Szolgáltatások

Kerékpár és kondicionáló edzésterv

Általános ismertető a szolgáltatásról


Ha már a megfelelő célorientált kerékpáros eszközpark, illetve a ruházati és egyéb kiegészítők is rendelkezésre állnak, a következő feladat meghatározni, hogy milyen céljaink vannak velük. Ugyanis, nagyon nagy a differencia lehet a különböző célok és ebből fakadóan az odavezető út között. Egy szezonális hobbifelhasználás, egy célzott testkompozíció-átalakítás/kondicionális kiegészítés, egy amatőr versenyfelkészülés, esetleg egy komoly karrierszinten is meghatározó professzionális útra való felkészülés között óriás különbség van. Mindegyik más-más eszközöket és más-más munkát igényel. Továbbá, ezen belül is óriási különbség lehet egy nő és egy férfi, vagy egy országúti, egy pályakerékpár, vagy példának okáért egy XCO/XCM versenyző célzott edzéstervezése között, s akkor nem beszéltünk még a különböző korosztályi és sport, illetve egészségügyi előéletben megnyilvánuló különbözőségekről. 

A kerékpár és kondicionáló edzésterv készítés szolgáltatásunk minimum egy, de inkább másfél órát vesz igénybe.

Ez a szolgáltatásunk igazából két szolgáltatás egyben. Hiszen, egy teljességgel személyre szabott, komplex, negyedéves edzéstervet adunk, amely tartalmaz egy kifejezetten kerékpáros és egy kondicionáló (súlyzós edzés + stretching) edzéstervet is. 

A szolgáltatás menete alapvetően három fázisból áll:

  • A folyamat kezdetén egy kötetlen beszélgetéssel indítunk, amely keretei között meghatározzuk a kiindulópontot. Itt egészségügyi állapotfelmérés, és az edzettségi szint, illetve a kondíció és a kerékpáros múlt egzakt felmérése történik.
  • A második fázisban meghatározzuk azokat a célokat, amelyek mentén az edzéstervezés menetét felállíthatjuk. A második fázisban.
  • A folyamat harmadik fázisában, pedig elkészítjük magát tervet, amely alapján vendégünk megkezdheti a munkát, és útját a vágyott transzformáció felé. A kerékpár és kondicionáló edzéstervhez melegen ajánljuk a táplálkozási szaktanácsadás, illetve szükség esetén a bikefitting szolgáltatásunkat is, amely tökéletesen kiegészítheti az előbb elmondottakat. 

Ezen szolgáltatásunkat üzletünk egyik tulajdonosa és egyben arca, Seregély Márta végzi, aki több évtizedes üzleti és negyven éves kerékpáros versenytapasztalattal rendelkezik különböző szakágakban. Márta ikonikus versenyeredményeiről, és életéről itt olvashatsz bővebben.   

A szolgáltatás ára 49 000 Ft.

A kerékpár és kondicionáló edzésterv minden hétköznap van és nyitvatartási időben lehet bejelentkezni online felületünkön - 60 perc a szolgáltatás.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!