Női kiegészítő és tartozék

TOVÁBB A NŐI KERÉKPÁROS KIEGÉSZÍTŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI KERÉKPÁROS TARTOZÉK KATEGÓRIÁRA 

TOVÁBB A SLÁGERMODELLEK KATEGÓRIÁRA

Női kiegészítő és tartozék. A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában 1999 óta megtalálhatóak a kifejezetten hölgyek számára kifejlesztett kiegészítő és tartozék modellek. Ezek olyan kiegészítők, amelyek elsősorban színvilágukban különböznek a férfiak számára kifejlesztett hasonló termékektől.

Milyen kiegészítők tartoznak ide a női kiegészítők és tartozékok közé?

Először is idetartoznak a különböző női kerékpáros kulacsok és kulacstartók. A Wiliernek, a Gist-nek és a Force-nak is viszonylag nagy kínálata van ezen termékek illetően. Pink színű női kulacs, pink színű női kulacstartó olasz prémium kerékpárgyártó vállalatok kínálatában.

Női kistáskák és táskák. Nyereg alá szerelhető kistáskák, amelyben gumibelsőt, kulcsot, szeletet vagy bármit lehet szállítani. Nagyobb női táskák is vannak természetesen, amelyben el lehet menni kirándulni, bőröndök, amelyekkel el lehet utazni, akár hosszabb utakra is, illetőleg olyan táskák, amelyek a kerékpárra helyezhetőek. Ez utóbbinál például gravel kerékpárokra szerelhető, prémium tárolóegységekről beszélünk, amelyek otthonosabbá teszik szeretett kerékpárunkra.

POP kiegészítők, amelyek elsősorban a Wilier márkával kapcsolatban kerülnek elő, és számtalan kedves tárgy tulajdonosaivá válhatunk a női kiegészítő és tartozék kategória keretei között.

Kerékpáros kiegészítő nőknek. Ilyenekre gondoljuk, mint sárvédő, csengő, pumpa és minden egyéb, amely fontos kiegészítője lehet a kerékpárunknak. Idetartoznak a lakatok is, illetve még a kerékpáros lámpák és női kosarak is. Női kerékpáros sárvédő, női kerékpáros csengő, női kerékpáros pumpa, női kerékpáros lakat és női kerékpáros kosár.

Nagyon fontos szegmens a kerékpáros computer szegmens. Természetesen itt nem beszélhetünk külön hölgyek számára megálmodott kerékpáros computerekről, de unisex modellekről igen, amelyek között nyugodtan meg lehet találni mindenkinek a saját ízlésvilágának és pénztárcájának legmegfelelőbbet. GPS computerek, kerékpáros kilométerórák és minden egyéb, amivel sebességet és úgy általában a teljesítményünket mérhetjük.

A görgő is egy fontos része a női kiegészítő és tartozék kollekciójának. Télen, ha nem tudunk kimenni kerékpározni, ezt kényelmesen megtehetjük a szoba melegéből is. Okos görgő, szabadon futós görgő.

A női kiegészítő és tartozék minden tagja elérhető a Biondo Bike kerékpárüzletben.