Szerszám

TOVÁBB A FOGÓK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A CSAVARHÚZÓK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A KULCSOK KATEGÓRIÁRA 

TOVÁBB A LEHÚZÓK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A KÉSZLETEK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A SZERSZÁM OUTLET KATEGÓRIÁRA

Kerékpáros szerszám. A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában 1999 óta megtalálhatóak a különböző kerékpáros szerszámok. Azóta több változás is történt ezen a fronton, tehát a legnagyobb változás talán az, hogy egyre nagyobb kínálatából válogathatsz a Biondo Bike kerékpárüzletben és webáruházban. A kerékpáros szerszám kategória az, amely minden olyan szükséges kiegészítő terméket tartalmaz, amely könnyebbé, szebbé kényelmesebbé teheti kerékpáros közlekedésünket, illetve megkönnyíthető kerékpárunk szerelését.

Azt hiszem, abban kiegyezhetünk, hogy kevés idegesítőbb dolog létezik, mint amikor valami elromlik szeretett kerékpárunkon, s nekünk nincsen szerszámunk hozzá. Alapvető szerszámokkal fontos rendelkeznie minden kerékpárosnak, hogy bármilyen körülmények között – legalább alapszinten – meg tudjuk szerelni szeretett kerékpárunkat. Egy gumileszedés defekt esetén, egy nyeregcső-beállítás, ha az esetleg lecsúszik, vagy új kerékpár esetén ha nem jól lett beállítva elsőre. Egy lógó kormánycsapágy-csavar meghúzása, egy kormánybeállítás, egy pedálmeghúzás vagy akár csak egy váltóbeállítás – ezek mind-mind olyan dolgok, amelyek bármikor előfordulhatnak és mindegyikhez valamilyen típusú és méretű kerékpáros szerszám szükségeltetik.

A Biondo Bike kerékpárüzlet és webáruház kínálatában többféle szerszám megvásárolható. Az első ilyen fontos kategória a fogók csoportja. Mindig szükség lehet egy kombinált fogóra, vagy akár egy csípőfogóra egy bovdenvég lecsípéséhez. Ezek nélkül megszerelni alapszinten is szinte lehetetlen egy kerékpárt.

A második kategória a csavarhúzók köre, amely nélkül szintén szinte képtelenség megszerelni bármit is. Egy kerékpár, de a háztartásunk karbantartásához is elengedhetetlenül szükséges néhány csavarhúzó, amely természetesen megtalálható a Biondo Bike kerékpárüzlet és webshop kínálatában.

A harmadik kategória talán a legfontosabb kerékpárok szerelése szempontjából, ezek pedig a kulcsok. Egy imbuszkulcs-készlet talán a leglényegesebb szerszáma a kerékpáros fegyvertárának, és a legszükségesebb kerékpáros szerszám, amely csak létezik. Ma már torxkulcs-készlet is szükséges lehet, a Pinarello kerékpárokhoz például évtizedek óta elengedhetetlen egy ilyen készlet, anélkül képtelenség megszerelni a legendás trevisoi gyártó prémium termékeit.

A lehúzók is fontosak, mikor egy fogaskoszorút, vagy egy hajtókart kell megbontani, továbbá nem lényegtelen mindezek bizonyos időközönként akciós áron is elérhetőek.

A kerékpáros szerszám kollekció elérhető a Biondo Bike kerékpárüzlet és webshop kínálatában.