Szolgáltatások

Sport coaching

Általános ismertető a szolgáltatáscsoportról


A sport coaching szolgáltatáscsomagunk komplex szolgáltatás csomagokat kínáló ajánlatok összessége.

Ez a csomagcsoport alapvetően három igénycsoportra készült. Egyfelől versenyzéshez, másfelől alakformálásra, harmadrészt pedig, szabadidős kerékpározásra. Mind a három igényszintre külön csomagot ajánlunk, amely csomagok külön az adott felhasználásra lettek kifejlesztve. 

  • Komplex versenycsomag
  • Komplex alakformáló és rekreációs csomag
  • Komplex sport és asszisztencia csomag


1, KOMPLEX VERSENYCSOMAG

Alapvetően három oldalról igyekszik megtámogatni a legvérmesebb versenyzői ambíciókat. Az első, a kerékpárválasztás, amely egy kerékpárversenyző szempontjából több mint elengedhetetlen. A második az edzéstervezés, amely szintúgy létfontosságú. A harmadik pedig a táplálkozás beállítása, amely a még hiányzó komponens a tökéletes felkészülés szempontjából. 

Tehát, a komplex versenycsomag az alábbi három szolgáltatásunkat tartalmazza egyszerre és teljes egészében:

  • kerékpár-választási szaktanácsadás
  • kerékpár és kondicionáló edzésterv
  • táplálkozási szaktanácsadás 


2, KOMPLEX ALAKFORMÁLÓ ÉS REKREÁCIÓS CSOMAG

Alapvetően két oldalról igyekszik megtámogatni a legelkötelezettebb ambíciókat. Az első, az edzéstervezés, amely szintúgy – nyugodtan mondhatjuk – létfontosságú és elengedhetetlen. A második, pedig a táplálkozás beállítása, amely a még hiányzó komponens a legjobb TE felépítésének érdekében.

Az edzés táplálkozás és megfelelő regeneráció szentháromsága, illetve ezeknek a pontos, személyre szabott kidolgozása vezethet egyedül sikerre, ha komolyan vehető céljain vannak a fentebb vázolt területen.  

Tehát, a komplex alakformáló és rekreációs csomag az alábbi két szolgáltatásunkat tartalmazza egyszerre és teljes egészében:

  • kerékpár és kondicionáló edzésterv
  • táplálkozási szaktanácsadás


3, KOMPLEX SPORT ÉS ASSZISZTENCIA CSOMAG

Alapvetően két oldalról igyekszik megtámogatni a legvérmesebb versenyzői ambíciókat. Az első, a kerékpárválasztás, amely egy kerékpárversenyző szempontjából több mint elengedhetetlen. A második az edzéstervezés, amely szintúgy létfontosságú, amennyiben számottevő mértékben fejlődni szeretnénk. 

Tehát, a komplex sport és asszisztencia csomag az alábbi két szolgáltatásunkat tartalmazza egyszerre és teljes egészében:

  • kerékpár-választási szaktanácsadás
  • kerékpár és kondicionáló edzésterv

Ez a három komplex csomagunk, tehát minden edzettségi szintre és célra tökéletesen alkalmas lehet mindenki számára.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!