Wilier 2020-as kollekció

 • A legendás olasz kerékpárgyártó cég 2020-ban is prémium minőséget kínál minden felhasználási területen. A vállalat 2020-as MTB kerékpár palettája az egységesség és kompromisszummentes prémium minőség jegyében született: a Cape Epic győztes 110FX és 110X páros, illetve a legendás 101X, tovább az alumínium vázas 503X divízió mind ugyanazt a formanyelvet és ugyanazt a kompromisszummentes minőséget képviselik.
 • A gravel kerékpár paletta is mindent kielégítő: a csodálatos, karbon vázas Jena, az acél vázas Jaroon és az alumínium vázas Jareen mind kiváló választás.
 • Az elektromos kerékpár divízió is több, mint bőséges: A Cento10 Hybrid a világ legkönnyebb és legmodernebb elektromos országúti kerékpárja. A Cento1 Hybrid egy kiváló és rendkívül könnyű karbon vázas elektromos országúti kerékpár. Elektromos gravel kerékpár szinten ott van a Jena Hybrid és az Adventure – a szintén minden igényt kielégítő elektromos MTB divíziót pedig, a 101FX Hybrid, a 101X Hybrid, a 903TRN, a 803Enduro, a 803TRB és a 803XN képviseli.
 • Triatlon és időfutam kerékpár vonalon, a vadonatúj csúcskategóriás Turbine képezi a kínálatot, amely új időszámítást kíván nyitni a triatlon kerékpárok piacán.
 • Végül, de nem utolsósorban, pedig országúti kerékpárok terén, a szuperkönnyű divíziót a vadonatúj Zero SLR képviseli. A Cento10 család tagjai a Cento10 Pro, Cento10 Pro Disc, a Cento10 NDR, illetve a Cento10 NDR Disc. Egy szinttel lejjebb, de még mindig a prémium szegmensben, a Cento1 Air, a Cento1 Air Disc, a Cento1 NDR és a Cento1 NDR Disc jelenti a kínálatot. Az endurance országúti kerékpár középkategória továbbra is a GTR Team, illetve a GTR Team Disc. A belépő kategóriában pedig a Montegrappa és a Luna jelenti a kínálatot. S továbbra is kapható még az acélvázas gyönyörűség, a Superleggera is – kizárólag vázszett formájában és ramato színben! A legendás olasz cég 2020-as modellpalettáján mindenki megtalálja a maga számításait.
 • Európa legjobb árai: az összes Wilier termék – egyedülálló módon – továbbra is átlagban 15-20%-al olcsóbban vásárolható meg nálunk, mint Európában bárhol.
 • Wilier Magyarország: kizárólagos magyar forgalmazóként, 20 év Wilier forgalmazás után minden ilyen kerékpár vásárlónknak, aki két kerékpárt vásárol egyszerre nálunk, második kerékpárjára egyedi plusz kedvezményt biztosítunk. (2019.07.20-tól visszavonásig)
 • Széles modellválaszték: az üzletben a 2020-as modellpaletta szinte minden modellje megtekinthető/azonnal vihető.
 • 20 éves üzleti tapasztalat: Üzletünk 1999 óta működik, jól ismerjük a magyar piacot és a magyar vásárlóközönség igényeit, amely stabilitást és biztonságot nyújt – mi holnap is itt leszünk.
 • Versenyzői tapasztalat: Üzletünkben Seregély Márta 22-szeres magyar bajnok és 6 Giro d’Italia-t ment végig, Gabriele Biondo pedig, olasz bajnok. Továbbá lassan 20 éve működik Biondo Bike Club néven saját amatőr sportcsapatunk is, mely számtalan magyar bajnoki címmel, mi több, még amatőr világbajnoki címmel is büszkélkedhet.
 • Professzionális szaktanácsadás: minden vásárló számára tudunk megfelelő kerékpárt – a számára legmegfelelőbb árszegmensben kínálni. Nálunk a vásárló az első.
 • Méretre igazítás: Mi mindenkit bemérünk vásárlás előtt egy erre a célra rendszeresített bemérő-készülékkel, s így pontosan az a kerékpár érkezik majd abban a méretben, ami a vásárló – illetve az ő testméretei számára – a lehető legmegfelelőbb.
 • Ingyenes első szerviz: Az első garanciális szerviz minden nálunk vásárolt kerékpár esetén ingyenes.

 

WILIER 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ZERO-CSALÁD

 

A Zero család a legendás liliomos gyártó szuperkönnyű országúti kerékpár-divízióját takarja. A Zero-család a Zero SLR megjelenésével egyetlenegy szupermodellt tartalmaz, amely minden elődje előnyös tulajdonságát egyesíti, de ezen kívül sokkal-sokkal jobb azoknál. A Zero-család büszkesége a vadonatúj Zero SLR!

 

Wilier Zero SLR

A Zero SLR a világ első szuperkönnyű, aerodinamikus, kizárólag tárcsafékkel és elektromos szettekkel megvásárolható szuperkerékpárja, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja, tehát egyetlenegy kábel sincs a vázon kívül! A Zero SLR az első ilyen kerékpár a világon! Mindenből csak a legjobbat hozták az olasz céprémium cég háza tájáról: Torayca T1100 UD HUS-MOD karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, elképesztően kis tömeg, és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. Jelen pillanatban a világ egyik legjobb és legkomplettebb országúti kerékpárja. A Zero SLR a tökéletességre törekvés non plus ultrája.

 


WILIER 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – CENTO10-CSALÁD

A Cento10-család a patinás vállalat high-end palettájának az aerodinamikus és endurance országúti kerékpárjait takarja. Kompromisszummentes minőség, és mindent kielégítő olasz telivérek A Cento10-családnak négy tagja van: Cento10 Pro, Cento10 Pro Disc, Cento10 NDR és a Cento10 NDR Disc. Kompromisszummentes termékek kompromisszummentes embereknek. 

 

Wilier Cento10 Pro

A Cento10 Pro a háromhetes körversenyek egyik sztárja. A Cento10 Pro a legendás liliomos gyártó országúti versenyfelhasználásra szánt csúcsmodellje. Aerodinamikus és szupermerev, azonban ennek ellenére hihetetlen élményfaktort is kínál. Torayca T1000 UD ultra high modulus szuper karbon, S.E.I film technology és kompromisszummentes prémium minőség ameddig csak a szem ellát.

 

Wilier Cento10 Pro Disc

A Cento10 Pro Disc a háromhetes körversenyek egyik sztárja. A Cento10 Pro Disc a legendás liliomos gyártó országúti versenyfelhasználásra szánt és tárcsafékre optimalizált csúcsmodellje. Aerodinamikus és szupermerev, azonban ennek ellenére hihetetlen élményfaktort is kínál. Torayca T1000 UD ultra high modulus szuper karbon, átütőtengely, S.E.I film technology és kompromisszummentes prémium minőség ameddig csak a szem ellát.

 

Wilier Cento10 NDR

A tervezési intelligencia csúcsa. A Cento10 NDR a 2017-ben az Év Kerékpárja díjat is elnyerte, majd 2018-ban is megkapta ezt a kitüntetést több neves magazintól is. A Cento10 NDR egy csúcskategóriás Torayca T1000 UD karbon vázas endurance országúti kerékpár. Aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia, ARTIFLEX rezgéscsillapító konzol, tapered fejcső, tárcsafék és normál patkó fék kompatibilis váz. A Cento10 NDR a világ talán legjobb komfort országúti kerékpárja.

 

Wilier Cento10 NDR Disc
A tervezési intelligencia csúcsa. A Cento10 NDR Disc a 2017-ben az Év Kerékpárja díjat is elnyerte, majd 2018-ban is megkapta ezt a kitüntetést több neves magazintól is. A Cento10 NDR Disc egy csúcskategóriás Torayca T1000 UD karbon vázas endurance országúti kerékpár. Aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia, ARTIFLEX rezgéscsillapító konzol, tapered fejcső, tárcsafék és normál patkó fék kompatibilis váz. A Cento10 NDR Disc a világ talán legjobb komfort országúti kerékpárja.

 

WILIER 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – CENTO1-CSALÁD

 

A Cento1-család az olasz cég felső-középkategóriás karbon vázas országúti kerékpár-divíziója. A Cento1-család az egyel feljebb lévő Cento10-családhoz hasonlóan 4 modellt foglal magában: Cento1 Air, Cento1 Air Disc, Cento1 NDR, Cento1 NDR Disc. Prémium aero és endurance kerékpárok a piac legjobb ár/érték arányában – ez a Cento1 család. 

 

Wilier Cento1 Air

A legendás Cento1 Air a vállalat felső-kategóriás aerodinamikus karbon vázas országúti kerékpárja. Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög, BB386, integrált villa, elképesztő merevség és kompromisszummentes prémium minőség minden téren. A Cento1 Air egy igazi verseny vadállat, nem mellesleg a liliomos gyártó jelenleg legnépszerűbb országúti kerékpárja.

 

Wilier Cento1 Air Disc

A legendás Cento1 Air tárcsafékre optimalizált verziója – a Cento1 Air Disc. Ez tehát, a vállalat felső-kategóriás aerodinamikus karbon vázas országúti kerékpárjának tárcsafékes változata. Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsó háromszög, BB386, integrált villa, elképesztő merevség és kompromisszummentes prémium minőség minden téren. A Cento1 Air Disc szintén igazi verseny vadállat, nem mellesleg az olasz gyártó jelenleg legnépszerűbb országúti kerékpárja.

 

Wilier Cento1 NDR

A Cento1 NDR egy felső-kategóriás karbon vázas endurance országúti kerékpárt. Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsó rész, tapered fejcső és éteri kényelem. A Cento1 NDR a Cento1 Air komfortos granfondo verziója. Prémium minőség, éteri kényelem és fantasztikus olasz design – ez a Wilier Cento1 NDR.

 

Wilier Cento1 NDR Disc

A Cento1 NDR Disc egy felső-kategóriás karbon vázas endurance országúti kerékpárt. Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsó rész, tárcsafék és éteri kényelem. A Cento1 NDR Disc a Cento1 Air komfortos granfondo verziója. Prémium minőség, tárcsafék és fantasztikus olasz design – ez a Cento1 NDR Disc.

WILIER 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – GTR TEAM-CSALÁD

 

A GTR Team-család a legendás liliomos gyártó középkategóriás endurance divíziója. Elképesztően jó ár/érték arány, full-karbon váz és prémiumminőség még ezen a szinten is. Ez a család két modellt foglal magában: GTR Team és GTR Team Disc. Gyönyörű formák, és Pazar minőség – középkategóriában is. Ez a GTR Team-család a cég 2020-as palettájában.

 

Wilier GTR Team

A GTR Team egy karbon vázas közép-kategóriás szuperkényelmes endurance országúti kerékpár. Mitsubishi 46TON UD karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, endurance geometria és extra kényelem a rossz utakon. A GTR Team egyszerre tűnik ki árával és minőségével a mezőnyből. A GTR Team a Wilier 2020-as modellpalettájának továbbra is legnépszerűbb karbon vázas országúti kerékpárja lehet.

 

Wilier GTR Team Disc

A GTR team Disc a GTR Team család tárcsafékkel ellátott változata. Extra kényelem, kiváló ár, Mitsubishi 46TON UD karbon váz, aszimmetrikus hátsó háromszög, szép olasz design és endurance karakterisztika minden szinten. A GTR Team Disc új színekkel és a régi minőségben érhető el a legendás liliomos gyártó 2020-as modellpalettáján.

 

WILIER 2020 – RETRO-CSALÁD

 

A retro-család a legendás olasz cég acél vázas divíziója. A paletta egyetlen tagja a Superleggera, amely a vállalat legnemesebb hagyományait hívatott megmutatni a modern kor kihívásai közepette is. A Superleggera egy darabka múlt, amely egy teljes egészében Olaszországban készülő vázszettet jelent a legendás ramato színben – mindenkinek, akinek fontosak a hagyományok. Wilier 2020.

 

Wilier Superleggera

A Superleggera egy CrMo acél vázas országúti kerékpár, amely bár csak vázszettként vásárolható meg, azonban mind eszmei, mint valódi érték szempontjából az egyik legidőtállóbb termék a piacon. A Superleggera Colombus SL csövekből készül, teljes egészében made in Italy és kizárólag ramato színben kapható. A dicső múlt a legendás vállalat 2020-as modellpalettájának egyik ékköve.    

 

WILIER 2020 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – BELÉPŐ-KATEGÓRIA

 

A Wilier belépő-kategóriában sem adja lejjebb annál a prémium hozzáállásnál, amely az elmúlt több mint 110 évben megszokhattunk tőle. A belépő-kategóriás alumínium vázas országúti divízió egy kiváló választás lehet azoknak, akik csak most ismerkednek az országúti kerékpározás világával és viszonylag kis anyagi ráfordításaal is minőséget szeretnének vásárolni maguknak. Olasz csúcsminőség minden kategóriában. 

 

Wilier Montegrappa

A Montegrappa a legendás liliomos gyártó belép szintű, karbon villával szerelt alumínium vázas országúti kerékpárja. Alumínium váz, karbon villa, és méretenként megtervezett váz még ezen a szinten is. A Montegrappa egy kiváló választás a belépő országúti szinten.

 

Wilier Luna

A Luna a legendás liliomos gyártó belépő színtű kifejezetten nők és gyermekek számára kifejlesztett karbon villás + alumínium vázas országúti kerékpárja. Alumínium váz, karbon villa, és méretenként megtervezett váz még ezen a szinten is. A Luna a hölgyek és az országúti kerékpározni vágyó gyermekek egy kedvenc választása.

 

WILIER 2020 – MTB KERÉKPÁR

 

A MTB kerékpár paletta a cég egyik kiemelt módon kezelt szegmense. A MTB divízió négy modellcsoportot foglal magában: 110FX, 110X, 101X, 503X. A 110X és a 110FX a cég Cape Epic kategóriagyőztes high-end mountain bike-jai. Minden igényt kielégítő partikoláris csúcsgépek a legzordabb versenykörülményekhez tervezve. A 101X az olasz gyártó minden bizonnyal leglegendásabb OFF-ROAD modellje, amely a patinás olasz gyártót a legnagyobb MTB kerékpárgyártók élmezőnyébe repítette. Elképesztő versenyeredmények, kompromisszummentes tervező munka a legmagasabb színvonalú karbon-kompozit technológiával – mindez megfejelve a legnemesebb olasz design-hagyományokkal. A divízió legkedvezőbb árú tagja az 503X, amely bár alumíniumból készült, de minőség tekintetében ugyanazzal a műgondaal készült, mint karbon vázas testvérei. Prémium minőség – MTB-ban is.

 

Wilier 110FX

A Debertolis-Fojtik duó Cape Epic kategória-győztes prémium XCO/XCM MTB fullyja. Torayca T1000 UD szuper karbon váz, 29”-es kerék, pehelykönnyű súly, S.E.I. film technológia, BOOST, aszimmetrikus hátsórész és elképesztő prémiumság, amerre csak a szem ellát. A 110FX a Wilier legújabb álom-fullyja, amely most már mindenki számára elérhető a vállalat 2020-as modellpalettáján.

 

Wilier 110X

A 110X a legendás liliomos gyártó legújabb merevfarú csúcs XCO/XCM hardtail MTB-ja. Egyébként a Fojtik/Debertolis duó másik Cape Epic kategória-győztes verseny MTB-járól van szó. Torayca T1000 UD szuper karbon váz, 29”-es kerék, S.E.I. film technológia, aszimmetrikus hátsórész, BOOST, pehelykönnyű súly és extrém prémium minőség minden négyzetmilliméteren. Ez a 110X.

 

Wilier 101X

A 101X talán minden idők legemblematikusabb olasz MTB modellje. A 101X egy élő legenda: Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, 29”-es kerék, kis tömeg, BOOST, aszimmetrikus hátsó háromszög és a megszokott prémium minőség minden szinten – csak az eddiginél is jóval kedvezőbb árakon – ez a 101X az olasz gyártó 2020-as modellpalettáján.

 

Wilier 503X

Az 503X a vállalat XC/maraton MTB palettájának alumínium vázas divíziója. Az 503X egy alumínium vázas 29”-es kerekű MTB kerékpár, amely sok mindent átvett a karbon vázas nagy testvérektől. Többféle felszereltségi színt, jó tömegadatok, hobbihasználatra tökéletes karakterisztika – ez az 503X.

 

WILIER 2020 – GRAVEL KERÉKPÁR

 

A gravel kerékpár kollekció keretei között sem tudta meghazudtolni magát a Wilier. A karbon vázas csúcsgéptől, az acél vázas szörnyetegen keresztül a nagyon kedvező árú alumínium vázas gravel kerékpárig terjed a legendás liliomos gyártó gravel divíziója. A Jena, a Jaroon és a Jareen is sokatmondó élményt nyújt annak, aki megtiszteli bizalmával a patinás olasz céget. Wilier 2020 – gravel divízióban is.   

 

Wilier Jena

A Jena a legendás liliomos gyártó legújabb gravel bike fejlesztése, mely már egy karbon vázas minden igényt kielégítő ragadozót takar. Torayca T1000 szuper karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia, kiváló geometria és szívdöglesztő design. A Jena egy karbon vázas prémium gravel kerékpár, amely 700-as és 650B kerekekkel is kompatibilis – a cég 2020-as modellpalettáján.

 

Wilier Jaroon

A Jaroon a gyártó gravel kerékpár palettájának talán legérdekesebb szereplője. A Jaroon egy acél vázas gravel kerékpár, amely 700-as és 29+-os kerekekkel is rendelhető. Acél váz, aszimmetrikus hátsórész, unikális megjelenés és kompromisszummentes Wilier minőség minden horizonton.

 

Wilier Jareen

A Jereen a cég 2020-as gravel kerékpár palettájának legkedvezőbb árú darabja. 6061-es T6-os alumínium váz, minőségérzet és gyönyörű megjelenés. A Jareen egy minőségi kerékpár mindenféle felhasználási területre – alacsony áron.

 

WILIER 2020 – IDŐFUTAM ÉS TRIATLON KERÉKPÁR

 

A legendás gyártó időfutam és gravel kerékpár palettája egyetlen modellel is az egyik legjobb elérhető divízió jelenleg a piacon. A Wilier Turbine egy született szörnyeteg, amely aerodinamikában, menettulajdonságban, prémiumságban és praktikumban is az egyik legjobb választás jelen pillanatban. A Turbine egy romboló, amely amellett, hogy fantasztikusan néz ki, egy olyan technológiai szintet képvisel, amelyet csak nagyon kevesen képesek reprodukálni. Ha triatlon vagy időfutam – nos, akkor Turbine.. 

 

Wilier Turbine

A Turbine a legendás cég valaha volt legjobb időfutam kerékpárja. Lehengerlő aerodinamika, tárcsafék, hihetetlen variálhatóság és minden eddiginél könnyebb szállítás. A Turbine egy Torayca T1000 UD szuper karbon vázas triatlon kerékpár, aszimmetrikus hátsó háromszöggel, elképesztő aerodinamikai mutatókkal, kompromisszummentes prémium minőségben – a cég 2020-as modellpalettáján.

 

WILIER 2020 – ELEKTROMOS KERÉKPÁR

 

A legendás liliomos gyártó elektromos kerékpár palettája az egyik legkomplexebb, amely piacon fellelhető napjainkban. Az országúti divíziói két tagja, a Cento10 Hybrid és a Cento1 Hybrid. A gravel palettát a Wilier Jena Hybrid és az Adventure képviselik, míg a elektromos MTB kerékpár szinten van a legátfogóbb választék, ott a 101FX Hybrid, a 101X Hybrid, a 903TRN, a 803Enduro, a 803TRB, illetve a 803XN képezik a kínálatot. Nincs olyan, hogy valami nincs. Itt minden van. 

 

Wilier Cento10 Hybrid

A Cento10 Hybrid a legkönnyebb és legmagasabb színvonalú elektromos országúti kerékpár a világon. Egyszerűen mindent tud. Torayca T1100 UD ultra high modulus karbon váz, totális kábel integráció, Alabarda karbon kormányszerkezet és Ebikemotion motor, amely 40Nm-es forgatónyomatékot tud, az akkumulátora pedig 250Wh teljesítményű. Minden összehangolható a telefonunkkal és más eszközökkel is. Mindez összesen akár 10 kg is lehet! Olasz high end mestermű, amely a legokosabb, legkönnyebb és az egyik legszebb elektromos országúti kerékpár a világon jelen pillanatban. Ez a Cento10 Hybrid.

 

Wilier Cento1 Hybrid

A Cento1 Hybrid az egyik legkönnyebb és legmagasabb színvonalú elektromos országúti kerékpár a világon. Mitsubishi 46TON UD ultra high modulus karbon váz és Ebikemotion motor, amely 40Nm-es forgatónyomatékot tud, az akkumulátora pedig 250Wh teljesítményű. Minden összehangolható a telefonunkkal és más eszközökkel is. Mindez összesen 11,9 kg. Olasz mestermű, amely az egyik legokosabb elektromos országúti kerékpár a világon jelen pillanatban – mindezt ráadásul kiváló áron teszi.

 

Wilier Jena Hybrid

A világ legkönnyebb elektromos gravel kerékpárja – mindössze 12,9 kg! A Jena Hybrid-el sikerült fokozna a hagyományos Jena már egyébként is földöntúli tulajdonságait. Ebikemotion motor, 40 Nm forgarónyomaték, 250 W teljesítmény, kormányról vezérelhetőség, Mitsubishi 46TON karbon váz, és totális csúcstechnológia minden szinten – ez Jena Hybrid, amely – a hagyományos Jena-hoz hasonlóan – megrendelhető full karbon J-Bar kormánnyal is!

 

Wilier 101FX Hybrid

A 101FX Hybrid egy elképesztő, piacvezető csúcstermék! A 101FX Hybrid egy karbon vázas 29”-es kerekű elektromos fully MTB kerékpár. Mitsubishi 46TON high modulus karbon váz, Fazua motor, és elképesztő prémiumság minden négyzetmilliméteren. Az olasz design pedig már csak hab a tortán. Hihetetlen erő, ellképesztő élmény és meghökkentő prémiumság – és mindez mindössze 16 kg!

 

Wilier 101X Hybrid     

A 101X Hybrid a legendás gyártó elektromos MTB divíziójának másik gyöngyszeme. A 101X Hybrid egy karbon vázas 29”-es kerekű elektromos hardtail MTB kerékpár. Mitsubishi 46TON high modulus karbon váz, Fazua motor, és elképesztő prémiumság minden négyzetmilliméteren. Az olasz design pedig már csak hab azon a bizonyos tortán. Hihetetlen erő, elképesztő élmény és meghökkentő prémiumság – és mindez elképesztően könnyű tömegben!

 

Wilier 903TRN

A 903TNB egy 29”-es kerekű felső-kategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A 903TRN egy igazi all mountain MTB romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.

 

Wilier 803Enduro

A 803Enduro egy 650B+/29”-es kerekű felső-kategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A 803Enduro egy igazi enduro romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.

 

Wilier 803TRB

A 803TRB egy 650B+ kerekű felső-középkategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A 803TRB egy igazi all mountain MTB romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.

 

Wilier 803XN

A 803XN egy 29”-es kerekű felső-középkategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 70Nm-es forgatónyomaték, és 504Wh teljesítményű akkumulátor. A 803XN egy igazi trail romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.