Ruházati kiegészítő

TOVÁBB A SAPKA/SÁL/MASZK/KENDŐ KATEGÓRIÁRA 

TOVÁBB A KESZTYŰ/KAR/ÓRA KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A ZOKNI/KALUCSNI/LÁB/TÉRD KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ AKCIÓS RUHÁZATI KIEGÉSZÍTŐ KATEGÓRIÁRA

Kerékpáros ruházati kiegészítő. Amikor vásároltunk egy kerékpárt magunknak, nagyon fontos és értelemszerűen következő lépés, hogy öltözzünk is fel! Van már tehát, kerékpárunk, bukósisakunk és cipőnk is, sőt vásároltunk már kerékpáros mezt, nadrágot, kabátot és minden egyebet, akkor még mindig vannak fontos kiegészítők, amelyek beszerzésével minőségibb, kényelmesebb sportolási – és úgy általában – élményre tehetünk szert. A Biondo Bike kerékpárüzlet több legendás kerékpár gyártó vállalat kizárólagos, hivatalos magyarországi forgalmazója, így ezeknek a cégeknek a ruházati kiegészítőivel is mi foglalkozunk, mi forgalmazzuk őket. Ilyen ruházati termékek a Wilier, a Pinarello, vagy éppen a Gist kerékpáros ruházati kiegészítő termékei, amelyek mindegyike a legmagasabb prémium minőséget képviselik, a legmagasabb színvonalú olasz design kultúra mellett.

Kerékpáros sapka, sál, maszk és kendő. Számtalan kerékpáros sapka és baseball sapka elérhető üzletünkben. Pinarello és Wilier kerékpáros sapkák széles választéka. Kerékpáros sál, funkcionális és divatöltözetek a kerékpározásban. Kerékpáros maszk. Járvány idején, mikor szükséges maszkot viselni huzamosabb ideig nagyon fontos, hogy minőségi maszkot viseljünk, amely szűr egyfelől, másfelől pedig anyagában is komoly színvonalat képvisel, és természetesen és nem utolsósorban minden kényelmi elvárásnak is megfelel. A kerékpáros kendő pedig mindennapi öltözékünk része is lehet akár – a kerékpáros ruházati kiegészítő kategórián belül ez is elérhető nálunk.

Kerékpáros kesztyű, kar és óra. A kerékpáros kesztyű öltözékünk elengedhetetlen része. Nyári kerékpáros kesztyű, téli kerékpáros kesztyű, minden évszakra minden méretben kerékpáros kesztyű a Biondo Bike-ban. Kerékpáros karmelegítő és design óra minden méretben és minden évszakra.

Kerékpáros zokni, kalucsni, térd és láb. Kerékpáros kalucsni a kerékpáros ruházati kiegészítő kollekció keretei között. Télre, őszre és tavaszra is. Átmeneti és neoprene kerékpáros kamásli minden méretben és többféle színben. A kerékpáros zokni is elengedhetetlen része öltözékünknek. Kompressziós zokni, kerékpáros zokni többféle színben és méretben, akár unisize is. Kerékpáros láb és térd – nagyon fontos része a kerékpáros ruházati kiegészítő kollekciónak, tavaszra, őszre és télre is természetesen.

Mindez akár akcióban is elérhető az olasz kerékpárok házában, a Biondo Bike kerékpárüzletben.