Görgő

TOVÁBB A HAGYOMÁNYOS GÖRGŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A SMART GÖRGŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A GÖRGŐ OUTLET KATEGÓRIÁRA 

Kerékpáros görgő. A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában 1999 óta megtalálhatóak a különböző kerékpáros görgők. Azóta több változás is történt ezen a fronton, a legnagyobb változás talán az, hogy egyre több brand kínálatából válogathatsz a Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában. A kerékpáros görgő kategória az, amely minden olyan görgőket tartalmaz, amely könnyebbé, szebbé kényelmesebbé teheti téli kerékpáros edzéseinket.

A kerékpáros görgő alapvetően egy helyettesítő eszköz. Helyettesíti a szabadtéri kerékpározást, azokban a periódusokban, amikor amaz nem lehetséges, vagy valamely szempontok alapján nehézségekbe ütközik. A görgő ezzel szemben egy trendhullám is, amely sok esetben éppen ugyanolyan szórakoztató tud lenni, mint maga a szabadtéri sportolás.

Többféle görgőt különböztetünk meg. Először is, vannak a szabadonfutós görgők. Ezek alapvetően a kerékpárkezelésünk, és egyensúlyérzékünk fejlesztését segítik elő. A szabadonfutós görgők azért is kiemelkedően jól használható termékek, mert akár kedvenc karbon vázas országúti kerékpárunkat is feltehetjük rá. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy kis kedvencünknek valami baja lesz, a szabadon futós görgő ezt a problémát is áthidalja. A szabadon futós görgő lehetőséget teremt arra, hogy fejlesszük technikai képességeinket és valamit visszakapjunk a szabadban való, közúti kerékpározásból. S végül, de nem utolsósorban az áruk is rendkívül kedvező a többi kerékpáros görgő típushoz képest, amely sokaknál nem elhanyagolható szempont.

A hátsó kerék befogásos görgők a kerékpáros görgők közül talán a legnépszerűbb. Nem véletlenül. Bár ennél a válfajnál kerékpár kezelési képességeinket nem fejleszti, viszont különösebb technikai előképzettség nélkül is tudja használni tulajdonképpen mindenki. Amikor nem tudunk kimenni a szabadba kerékpározni, a hátsó kerék befogásos görgők jó megoldást jelentenek annak helyettesítése céljából. Itt is vannak természetesen tudás és árszinttől függően eltérő modellek, különböző márkákból, általában kiváló elérhetőséggel.

Az utolsó kategóriánk: a smart görgő csoport. Ezek a görgők, akár virtuális versenyzésre is alkalmasak, s a slusszpoén, hogy miközben nem kell különösebb technikai előképzettség hozzá, nyugodtan használhatjuk bármilyen kerékpárral.

A kerékpáros görgő elérhető a Biondo Bike kerékpárüzlet és webáruház kínálatában.