Táplálék mindenkinek

TOVÁBB A SZELETEK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ ENERGIAZSELÉK KATEGÓRIÁRA 

TOVÁBB AZ IZOTÓNIÁS ITALOK KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB AZ EDZÉS UTÁNI KIEGÉSZÍTŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A KERÉKPÁR KARBANTARTÁS KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A KERÉKPÁRÁPOLÁS KATEGÓRIÁRA 

Táplálék kiegészítő. A Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában 1999 óta megtalálhatóak a különböző kerékpáros táplálék kiegészítők. Azóta több változás is történt ezen a fronton, a legnagyobb változás talán az, hogy egyre több brand kínálatából válogathatsz a Biondo Bike kerékpárüzlet kínálatában. A kerékpáros táplálék kiegészítő kategória az, amely minden olyan kiegészítőt tartalmaz, amely könnyebbé, szebbé kényelmesebbé teheti kerékpáros és sporttáplálkozásunkat.

A táplálék kiegészítésnek hatalmas divathulláma van az elmúlt évtizedekben. Ez tulajdonképpen egy egyre erősödő trend, amely nemhogy nem csökkent az elmúlt 20 évben, hanem egyre erősödő tendenciákról beszélhetünk. Amiképp a testépítésben, úgy a kerékpározásban és más portokban is a modern táplálkozáshoz hozzátartoznak mára már a minőségi táplálék kiegészítő készítmények.

Ha a kerékpáros táplálék kiegészítő termékekről beszélünk, akkor először is, fontos említést tenni a különböző szeletekről. Ezek az energia szeletek azt a célt szolgálják, hogy sportolás közben ne éhezzünk el, illetve a kalória és energiaellátást valamiképp folyamatossá tegyük. Itt is vannak inkább fehérje, és inkább szénhidrát alapú szeletek, mindegyiknek alapvetően gyors a felszívódása és funkciója is éppen ez. 

Az energiazselék és lekvárok kategóriája a másik fontos szegmens. Ha az energia és fehérjeszeletekről azt mondtuk gyorsan szívódnak fel a célnak megfelelően, akkor az energiazselék esetében fénysebességről beszélhetünk. Cukor, gyors szénhidrátok – gyors segély kerékpáros edzés közben. 

Az izotóniás italok a folyamatos ásványi anyag-ellátásunkat biztosítja, amelyek alapvetően az izzadsággal távoznak, és amelyeket nagyon fontos pótolni minél hamarabb – akár már edzés közben, vagy akár edzés után.

Természetesen, fontos beszélni a kerékpárunk kényeztetéséről is. A kerékpár karbantartással kapcsolatos termékek (mint. pl. láncolajzó) nagyon fontos részei a kerékpáros készletünknek. Ezen termékek használata mindig meghálálja magát, a kerékpár működése és tartóssága a többszöröse lehet ezen termékek használata eredményeképpen.

A kerékpárápolás kategóriában a különböző waxok és polírszerek foglalnak helyet, amely szintúgy jobbá teszik szeretett kerékpárunk mindennapi működését.          

A Biondo Bike kerékpárüzlet és webáruház kínálatában mind a két kategória termékeit megtalálod.