Napszemüveg

TOVÁBB A KERÉKPÁROS NAPSZEMÜVEG KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NAPSZEMÜVEG OUTLET KATEGÓRIÁRA

Kerékpáros napszemüveg. Amikor már megvásároltunk álmaink kerékpárját, megvan az új cipőnk, pedálunk, bukósisakunk is, illetve fel is öltözködtünk vadonatúj kedvencünkhöz, akkor nem maradt már: kell egy napszemüveg. A napszemüveg – bármilyen hihetetlenül is hangzik – elengedhetetlen része kerékpáros öltözékünknek. Napszemüveg nélkül ugyanis kerékpározás során – főleg nyáron, illetve melegebb időben úgy általában – a különböző pollenek, rovarok gyorsabb utat találhatnak szemünkhöz, mint azt előtte bármikor gondolhattuk volna. 

Képzeljük el a helyzetet: felülünk szeretett kerékpárunkra, hogy megkezdjük szokásos napi edzésünket, s mire épp bemelegedtünk volna, egy muslinca belemegy a szemünkbe, amiért meg kell állnunk, kényszeresen dörzsölgetni a szemünket, s a probléma talán megoldódik, mire hazaérünk. Szerintem, ez nem jó. Mindez elkerülhető, ha használunk kerékpáros napszemüveget, amellyel nem pusztán az ilyen és ehhez hasonló kellemetlen eseteket sikerülhet elkerülnünk, hanem még a szemünket is védhetjük a káros UV sugaraktól. S végül, de nem utolsósorban a hirtelen elvakulás rendkívül kínos és balesetveszélyes eshetőségét is segít elkerülni, egyszóval: mindenképp három az egyben csomagot vásárolhatunk egyetlen napszemüveggel. 

A Biondo Bike kerékpárüzlet több legendás kerékpáros napszemüveg-gyártó vállalat magyarországi forgalmazója. Idetartozik az üzletünk szempontjából két legfontosabb az olasz Salice, illetve a német Casco is. 

Léteznek különböző kerékpáros napszemüveg típusok. Léteznek keretes és keretnélküli kivitelek. Léteznek különböző színű lencsék – sőt, sok szemüveghez még pótlencse is jár. Fontos, hogy léteznek fényre sötétedő szemüveglencsék is, amelyek a legmagasabb szintű élményt nyújtják a kerékpáros napszemüvegek piacán. 

Természetesen, vannak különböző formájú, akár az arcnak a szokásos, hagyományos kerékpáros napszemüvegeknél nagyobb részét eltakaró termékek is, és elérhetőek a normál méretű – vagy akár annál kisebb – kerékpáros napszemüvegek is. S végül, de nem utolsósorban ott van a szinte végtelen színvariáció is, amelyek közül mindenki megtalálhatja a neki tetsző kerékpáros napszemüveget. 

Webshopunkban válogathatsz a legkülönbözőbb méretű, színű és tudású kerékpáros napszemüveg közül. Van számos akciós termék is, kiemelten a készleten lévő szemüvegekre.

A Salice és a Casco kerékpáros napszemüvegeit keresd a Biondo Bike kerékpárüzletben!