Szabadidő kerékpár

TOVÁBB A GYERMEK KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A VÁROSI KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A FITNESS KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A TREKKING KERÉKPÁR KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ E-BIKE KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A SLÁGERMODELLEK KATEGÓRIÁRA

Kellys. Szabadidő kerékpár. A Biondo Bike kerékpárüzlet elsősorban versenyzői színvonalon, a legmagasabb prémium minőségben, illetőleg árszegmensben kínál kerékpárokat. Azonban, természetesen kínálunk kerékpárokat alacsonyabb árazás szerinti hobbiszegmensben is. Fontos kérdés, hogy milyen kerékpárok tartozhatnak ebbe a nem feltétlenül prémium kategóriába, és hogyan lehet ebben a divízióban is magas minőségű, komoly élvezeti értékkel bíró kerékpárokat kínálni alacsonyabb árfekvésben?

A szabadidő kerékpár kategória alapvetően a hétköznapi használhatóságról és a kedvezőbb árfekvésről szól. Az állítás első fele tulajdonképpen arról szól, hogy olyan termékeket keresünk, amelyek a hétköznapi, vagy mondjuk úgy mindennapi felhasználásra a lehető legjobban megfelelnek. Munkába járáshoz, úgy általában véve közlekedéshez, hétvégi és tömegsportoláshoz, családi kiruccanásokhoz, túrához és minden olyanhoz, amely egy ember mindennapi tevékenységeihez és vágyaihoz szervesen kapcsolódik. A kedvezőbb árfekvés természetesen mindig viszonyítás kérdése, és mindig be kell látnunk, hogy ez a viszonyítás sokszor nem is olyan egyszerű. Mindenesetre, annyit mindenképpen el lehet mondani, hogy az állítás ezen része arra vonatkozik, hogy ebben a kategóriában nem a prémium kerékpároknál szokásos árképzéssel kell szembesülnünk. Ezért van a Kellys.

Ebbe kategóriába tartoznak a gyermekkerékpárok. Gyermekeinknek korosztálytól, nemtől és ízléstől függően egészen más méretű, stílusú és felépítésű kerékpárra lehet szükségük. Idetartozhatnak gyermek futókerékpárok, fiú és lány gyermek országúti kerékpárok, gyermek MTB vagy városi kerékpárok. A Kellys példának okáért a palettájának jelentős részét kínálja ebben a szegmensben.

Ugyancsak fontos kategória itt a városi kerékpár divízió. Itt szintén a Kellys uralkodik, számtalan férfi városi kerékpárt találunk ebben a kategóriában, kifejezetten mindennapi használatra, mindennapi igényekre, illetve kiváló árképzésben. Minden, ami városi kerékpár, minden, ami praktikus.

A következő kategóriát a fitness kerékpárok jelentik. Itt is jeleskedik a Kellys. Ez a kerékpár divízió kifejezetten általános sportolási célokat szolgál, tehát azoknak lett kitalálva, akik a mindennapi sportoláshoz és/vagy közlekedéshez kerékpárt szeretnének választani maguknak.

Nagyon fontos szegmens a szabadidő kerékpárokon belül a trekking kerékpár kategória. Itt is kifejezetten férfiaknak szánt túrázásra és mindennapi használatra tervezett kerékpárokról beszélhetünk.

Végül, de nem utolsósorban fontos szereplő a kategórián belül az e-bike szegmens. Itt már Pinarello és Wilier elektromos kerékpárokkal is találkozhatunk.

Kerékpár – Mindenkinek.