Szabadidő ruházat

TOVÁBB A PÓLÓ/RÖVIDNADRÁG KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A TRÉNINGRUHA KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ AKCIÓS SZABADIDŐ RUHA KATEGÓRIÁRA 

Kerékpáros szabadidő ruházat. A Biondo Bike kerékpárüzlet számos legendás olasz vállalat hivatalos magyarországi disztribútora 1999 óta. Természetesen, nem csak a legszűkebb értelemben vett kerékpáros termékek tartoznak ide, hanem példának okáért a kerékpáros szabadidő ruházat kategória nagybecsű szereplői is. Amennyiben már megvásároltuk álmaink kerékpárját, vettünk hozzá kerékpáros cipőt, kerékpáros bukósisakot, fel is öltöztünk hozzá, nos, akkor már csak annyi maradt, hogy szeretett sportunk valamiképp velünk maradjon a „civil életünkben” is, tehát hétköznapi öltözködésünkben valamilyen módon megnyilatkozzon/megjelenjen.

Természetesen ide lehetne sorolni a különböző kerékpáros sapkákat, maszkokat, sálakat vagy akár a kategóriában létező kerékpáros karórákat is példának okáért, azonban ezt a patront már a kerékpáros ruházati kiegészítő kategórián belül, s azt gondolom, hogy ezek a termékek inkább oda is tartoznak.

Ami viszont idetartozik mindenképp, azok a kerékpáros márkanévvel ellátott, de alapvetően utcai pólók, vagy akár a rövidnadrágok is – amelyeknél szintén elmondhatjuk, hogy természetesen utcai, hétköznapi felhasználású, de alapvetően kerékpáros termékekről van szó. Kerékpáros t-shirt, kerékpáros póló, galléros kerékpáros póló. A Wilier kerékpáros póló kollekciója például számtalan olyan modellt tartalmaz, amely a hétköznapi használatban is egy kiváló választásnak bizonyulhat. Prémium minőség, olasz designterv, számtalan színvariáció és adott esetben akciós ár is társul ezekhez a kiváló Wilier kerékpáros póló termékekhez. Választhatunk galléros pólók és U, illetve V nyakú pólók közül.

A Pinarello esetében ugyanez a helyzet. A Pinarello kerékpáros póló kollekciója számos olyan modellt tartalmaz, amely a hétköznapi használatban is egy kiváló választásnak bizonyulhat. Prémium minőség, olasz designterv, számos színvariáció és adott esetben akciós ár is társul ezekhez a kiváló Pinarello kerékpáros póló termékekhez. Választhatunk galléros pólók és U, illetve V nyakú pólók közül.

Természetesen utcai használatra szánt rövidnadrágok is megtalálhatóak a kínálatunkban, többféle méretben, színben és többféle márka kínálatát figyelembe véve.

Másik kategóriánk a kerékpáros tréningruhák és pulóverek szegmense, ahol Wilier és Pinarello termékekkel is találkozhatunk időszakosan, s amely termékek nagy népszerűségnek örvendenek természetesen.

A Wilier és Pinarello termékek hivatalos magyarországi forgalmazója a Biondo Bike kerékpárüzlet.