Wilier

TOVÁBB A WILIER ORSZÁGÚTI KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A WILIER MTB KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A WILIER GRAVEL/CYCLOCROSS KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A WILIER E-BIKE KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A WILIER IDŐFUTAM/TRIATLON KATEGÓRIÁRA 

TOVÁBB A WILIER SZABADIDŐ KATEGÓRIÁRA

TOVÁBB A WILIER SLÁGERMODELLEK KATEGÓRIÁRA 

Wilier kerékpár. A Wilier Triestina brand-et a Biondo Bike kerékpárüzlet hozta be az országba most már két évtizeddel ezelőtt. A Wilier márkát 1906-ban, Ciclomeccanica dal Molin néven alapította Pietro és Mario Dal Molin Bassano Del Grappa-ban. A Wilier a világ egyik legrégebbi ma is működő kerékpárgyártó vállalata, és mint ilyen az egyik legnagyobb tradícióval is ő rendelkezik. Számtalan nagy bajnok használt Wilier kerékpárokat: Fiorenzo Magni, Marco Pantani, Alessandro Ballan, Alessandro Petacchi, Michele Scarponi, vagy akár OFF-ROAD szegmensben Johnny Cattaneo vagy Massimo Debertolis. A legendás liliomos márka nyergében azóta számos nagy World Tour győzelmet arattak, és továbbra is a legmagasabb minőségű, legszélesebb felhasználási igényeknek is megfelelő prémium kerékpár-palettát kínálják a világon.

A Wilier kerékpár-palettájának egyik legfontosabb része az országúti kerékpár-divízió. A Wilier alapvetően három kategóriában kínál prémium minőségű olasz országúti kerékpárokat. Az első kategória: a verseny országúti kerékpár-divízió.

Idetartoznak a következő high end ready to race országúti kerékpárok: 0 SLR Disc, Filante SLR Disc, 0 SL Disc, Cento10 SL Disc, Cento10 SL.

A Wilier kerékpár-palettájának országúti részének második divíziója, az úgynevezett all around országúti kerékpárokból áll. Ilyen a Wilier Superleggera.

A Wilier országúti kerékpár-palettájának harmadik része az endurance/komfort országúti kerékpárokból áll: Cento10 NDR Disc, Cento10 NDR, Cento1 NDR Disc, Cento1 NDR, GTR Team Disc, GTR Team, Montegrappa, Luna.

A Wilier kerékpár-palettájának második nagy szegmense a MTB kerékőpár paletta. Itt is legendás minőségű olasz kerékpárokkal találkozhatunk: Urta SLR, 110X, 101FX, 101X, 503X.

Nagyon fontos a Wiliernél a gravel kerékpár divízió is: Jena Disc, Jaroon Disc, Jareen Disc.

Időfutam és triatlon kerékpár palettájukban is a legjobbak közé tartoznak: Turbine Disc.

S végül, de nem utolsósorban elektromos kerékpár palettája tekintetében is a világ legjobb és leginnovatívabb gyártói közé tartozik a Wilier. Legyen szó elektromos országúti kerékpár, elektromos MTB kerékpár, elektromos gravel kerékpár, illetve elektromos szabadidő kerékpár szegmensről. Wilier ezeket a kerékpár modelleket kínálja a kategóriában: Cento10 Hybrid Disc, Cento1 Hybrid Disc, Triestina Hybrid Disc, 101FX Hybrid, 101X Hybrid, 903TRN, Jena Hybrid Disc.

A Wilier brand kizárólagos magyarországi partnere és jogosult viszonteladója a Biondo Bike kerékpárüzlet.