Kerékpáros alkatrész

Kerékpáros alkatrész. Amikor kerékpározunk, bizonyos alkatrészek fel sem tűnnek, hogy ott vannak velünk. Figyelünk a kerékpár vázra, a kerékre, a váltószettre, kényelmes-e a cipő, nyom-e a bukósisak etc. Pedig, olyan lényeges alkatrészek is nagyban részt vesznek a kerékpározásunkban, mint a kerékpár kormány, a kormányszár (stucni), triatlonos vagy időfutam kerékpáros felhasználás esetén a könyöklő, a kerékpáros nyeregcső, vagy éppen a kormánybandázs, esetleg a markolatgumi.

Egyik kerékpáros alkatrész nélkül sem létezik kerékpározás, mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni róluk, leszámítva azokat az eseteket, amikor a stucni túl hosszú, a kormánybandázs pedig már elkopott vagy szétszakadt.

Pedig egy jó nyeregcső merevebbé, könnyebbé vagy éppenséggel kényelmesebbé teheti a kerékpárunkat. Egy jó lapított kormány nagyban hozzájárul a komfortos fogáspozíció kialakításához, kevésbé fárad el a kezünk és a karunk edzés közben, tehát egy nagyon fontos alkatrészről beszélünk. Ugyanez elmondható a kormányszárról, vagy éppenséggel egy kormánybandázsról is a kerékpáros alkatrész kategóriáján belül.

A Biondo Bike kerékpárüzlet számos brand kínálatát forgalmazza, hogy a kerékpárosok tudjanak miből választani. Megtalálhatóak nálunk a MOST (Pinarello), Wilier, Deda, Ritchey, FSA és természetesen a Force kerékpáros alkatrész palettái is.

MOST kormány, MOST kormánybandázs, MOST kormányszár, Wilier kormány, Wilier kormányszár, Deda nyeregcső, Deda kormány, Deda kormányszár, Wilier kormánybandázs. Force kormánybandázs, Ritchey kormányszár és minden ehhez kapcsolódó kerékpáros alkatrész széles választékban elérhető kínálatunkban.

Vannak alumínium kerékpáros alkatrészek és természetese karbonból is elérhetőek ugyanúgy. De vannak példának okáért a Deda kínálatában retro CrMo acél kerékpáros alkatrészek, kerékpáros kormányszárak, kerékpáros nyeregcsövek, vagy éppenséggel kerékpáros kormányok. A karbon kerékpáros alkatrészek elsősorban versenyfelhasználásra lettek kifejlesztve, alapvetően kis tömegük, egyedi formaviláguk és természetesen nagyfokú merevségük miatt is. De természetesen karbon kerékpáros alkatrészek között is vannak kifejezetten komfort/endurance kategóriára szánta darabok, amelyek bár valamivel nehezebbek, más a formaviláguk, viszont nagyban hozzájárulnak a hőn áhított kényelemhez.

A Biondo Bike kerékpárüzlet akár személyes vásárlás esetén, akár webáruházban széles választékkal várja szeretettel vásárlóit kerékpáros alkatrész vásárlása esetén is.