Női kerékpár

TOBÁBB A NŐI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI MTB KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI GRAVEL/CYCLOCROSS KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI IDŐFUTAM TRIATLON KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI E-BIKE KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI SZABADIDŐ KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A KERÉKÁRVÁZ NŐKNEK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A SLÁGERMODELLEK KATEGÓRIÁRA

Női kerékpár. A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában 1999 óta megtalálhatóak a kifejezetten hölgyek számára kifejlesztett kerékpár modellek. Ezek olyan kerékpárok, amelyek vagy geometriájukban, vagy színvilágukban (esetleg mind a kettőben) a hölgyek a férfiaktól erősen eltérő testalkatához és igényeihez lettek kifejlesztve.

Természetesen, itt fontos közbevetni, hogy azok a modellek, amelyekről sokan azt gondolják, hogy férfiak számára készültek, igazából unisex kerékpárok, következésképpen férfiak és hölgyek számára is megfelelő felépítéssel rendelkeznek. Tehát, az unisex modellek közötti különbségek sokkal inkább a felhasználási területek szerint csoportosíthatóak, semmint a nemek szerinti különbözőségek szerint. Magyarán, a hölgyek a nem kifejezetten nők számára kifejlesztett modellek között is nyugodtan válogathatnak, példának okáért a Pinarello és Wilier kerékpár palettájáról. Zárójel bezár.

Nos, de milyen ez a bizonyos női kerékpár kollekció, miről is szól, mit is tartalmaz?

Először is, beszéljünk a női országúti kerékpár kollekcióról. Itt találunk Wilier és Pinarello női országúti kerékpárokat is, amelyek valóban kifejezetten nők számára készültek. Jelen esetben beszélhetünk geometriában és színvariációkban is egyszerre, egy időben tetten érhető differenciáról is. Hamisítatlan prémium olasz országúti kerékpárokról van szó, amelyek minden hölgy igényeit maximálisan igyekeznek kielégíteni.

A női MTB kerékpár paletta is kifejezetten női OFF-ROAD modelleket tartalmaz. It természetesen a hölgyek zömében unisex MTB modellek közül választhatnak, azonban valóban találgatunk nőiesített, alapvetően a hölgyek igényeire szabott MTB kerékpár modelleket.

A női gravel és cyclocross kerékpár paletta is az előbbiekhez hasonlóan alapvetően rétegmodelleket tartalmaz, de az unisex gravel és cyclocross kerékpár modellek között a hölgyek is megtalálhatják számításaikat árkategória és igényszintek szerint.

A női időfutam és triatlon kerékpár paletta úgyszintén ezzel az alapigazsággal bír – unisex modellek között nagyobb a választék, de itt is találhatunk finomabb, kifejezetten hölgyek számára kifejlesztett konstrukciókat.

A női elektromos és pedelec kerékpár kollekció már több modellt tartalmaz, amely már nők számára optimalizált modellekkel bír, de itt is ajánlom mindenki figyelmébe az unisex elektromos kerékpár kollekciót.

Szabadidő, illetve hobbikerékpárok között pedig, pontosan ugyanez a helyzet.

Ha női kerékpár, akkor a Biondo Bike kerékpárüzlet és webáruház a te választásod.