Seregély Márta

SEREGÉLY MÁRTA – a Biondo Bike kerékpárüzlet társtulajdonosa

Márta 1968.03.29 – én született Budapesten. 1982 – ben, 14 éves korában ismerkedett meg a kerékpározással. Először az MTK – VM színeiben, majd 1984 – től 1999 – ig a Ferencvárosi Torna Club tagjaként versenyzett Hóbor Lajos kezei alatt, és érte el minden eddigi eredményét.

22 országos bajnokságot nyert – egyedülálló módon a kerékpározás minden szakágában. Már 1984 – től országúti, illetve pályaversenyeken, később pedig cross countryban, illetve downhillben. A nemzeti válogatott tagjaként számtalan nemzetközi versenyen indult és szerepelt kiválóan, többek között hatszor vett részt a Giro d’ Italia kör versenyen, ahol 1996 – ban a római szakaszon a 11. helyig jutott.

A mountain bike világával 1994 – ben ismerkedett meg, mely rövid ismeretség után meg is nyerte a cross country országos bajnokságot. Nem sokra rá, 1995 – ben már downhill – ezett is, melyben szintén országos bajnok, ráadásul magyar nőként az első volt. Mártának a Magyar Kerékpáros Szövetség 1994 – ben a sportág örökös bajnoka címét adományozta, majd a Ferencvárosi Torna Klub alapításának 100 éves évfordulóján az FTC örökös bajnoka címmel is megtisztelték.

Márta 1999 – ben ismerkedett meg Gabriele Biondo – val és ekkor alapították meg a Biondo Bike kerékpárüzletet , melynek , azóta is egyik tulajdonosa és ügyvezetője. Ekkor alapítják meg a Biondo Bike Club amatőr kerékpárklubot is. 2002 – től 2009 – ig spinning oktatással is foglalkozott. Kiválóan beszél olaszul és jól angolul.

Több, mint 16 éves kerékpáros sportolói múltja garancia arra, hogy tapasztalatával a megfelelő megoldásokat tudja nyújtani minden vásárlónak. Szakmai hozzáértésével a Biondo Bike Club amatőr versenyzői előkelő helyezéseket érnek el mind a hazai, mind pedig, a nemzetközi versenyeken.