Női ruházat

TOVÁBB A NŐI MEZ/MELLÉNY/KABÁT KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI NADRÁG KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI RUHÁZATI KIEGÉSZÍTŐ KATEGÓRIÁRA 

TOVÁBB A NŐI SZABADIDŐ RUHÁZAT KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI CIPŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A NŐI BUKÓSISAK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A SLÁGERMODELLEK KATEGÓRIÁRA

Női ruházat. A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában 1999 óta megtalálhatóak a kifejezetten hölgyek számára kifejlesztett női ruházat modellek. Ezek olyan ruházati termékek, amelyek méretezésükben, fazonjukban, illetőleg színvilágukban (esetleg mind mindegyikben) a hölgyek a férfiaktól erősen eltérő testalkatához és igényeihez lettek kifejlesztve.

A legfőbb kérdés az, hogy milyen ruházati termékek tartoznak a női ruházat kategóriába?

Az első kategóriánk a női mez, mellény és kabát kategória. Ez tulajdonképpen a női kerékpáros felsőöltözetet jelenti, amely a kifejezetten hölgyek számára kifejlesztett mezeket, mellényeket és kabátokat takarja. Márkák szempontjából idetartoznak elsősorban, az állandó kollekció részeként a Pinarello női ruházati termékei, a Wilier női ruházati termékei, illetve a Gist és a Force női ruházati termékei.

Női kerékpáros mezek abszolút nőies kivitelben, többféle méretben és színben, illetve többféle márka kínálatában. A legmagasabb minőségű műszállal és Lycra-selyemmel találkozhatunk a női kerékpáros ruházat kollekció keretein belül. Kerékpáros női szélmellények és esőkabátok. Kerékpáros női kabátok. Átmeneti kerékpáros női kabátok őszi és tavaszi használatra, illetve kifejezetten téli, hideg időre kalibrált windtex-es női téli kabát. Minden ár és minőségi szinten találunk női mezeket, mellényeket és kabátokat, amelyek mind prémium minőséget képviselnek, és minden igényszintet igyekeznek kielégíteni.

A második kategória a női alsóruházat. Itt a női nadrág kollekció tagjaival találkozhatunk. Itt is találkozhatunk Gist, Wilier és Pinarello női kerékpáros nadrágokkal. Női kerékpáros rövidnadrág mindenféle felhasználási területre, mindenféle árszinten elérhető kínálatunkban. Ugyanez igaz a női kerékpáros hosszúnadrágokra is, amelyek elérhetőek átmeneti (őszi és tavaszi), illetve kifejezetten téli, hideg időre kalibrált verzióban is.

A harmadik kategória a női ruházati kiegészítőkre vonatkozik. Idetartoznak a női zoknik, kesztyűk, sapkák, kendők és maszkok, illetve nagyon sok minden más, amely a férfi/unisex kategóriában is megtalálható. Itt is természetesen kifejezetten női modellekkel találkozhatunk, amelyek mind méretben, mind fazonban tetten érhetőek.

A női szabadidő ruházat kategóriában pólókat és tréningruhákkal találkozhatunk, akárcsak az erre vonatkozó férfi kategóriában.

A női cipők között találkozhatunk MTB és országúti cipőkkel, és ugyanez vonatkozik a nőknek kifejlesztett női kerékpáros bukósisak kategóriára is.

Minden szegmensben kínálunk akciós modellekkel – mindez a Biondo Bike kerékpárüzlet és webshop kínálatában.