Wilier 2022-es kollekció

 • A Wilier Triestina vállalatot 1906-ben alapították a Dal Molin fivérek Ciclomeccanica dal Molin néven. A két világháború közti időszakban a nagyfokú iparosodás miatt a cég bezárta kapuit, amelyeket később újra megnyitottak – az újranyitáskor a vállalat a Wilier Triestina nevet kapta. A WILIER egy mozaikszó, amely a „Viva l’Italia liberata e redenta” (Éljen a szabad és megváltott Olaszország) kifejezésből ered. A Triestina utótagot pedig, Trieszt városa előtt való tisztelgésképp kapta a vállalat – a város I. Világháborúban tanúsított hősies helytállása miatt. Wilier 2022.   

MINDENT A WILIER 2022-ES MODELLPALETTÁJÁRÓL

 • A legendás olasz kerékpárgyártó cég, a Wilier 2022-ben is prémium minőséget kínál minden felhasználási területen. A vállalat 2022-es MTB kerékpár palettája az egységesség és kompromisszummentes prémium minőség jegyében született: a csúcsok csúcsa most az Urta SLR szuper-fully. Utána következik a Cape Epic győztes 110FX, illetve a legendás 101X. Végül pedig, az alumínium vázas 503X divízió. Mind ugyanazt a formanyelvet és ugyanazt a kompromisszummentes minőséget képviselik.
 • A gravel kerékpár paletta is mindent kielégítő: a csodálatos, karbon vázas Rave Disc (amely országúti verzióban is elérhető), a Jena Disc, az acél vázas Jaroon Disc és az alumínium vázas Jareen Disc mind kiváló választás.
 • Az elektromos kerékpár divízió is több mint bőséges: A Cento10 Hybrid Disc a világ legkönnyebb és legmodernebb elektromos országúti kerékpárja. A Cento1 Hybrid Disc egy kiváló és rendkívül könnyű karbon vázas elektromos országúti kerékpár. Alumíniumból pedig, elérhető a Triestina Hybrid Disc, amely már többféle felhasználásra is alkalmas. Elektromos gravel kerékpár szinten ott van a Jena Hybrid Disc – a szintén minden igényt kielégítő elektromos MTB divíziót pedig, a 101FX Hybrid, a 101X Hybrid, illetve a 903TRN képviseli.
 •  Triatlon és időfutam kerékpár vonalon, a vadonatúj csúcskategóriás Turbine Disc képezi a kínálatot, amely új időszámítást kíván nyitni a triatlon kerékpárok piacán.
 • Végül, de nem utolsósorban, pedig országúti kerékpárok terén, a három divíziót különböztetünk meg. Az első kategória a versenydivízió: ennek a kategóriának a csúcsát a vadonatúj, szuperkönnyű Zero SLR Disc, illetve a hyper-aero Filante SLR Disc képviseli, egyel alacsonyabb árfekvésben a Wilier a Rave Disc – amely gravel változatban is elérhető – a Zero SL Disc, a Cento10 SL, illetve a Cento10 SL Disc. A második szegmens az országúti kerékpár kategórián belül, az endurance divízió. Az endurance kategóriában, rendkívül magas színvonalon, itt van a Cento1 NDR, a Cento1 NDR Disc, illetve a bestseller, Garda és a Garda Disc. Továbbá, még egyel lejjebb a legelérhetőbb árszegmensben a GTR Team, illetve a GTR Team Disc a főszereplők. Alumínium vázas verzióban a Montegrappa és a Luna jelenti a kínálatot. Az all around országúti kerékpár divíziót pedig, továbbra is az acélvázas gyönyörűség, a Superleggera jelenti. A legendás olasz cég 2022-es modellpalettáján mindenki megtalálja a maga számításait.
 • Európa legjobb árai: számtalan Wilier termék – egyedülálló módon – továbbra is átlagban 10-15%-al olcsóbban vásárolható meg nálunk, mint Európában bárhol.
 • Wilier Magyarország: 1999 óta kizárólagos magyar forgalmazóként minden olyan kerékpár vásárlónknak, aki két kerékpárt vásárol egyszerre nálunk, második kerékpárjára (amennyiben az már nem eleve akciós) egyedi plusz kedvezményt biztosítunk. 
 • Széles modellválaszték: az üzletben a Wilier 2022-es modellpalettájának számtalan modellje megtekinthető/azonnal vihető.
 • Negyed évszázados üzleti tapasztalat: Üzletünk 1999 óta működik, jól ismerjük a magyar piacot és a magyar vásárlóközönség igényeit, amely stabilitást és biztonságot nyújt – mi holnap is itt leszünk.
 • Versenyzői tapasztalat: Üzletünkben Seregély Márta 22-szeres magyar bajnok és 6 Giro d’Italia-t ment végig, Gabriele Biondo pedig, olasz bajnok. Továbbá lassan 20 éve működik Biondo Bike Club néven saját amatőr sportcsapatunk is, mely számtalan magyar bajnoki címmel, mi több, még amatőr világbajnoki címmel is büszkélkedhet.
 • Professzionális szaktanácsadás: minden vásárló számára tudunk megfelelő kerékpárt – a számára legmegfelelőbb árszegmensben kínálni. Nálunk a vásárló az első.
 • Méretre igazítás: Mi mindenkit bemérünk vásárlás előtt egy erre a célra rendszeresített bemérő-készülékkel, s így pontosan az a kerékpár érkezik majd abban a méretben, ami a vásárló – illetve az ő testméretei számára – a lehető legmegfelelőbb.
 • Ingyenes első szerviz: Az első garanciális szerviz minden nálunk vásárolt kerékpár esetén ingyenes.

WILIER 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – VERSENY-CSALÁD:

A Wilier verseny-kategóriás országúti kerékárjai többféle kiváló országúti gépet takarnak. A szuperkönnyű divízió két modellje a Zero SLR Disc és a Zero SL Disc. Az aero szegmens három képviselője pedig, a Filante SLR Disc, a Cento10 SL, illetve a Cento10 SL Disc. Illetve, a multifunkcionalitás csúcsa a Rave Disc. Szuperinnovatív megoldások, olasz design és prémium minőség – erről szól ez a kategória. 

Wilier 0 SLR DISC

A 0 SLR Disc a világ első szuperkönnyű, aerodinamikus, kizárólag tárcsafékkel és elektromos szettekkel megvásárolható szuperkerékpárja, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja, tehát egyetlenegy kábel sincs a vázon kívül! A 0 SLR Disc az első ilyen kerékpár a világon! Mindenből csak a prémiumot hozták az olasz prémium cég háza tájáról: NH-MOD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális kábelintegráció, kis tömeg és teljes aerodinamika. Jelen pillanatban a világ egyik legjobb és legkomplettebb országúti kerékpárja. A Zero SL Disc alacsonyabb árfekvésben is szinte tökéletes. 

Wilier FILANTE SLR DISC

A Filante SLR Disc a világ egyik legkönnyebb és legigényesebb aero versenykerékpárja. Mindenből csak a legjobbat hozták az olasz prémium cég háza tájáról: HUS-MOD + Crystal Lyqid Polymer karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, elképesztően kis tömeg, és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. A Filante SLR Disc jelen pillanatba a világ egyik legmagasabb színvonalú aero országúti kerékpárja. 

Wilier RAVE DISC

A Rave Disc egy könnyű, multifunkcionális, kizárólag tárcsafékkel megvásárolható szuperkerékpár, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja, tehát egyetlenegy kábel sincs a vázon kívül! A technológia egy az egyben a nagytestvérektől, a 0 SLR Disc-től, és a Filante SLR-től származik. Mindenből csak a legjobbat hozták az olasz prémium cég háza tájáról: HUS-MOD + Crystal Lyqid Polymer karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, elképesztően kis tömeg (890 gramm a váz tömege), és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. Jelen pillanatban a világ egyik legjobb és legkomplettebb országúti és gravel kerékpárja. Mert a Rave Disc elérhető országúti és gravel verzióban is.

Wilier 0 SL DISC

A 0 SL Disc egy szuperkönnyű, aerodinamikus, kizárólag tárcsafékkel megvásárolható szuperkerékpár, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja, tehát egyetlenegy kábel sincs a vázon kívül! A technológia egy az egyben a nagytestvértól, a 0 SLR Disc-től származik. Mindenből csak a legjobbat hozták az olasz prémium cég háza tájáról: NH MOD high modulus karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, elképesztően kis tömeg, és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. Jelen pillanatban a világ egyik legjobb és legkomplettebb országúti kerékpárja. A Zero SLR Disc a tökéletességre törekvés non plus ultrája.

Wilier CENTO10 SL RIM

A Cento10 SL az egykori Cento10 Pro kellemesebb árfekvésű utódja. NH MOD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális kábelintegráció, kis tömeg és teljes aerodinamika. A Cento10 SL egy prémium kategóriás, versenyfelhasználásra készült, karbon vázas aero országúti kerékpár, széles tömegeknek elérhető áron – felnifékkel.  

Wilier CENTO10 SL DISC

A Cento10 SL Disc az egykori Cento10 Pro Disc kellemesebb árfekvésű utódja. NH MOD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális kábelintegráció, kis tömeg és teljes aerodinamika. A Cento10 SL Disc egy prémium kategóriás, versenyfelhasználásra készült, karbon vázas aero országúti kerékpár, széles tömegeknek elérhető áron – tárcsafékkel.  

WILIER 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ENDURANCE-CSALÁD:

A Wilier komfort-kategóriás országúti kerékárjai többféle kiváló országúti gépet takarnak. A divízió két legjobb ár/érték arányú darabja a Garda és a Garda Disc. Még mindig prémium szinten, ott van a Cento1 NDR és a Cento1 NDR Disc. A középkategóriában a GTR Team és a GTR Team Disc képviseli a divíziót, illetve alumínium vázas szinten a Montegrappa és a Luna. 

Wilier CENTO1 NDR RIM

A Cento1 NDR egy felső-kategóriás karbon vázas endurance országúti kerékpárt. Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsó rész, tapered fejcső és éteri kényelem. A Cento1 NDR a Cento1 Air komfortos granfondo verziója. Prémium minőség, éteri kényelem és fantasztikus olasz design – ez a Wilier Cento1 NDR.

Wilier CENTO1 NDR DISC

A Cento1 NDR Disc egy felső-kategóriás karbon vázas endurance országúti kerékpárt. Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsó rész, tárcsafék és éteri kényelem. A Cento1 NDR Disc a Cento1 Air komfortos granfondo verziója. Prémium minőség, tárcsafék és fantasztikus olasz design – ez a Cento1 NDR Disc.

Wilier GARDA RIM 

A Garda az egyik legnagyobb bestseller. A Garda egy felnifékes, endurance/all around felhasználásra megálmodott, NH MOD high modulus karbon vázas hyperokos országúti kerékpár. Itt is megvalósítják a teljes kábelintegrációt, amely ebben az árfekvésben teljesen egyedülálló! Aszimmetrikus hátsó háromszög és mindent felülmúló komplexitás. A Garda az egyik legeslegjobb választás a piacon, az ár/érték arány talán legnagyobb bajnoka.  

Wilier GARDA DISC 

A Garda Disc a bestseller. A Garda Disc egy tárcsafékes, endurance/all around felhasználásra megálmodott, NH MOD high modulus karbon vázas hyperokos országúti kerékpár. Itt is megvalósítják a teljes kábelintegrációt, amely ebben az árfekvésben teljesen egyedülálló! Aszimmetrikus hátsó háromszög és mindent felülmúló komplexitás. A Garda Disc az egyik legeslegjobb választás a piacon, az ár/érték arány talán legnagyobb királya.  

Wilier GTR TEAM RIM 

A GTR Team egy karbon vázas közép-kategóriás szuperkényelmes endurance országúti kerékpár. Mitsubishi 46TON UD karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, endurance geometria és extra kényelem a rossz utakon. A GTR Team egyszerre tűnik ki árával és minőségével a mezőnyből. A GTR Team a Wilier 2022-es modellpalettájának továbbra is legnépszerűbb karbon vázas országúti kerékpárja lehet.

Wilier GTR TEAM DISC

A GTR Team Disc a GTR család tárcsafékkel ellátott változata. Extra kényelem, kiváló ár, Mitsubishi 46TON UD karbon váz, aszimmetrikus hátsó háromszög, szép olasz design és endurance karakterisztika minden szinten. A GTR Team Disc új színekkel és a régi minőségben érhető el a legendás liliomos gyártó 2022-es modellpalettáján.

Wilier MONTEGRAPPA RIM

A Montegrappa a legendás liliomos gyártó belép szintű, karbon villával szerelt alumínium vázas országúti kerékpárja. Alumínium váz, karbon villa, és méretenként megtervezett váz még ezen a szinten is. A Montegrappa egy kiváló választás a belépő országúti kerékpár szinten.

Wilier LUNA RIM

A Luna a legendás liliomos gyártó belépő szintű kifejezetten nők és gyermekek számára kifejlesztett karbon villás + alumínium vázas országúti kerékpárja. Alumínium váz, karbon villa, és méretenként megtervezett váz még ezen a szinten is. A Luna a hölgyek és az országúti kerékpározni vágyó gyermekek egy kedvenc választása.

WILIER 2022 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ALL AROUND-CSALÁD:

A Wilier all around családjában egyetlen modellt találunk, ez a Superleggera. Egy acélvázas vintage bringa, amely a legendás liliomos márka legszebb hagyományait idézi fel. A Superleggera mindenféle felhasználásra bevethető.   

Wilier SUPERLEGGERA RIM

 A Superleggera egy CrMo acél vázas all around országúti kerékpár, amely bár csak vázszettként vásárolható meg, azonban mind eszmei, mint valódi érték szempontjából az egyik legidőtállóbb termék a piacon. A Superleggera Colombus SL csövekből készül, teljes egészében made in Italy és kizárólag ramato színben kapható. A dicső múlt a legendás vállalat 2022-es modellpalettájának egyik ékköve.    

WILIER 2022 – MTB KERÉKPÁR:

A Wilier MTB palettája egyfelől áll a fully XC MTB-okokból. Ezek a high end Urta SLR és a 110FX. A hardtail XC MTB kerékpárok között megtaláljuk a 101X-et, illetve az alumínium vázas 503X divíziót. A legendás liliomos márka MTB szegmensben is a legnagyobbak közé tartozik.  

Wilier URTA SLR

Az Urta SLR a legendás liliomos gyártó minden igényt kielégítő, csúcskategóriás HUS-MOD + Crystal Lyqid Polymer ultra high modulus karbon vázas, prémium, 29”-es kerekű fully MTB kerékpár. Aszimmetrikus hátsórész, integrált kormány, szuperkönnyű kivitel és döbbenetes prémiumság minden négyzetmilliméteren. A gyönyörű olasz design pedig, csak hab a tortán. Az Urta SLR a világ egyik legjobb XC fully MTB kerékpárja. 

Wilier 110FX

A Debertolis-Fojtik duó Cape Epic kategória-győztes prémium XCO/XCM MTB fullyja. Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, 29”-es kerék, pehelykönnyű súly, S.E.I. film technológia, BOOST, aszimmetrikus hátsórész és elképesztő prémiumság, amerre csak a szem ellát. A 110FX a Wilier egyik legkedveltebb fullyja, amely most már mindenki számára elérhető a vállalat 2022-es modellpalettáján.

Wilier 101X

A 101X talán minden idők legemblematikusabb olasz MTB modellje. A 101X egy élő legenda: Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, 29”-es kerék, kis tömeg, BOOST, aszimmetrikus hátsó háromszög és a megszokott prémium minőség minden szinten – csak az eddiginél is jóval kedvezőbb árakon – ez a 101X az olasz gyártó 2022-es modellpalettáján.

Wilier 503X

Az 503X a vállalat XC/maraton MTB palettájának alumínium vázas divíziója. Az 503X egy alumínium vázas 29”-es kerekű MTB kerékpár, amely sok mindent átvett a karbon vázas nagy testvérektől. Többféle felszereltségi színt, jó tömegadatok, hobbihasználatra tökéletes karakterisztika – ez az 503X.

WILIER 2022 – GRAVEL KERÉKPÁR:

A Wilier gravel palettája háromféle modellből áll. Az első a high end Jena, amely csúcskategóriás karbon vázával és karakterisztikai jellemzőivel egy igazán finom darab. A második az acélvázas gravel romboló, a Jaroon. A harmadik, legkedvezőbb árfekvésben versenyző pedig, a Jareen. 

Wilier JENA DISC

A Jena Disc a legendás liliomos gyártó legújabb gravel bike fejlesztése, mely már egy karbon vázas minden igényt kielégítő ragadozót takar. Torayca T1000 szuper karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia, kiváló geometria és szívdöglesztő design. A Jena egy karbon vázas prémium gravel kerékpár, amely 700-as és 650B kerekekkel is kompatibilis – a cég 2022-es modellpalettáján.

Wilier JAROON DISC

A Jaroon Disc a gyártó gravel kerékpár palettájának talán legérdekesebb szereplője. A Jaroon Disc egy acél vázas gravel kerékpár. Acél váz, aszimmetrikus hátsórész, unikális megjelenés és kompromisszummentes Wilier minőség minden horizonton.

Wilier JAREEN DISC

A Jereen Disc a cég 2022-es gravel kerékpár palettájának legkedvezőbb árú darabja. 6061-es T6-os alumínium váz, minőségérzet és gyönyörű megjelenés. A Jareen Disc egy minőségi kerékpár mindenféle felhasználási területre – mindezt alacsony áron.

WILIER 2022 – IDŐFUTAM ÉS TRIATLON KERÉKPÁR:

A Wilier triatlon kerékpár palettájának egyetlen, de rendkívül erős képviselője a Turbine. A Turbine egy kifejezetten triatlon felhasználásra kifejlesztett időfutam kerékpár, amely a legjobbaknak is az egyik legjobb választás.  

Wilier TURBINE DISC

A Turbine Disc a legendás cég valaha volt legjobb időfutam kerékpárja. Lehengerlő aerodinamika, tárcsafék, hihetetlen variálhatóság és minden eddiginél könnyebb szállítás. A Turbine Disc egy Torayca T1000 UD szuper karbon vázas triatlon kerékpár, aszimmetrikus hátsó háromszöggel, elképesztő aerodinamikai mutatókkal, kompromisszummentes prémium minőségben – a cég 2022-es modellpalettáján.

WILIER 2022 – ELEKTROMOS KERÉKPÁR:

A Wilier triatlon kerékpár palettája alapvetően három kategóriára tagolódik. Az első kategória az elektromos országúti kerékpár szegmens. Ide tartozik a Cento10 Hybrid, a Cento1 Hybrid, illetve a Triestina Hybrid. Az elektromos MTB kerékpár szegmens szereplői a 101FX Hybrid, a 101X Hybrid, és a 903TRN. Illetve kapható még az e-gravel bike szegmensben a Jena Hybrid. 

Wilier CENTO10 HYBRID DISC

A Cento10 Hybrid Disc a legkönnyebb és legmagasabb színvonalú elektromos országúti kerékpár a világon. Egyszerűen mindent tud. Torayca T1100 UD ultra high modulus karbon váz, totális kábel integráció, Alabarda karbon kormányszerkezet és Mahle Ebikemotion motor, amely 40Nm-es forgatónyomatékot tud, az akkumulátora pedig 250Wh teljesítményű. Minden összehangolható a telefonunkkal és más eszközökkel is. Mindez összesen akár 10 kg is lehet! Olasz high end mestermű, amely a legokosabb, legkönnyebb és az egyik legszebb elektromos országúti kerékpár a világon jelen pillanatban. Ez a Cento10 Hybrid Disc.

Wilier CENTO1 HYBRID DISC

A Cento1 Hybrid Disc az egyik legkönnyebb és legmagasabb színvonalú elektromos országúti kerékpár a világon. Mitsubishi 46TON UD ultra high modulus karbon váz és Mahle Ebikemotion motor, amely 40Nm-es forgatónyomatékot tud, az akkumulátora pedig 250Wh teljesítményű. Minden összehangolható a telefonunkkal és más eszközökkel is. Mindez összesen 11,9 kg. Olasz mestermű, amely az egyik legokosabb elektromos országúti kerékpár a világon jelen pillanatban – mindezt ráadásul kiváló áron teszi.

Wilier TRIESTINA HYBRID DISC

A Triestina Hybrid Disc a legendás liliomos gyártó alumínium vázas országúti/városi elektromos kerékpárja. 250W teljesítményű Mahle eBikemotion motor, amely 45Nm forgatónyomatékot tud. Az akkumulátor 250Wh teljesítményre képes. A Triestina Hybrid Disc koskormánnyal és egyenes kormánnyal is elérhető, többféle színben és felszereltségben. Ez a kerékpár sokak kedvenc választása lehet.    

Wilier 101FX HYBRID

A 101FX Hybrid egy elképesztő, piacvezető csúcstermék! A 101FX Hybrid egy karbon vázas 29”-es kerekű elektromos fully MTB kerékpár. Mitsubishi 46TON high modulus karbon váz, Fazua motor, és elképesztő prémiumság minden négyzetmilliméteren. Az olasz design pedig már csak hab a tortán. Hihetetlen erő, elképesztő élmény és meghökkentő prémiumság – nem beszélve arról, hogy mindez mindössze 16 kg!

Wilier 101X HYBRID

A 101X Hybrid a legendás gyártó elektromos MTB divíziójának másik gyöngyszeme. A 101X Hybrid egy karbon vázas 29”-es kerekű elektromos hardtail MTB kerékpár. Mitsubishi 46TON high modulus karbon váz, Fazua motor, és elképesztő prémiumság minden négyzetmilliméteren. Az olasz design pedig már csak hab azon a bizonyos tortán. Hihetetlen erő, elképesztő élmény és meghökkentő prémiumság – és mindez elképesztően könnyű tömegben!

Wilier 903TRN

A 903TRN egy 29”-es kerekű felső-kategóriás alumínium vázas fully elektromos MTB kerékpár. 6061-es T6-os alumínium váz, Shimano Steps 8000 motor, 250W teljesítmény, 70Nm-es forgatónyomaték, és 630Wh teljesítményű akkumulátor. A 903TRN egy igazi all mountain MTB romboló, minden terepviszonyra, amely csalódásmentes élményt ígér mindenki számára.  ,

Wilier JENA HYBRID DISC

A világ legkönnyebb elektromos gravel kerékpárja – mindössze 12,9 kg! A Jena Hybrid Disc-el sikerült fokozna a hagyományos Jena már egyébként is földöntúli tulajdonságait. Mahle Ebikemotion motor, 40Nm forgarónyomaték, 250W teljesítmény, kormányról vezérelhetőség, Mitsubishi 46TON karbon váz, és totális csúcstechnológia minden szinten – ez Jena Hybrid Disc, amely – a hagyományos Jena Disc-hez hasonlóan – megrendelhető full karbon J-Bar kormánnyal is!