Szolgáltatások

Kerékpár-választási szaktanácsadás

Általános ismertető a szolgáltatásról


A kerékpár-választási szaktanácsadás nem csupán szenvedély – hanem szigorúan vett szakmai kérdés. Egy prémium kerékpár kiválasztása számos pszichológiai, emberi, praktikus és szűk értelemben vett szakmai kérdésben kompetenciát igényel. Következésképpen, annak, aki ilyen jellegű tanácsokat ad nem pusztán a prémium kerékpárok világában szükséges naprakészen otthonosan mozognia, hanem a fenti területek mindegyikében valamilyen mértékű jártasságot kellett szereznie ahhoz, hogy véleménye komolyan vehető kompetenciákon nyugodjék.

Ez a szolgáltatásunk nem arról szól, hogy a vendégünk mit szeretne, hanem arról, hogy igazából mire van szüksége! Tehát, melyik az a kerékpár, amely akár hosszú távon a lehető legmagasabb szinten, illetve legkomplexebb módon elégíti ki vendégünk igényeit.

Ez egy folyamat, ezért egy ilyen foglalkozás legalább egy órás időtartamot vesz igénybe, de könnyedén belecsúszhatunk a másfél órás időintervallumba is.

  • A folyamat maga egy beszélgetéssel indul, amelynek segítségével felmérjük vendégünk fizikai állapotát (edzettségi szint, kondicionális paraméterek, esetleges betegségek stb…), kerékpáros jártasságát, szokásait, illetve a témához kapcsolódó igényeit.
  • Ezt követően, felmérjük a szóba jöhető lokációkat, ahol a kérdéses kerékpárt használni szeretné.
  • Majd pedig, megállapítjuk azt az ársávot, amelybe a szóban forgó terméknek ideális volna beleesnie.
  • Ha mindezzel megvagyunk, teszünk egy ajánlást arra a felhasználási területre, amelyre ezen információk és egyéb impresszióink alapján vendégünknek minden bizonnyal szüksége lehet.
  • Majd továbbspecifikáljuk azt, hogy a lehető legszűkebb keresztmetszetét kapjuk a szóba jöhető kerékpároknak.
  • A végső fázis pedig, miután megtaláltuk a megfelelő modellt, felszereltséget, színt, illetve méretet választunk.
  • A szolgáltatás magában foglalja a megfelelő ruházati és egyéb kiegészítők választását is, illetve a kerékpár méretének pontos meghatározáshoz elengedhetetlenül szükséges bikefitting szolgáltatást is.

A kerékpárválasztási szaktanácsadás szolgáltatásunkat üzletünk egyik tulajdonosa, Horváth Bence végzi, aki évtizedes üzleti és harminc éves kerékpáros tapasztalattal rendelkezik különböző szakágakban. Bencéről itt olvashatsz bővebben. 

A szolgáltatás ára 49 000 Ft.

A kerékpár-választási szaktanácsadás minden hétköznap elérhető és nyitvatartási időben lehet bejelentkezni kizárólag online felületünkön - 60-90 perc a szolgáltatás.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!