Szolgáltatások

Kerékpár, edzés és táplálkozási szaktanácsadás

Kerékpár, edzés és táplálkozási szaktanácsadás

Ez az a szolgáltatás csoport, amelyről ki lehet jelenteni, hogy talán a legnépszerűbb az összes általunk kínált szolgáltatás csoport közül. Ez maga a sportkerékpározásra, illetve erre az életmódra való legszakszerűbb felkészítést takarja. Hiszen mi szükséges ehhez? Először is, egy megfelelő kerékpár. Továbbá, egy komplex edzésterv. Végül pedig egy megfelelő táplálkozási rendszer, amely ezt az egészet körülöleli. Ezen hármas-egység a váza a kezdetnek.

további részletek
Sport coaching

Sport coaching

A sport coaching szolgáltatáscsomagunk komplex szolgáltatás csomagokat kínáló ajánlatok összessége. Ez a csomagcsoport három igénycsoportra készült. Egyfelől, versenyzéshez, másfelől alakformálásra, harmadrészt pedig, szabadidős kerékpározásra. Mind a három igényszintre külön csomagot ajánlunk, amely csomagok külön az adott felhasználásra lettek kifejlesztve. Komplex versenycsomag, komplex alakformáló és rekreációs csomag és komplex sport és asszisztencia csomag.

további részletek
Kerékpáros turisztika

Kerékpáros turisztika

A Biondo Bike kerékpárüzlet rendszeresen szervez kerékpáros tárákat belföldön és külföldön egyaránt. Ezen kerékpáros túrák legfőbb célja egyfelől, a meglátogatott földrajzi tájék mindenféle értelemben vett felfedezése, másfelől, pedig, maga a kerékpáros edzés, illetve az előre jelzett távok teljesítése. Mindez barátságos, polgári és családias légkörben, hazai és külföldi helyszínek felfedezésével – és természetesen kerékpárral.

további részletek
Kerékpár tartós bérlet

Kerékpár tartós bérlet

A kerékpár tartósbérlet egy vadonatúj konstrukciónk, mellyel sokak egy fantasztikus új lehetőség kapujában állnak. Sokakkal előfordulhat, hogy nincs meg az anyagi fedezetük adott pillanatban álmaik kerékpárjának megvásárlására, de a vágy ettől nem csitul. Az is sokakkal megtörténhet, hogy nem szeretnének minden évben új kerékpárt vásárolni, ellenben ülni rajta és használni nagyon is vágynának. Ezek feloldhatatlan ellentmondásnak tűnnek? Eddig.

további részletek
Bikefitting

Bikefitting

A Biondo Bike Kerékpárüzletben három profi szakember fogadja a kerékpárját helyesen, fájdalommentesen használni vágyó rider-eket. Seregély Márta 22-szeres magyar bajnok, egykori válogatott mindig nyitott szemmel járt a világban. Tanult külföldi versenyzőktől és a hazai edzőktől egyaránt. Elsajátította a helyes ülés pozíciót és mind ezt a tudást adja át a vásárlóknak és a tanítványainak. Gabriele Biondo és Horváth Bence ugyanezt az iskolát követik.

további részletek
Szerviz

Szerviz

A Biondo Bike kerékpárüzlet 1999 óta a Pinarello és a Wilier Triestina márkák kizárólagos márkaképviselete Magyarországon. Mindent tudunk ennek a két márkának a termékeiről, így szabott keretek között mindenféle problémát képesek vagyunk széleskörűen orvosolni. 1999 óta kizárólag prémium termékekkel foglalkozunk - egyedüliként Magyarországon, így szereltetni sem volna lehetséges megfelelőbb helyen - mint nálunk. A SILVER, a GOLD és a PLATINIUM csomaghoz középgenerál stzervízt adunk ajándékba 22 000 Ft értékben, a DIAMOND csomagban pedig, nagygenerált 32 000 Ft értékben!

további részletek
Baleseti szakvélemény biztosító részére

Baleseti szakvélemény biztosító részére

A Biondo Bike Kerékpárüzletben 1999 óta foglalkozunk baleseti szakvélemények kiállításával biztosító résére. Balesetes, sérült kerékpárok szakvéleményezésével és értékvesztésének megállapításával igyekszünk a kerékpár tulajdonosa számára az őt ért kárt minimalizálni. Első lépésben szemrevételezzük a sérült kerékpárt, felvesszük minden adatát, megvizsgáljuk a sérüléseket, azoknak mértékét, illetve fényképes és manuális eszközzel rögzítjük a látottakat.

további részletek
Szervezett országúti kerékpáros edzés

Szervezett országúti kerékpáros edzés

Az edzések előtti találkozók időpontja a téli időszakban rendszerint 10 órakor, a nyári időszakban pedig, 9 órakor van. A találkozópontokon derül ki minden esetben az edzés pontos menete, illetve az aznap elvégzendő feladatok. Az edzéseken rendszeres jelleggel kizárólag nálunk vásárolt Pinarello vagy Wilier kerékpárral lehetséges a részvétel! Külsős résztvevők számára az edzésen való részvétel díja 10 000 Ft/alkalom.

további részletek
Selle Italia IDmatch nyereg program és bemérés

Selle Italia IDmatch nyereg program és bemérés

A Selle Italia IDmatch nyeregprogram és bemérés az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk. Ez a nyeregprogram segít mindenkinek megtalálni bármilyen felhasználási területre a legmegfelelőbb nyerget a Selle Italia kínálatából - személyre szabottan méghozzá. Legyen szó országúti, MTB, vagy akár gravel kerékpár nyeregről, itt mindenki számára megtaláljuk a méretben, kialakításban, design-ban és árban a legmegfelelőbbet.

további részletek
Biondo Bike kollekció

Biondo Bike kollekció

A Biondo brand saját ruházati kollekciót kínál megalakulása óta - méghozzá minden évben újat. Saját mez, nadrág, kesztyű és természetesen zokni, teljes ruházati kollekció. Nincs ez másképp egy olyan jeles alkalommal sem, mint üzletünk és klubunk negyed évszázados évfordulója. Ezt a ruházati kollekciót - amely unikálisan erre az alkalomra készült - szeretnénk néhány évig mindenki számára rendelkezésre bocsátani. Exkluzívitás, minőség, Biondo Bike.

további részletek
Törzsvásárlói hűségprogram

Törzsvásárlói hűségprogram

Hűségprogramunk díjazni és értékelni szeretné legelkötelezettebb vásárlóinkat, illetve ösztökélni azokat, akik hűségükkel a legnagyobb mértékben megtisztelnek minket. Programunk célja azonban nem pusztán ez. Ugyanis, mi szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy ebbe a körbe tartozhasson - ennek következtében úgy döntöttünk, hogy törzsvásárlói kedvezményeinket 2024. január 30-tól történő egyösszegű vásárlásokra vonatkoztatjuk.

további részletek

Időpontfoglalás szolgáltatásokhoz

Bizonyos szolgáltatásainkra kötelező időpontot foglalni és időpont-foglalás után online kifizetni a szolgáltatást. Az időpont-foglalás és a fizetés is mind itt, webáruházunkban történik az adott szolgáltatás megtekintése után. Ilyen szolgáltatásaink a következőek: bikefitting, kerékpárválasztási szaktanácsadás, kerékpár és kondicionáló edzésterv, táplálkozási szaktanácsadás, komplex versenycsomag, komplex alakformáló és rekreációs csomag, komplex sport és életmód asszisztencia csomag, kerékpár tartósbérlet, illetve Selle Italia IDMatch nyereg program és bemérés.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!