Seregély Márta

tulajdonos

SEREGÉLY MÁRTA – a Biondo Bike kerékpárüzlet társtulajdonosa

Márta 1968.03.29-én született Budapesten. 1982-ben ismerkedett meg a kerékpározással. Először az MTK-VM színeiben, majd 1984-től 1999-ig a Ferencvárosi Torna Club tagjaként versenyzett Hóbor Lajos kezei alatt - és érte el minden eddigi eredményét.

22 országos bajnokságot nyert - egyedülálló módon a kerékpározás szinte minden szakágában. A nemzeti válogatott tagjaként számtalan nemzetközi versenyen szerepelt kiválóan, többek között hatszor teljesítette a Giro d’ Italia körversenyt, ahol 1996- ban a római szakaszon a 11. helyig jutott. Mártának a Magyar Kerékpáros Szövetség 1994-ben a sportág örökös bajnoka címét adományozta, majd a Ferencvárosi Torna Klub alapításának 100 éves évfordulóján az FTC örökös bajnoka címmel is megtisztelték.

Márta a Biondo Bike kerékpárüzlet egyik társtulajdonosa. Ezenkívül, ő spinning oktatóként és sportújságíróként, valamint kerékpáros edzőként is dolgozott. Kiválóan beszél olaszul jól és angolul.

Feladata: marketing és promóciós stratégia koordinálása és kivitelezése. Mindennemű kreatív munka, illetve egyes munkafolyamatok logisztikai ellenőrzése és kontrollálása. Továbbá, a nemzetközi kapcsolattartás is az ő feladata elsődlegesen.   

Szakterülete: országúti, triatlon, gravel szegmens

Seregély Márta

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!