Wilier

A Wilier Triestina brand-et a Biondo Bike kerékpárüzlet hozta be az országba most már két évtizeddel ezelőtt. A márkát 1906-ban, Ciclomeccanica dal Molin néven alapította Pietro és Mario Dal Molin Bassano Del Grappa-ban. Ez a cég a világ egyik legrégebbi ma is működő kerékpárgyártó vállalata, és mint ilyen az egyik legnagyobb tradícióval is ő rendelkezik. Számtalan nagy bajnok használt Wilier kerékpárokat: Fiorenzo Magni, Marco Pantani, Alessandro Ballan, Alessandro Petacchi, Michele Scarponi, vagy akár OFF-ROAD szegmensben Johnny Cattaneo vagy Massimo Debertolis. A legendás liliomos márka nyergében azóta számos nagy World Tour győzelmet arattak, és továbbra is a legmagasabb minőségű, legszélesebb felhasználási igényeknek is megfelelő prémium kerékpár-palettát kínálják a világon.

A palettának az egyik legfontosabb része az országúti kerékpár-divízió. A legendás liliomos márka alapvetően három kategóriában kínál prémium minőségű olasz országúti kerékpárokat. Az első kategória: a verseny országúti kerékpár-divízió.

Idetartoznak a következő high end ready to race országúti kerékpárok: 0 SLR, Filante SLR, 0 SL és Cento10 SL.

A vállalat kerékpár-palettájának országúti részének második divíziója, az úgynevezett all around országúti kerékpárokból áll. Ilyen a Wilier Superleggera.

Az országúti kerékpár-palettának harmadik része az endurance/komfort országúti kerékpárokból áll: Rave SLR, Cento1 NDR, Garda, GTR Team, Montegrappa és Luna.

A kerékpár-palettának második nagy szegmense a MTB kerékőpár paletta. Itt is legendás minőségű olasz kerékpárokkal találkozhatunk: Urta SLR, 101FX, 101X, 503X.

Nagyon fontos a Wiliernél a gravel kerékpár divízió is: Rave SLR, Jena, Jaroon, Jareen.

Időfutam és triatlon kerékpár palettájukban is a legjobbak közé tartoznak: a Turbine.

S végül, de nem utolsósorban elektromos kerékpár palettája tekintetében is a világ legjobb és leginnovatívabb gyártói közé tartozik a patinás liliomos gyártó. Legyen szó elektromos országúti kerékpár, elektromos MTB kerékpár, elektromos gravel kerékpár, illetve elektromos szabadidő kerékpár szegmensről. A legendás gyártó ezeket a kerékpár modelleket kínálja a kategóriában: Cento10 Hybrid, Cento1 Hybrid, Triestina Hybrid, 101FX Hybrid, 101X Hybrid, 903TRN, Jena Hybrid.

Ez a brand kizárólagos magyarországi partnere és jogosult viszonteladója a Biondo Bike kerékpárüzlet.