Negyed évszázad
biondo bike

"25 ESZTENDŐ HATALOM"

„AZOK VAGYUNK, AMIT ISMÉTELTEN TESZÜNK. A KIVÁLÓSÁG EZÉRT NEM TETT, HANEM SZOKÁS.”

Hitvallásunk fókusza az elmúlt negyed évszázadban mit sem változott. Szaktudás, precizitás és kompromisszummentes luxusminőség. Ezen hármas egység mentén lettünk mára azok, akik. Mi vagyunk az első és egyetlen kifejezetten országúti kerékpáros üzlet Magyarországon.

A Biondo Bike showroom és webáruház a kezdetektől fogva ugyanazokra az olasz luxusmárkákra építi vendégkörét. Azóta világszínvonalú digitális platformot építettünk és európai nívójú showroom-ot hoztunk létre Buda egyik legfrekventáltabb kerékpáros központjában, amely egy régóta megálmodott polgári vásárlási élményt kínál a legigényesebbek számára.

Mi nem beszélünk a minőségről. Mi megvalósítottuk azt.

A SIKERT SOHASEM KELL MEGMAGYARÁZNI.

A Biondo Bike nem csupán üzleti tevékenysége folytán, hanem az országúti kerékpársportban elért eredményei alapján is piacvezető. Seregély Márta huszonkétszeres magyar bajnok kerékpáros, edzőként a Biondo Bike Sportegyesület keretei között számos magyar nemzeti bajnokot kinevelt, de tanítványai között találunk korosztályos világbajnokot és Giro Friuli győztes versenyzőt is.

A kerékpározás szeretete nem tanulható - az egy adottság. Születni kell vele. Aki velünk tart, annak minden erőnkkel igyekszünk átadni azt, amit a kerékpározásról, annak tiszteletéről, illetve a sikerhez vezető útról tudni vélünk.

Három ember. Három karakter. Három történet. Márta, Bence és Gabriele a Biondo csoport három tulajdonosa. Szenvedély, Mélység és Megfontoltság. A Biondo Bike szentháromsága. A tökéletesség minden darabkája egyenként tökéletlen, együtt mégis kiadják a Nagy Egészet. 

MAGYARORSZÁG VEZETŐ KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGE.

PINARELLO. WILIER. A KERÉKPÁROZÁS ÉLMÉNYE.

A Pinarello a kerékpárok Ferrarija. 30 háromhetes World Tour viadalt nyertek ezzel a márkával. Harminc éve uralják a pályakerékpár sportot. Az egyórás világcsúcsok jelentős hányada a Pinarello márkához kötődik. Ők az egyetlen olyan kerékpárgyártó a világon, akik minden részegységet maguk fejlesztenek le a kerékpárjaikhoz. Exkluzív szerződésük van a TorayCa vállalattal, akik bizonyos karbon szöveteket kizárólag a Pinarello részére készítenek. A piacvezető mérnöki munka megágyaz a Pinarello kerékpározási élménynek.

 

A Wilier Triestina az egyik legrégebbi kerékpárgyártó vállalat. Fiorenzo Magni-tól a Team Astana-ig kerékpáros generációk tömkelege nőtt fel a kerékpárjaikon. Nem csupán országúti vonalon képesek a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelni, hanem mountain bike palettájuk is világszínvonalú. Az egyik leginnovatívabb kerékpárgyártó a piacon, fejlesztéseiket rendre átveszik mások is. A Wilier ár/érték arányban a legjobbak közé tartozik, és kívül minden kétséget kizáróan a legfanatikusabb rajongótábor is az övéké.    

MI EGÉSZ OLASZORSZÁGOT HOZTUK EL. HAZAHOZTUK ÉS JÓL ÉRZI MAGÁT NÁLUNK. A PINARELLO-VAL ÉS A WILIERREL KÖTÖTT NEGYED ÉVSZÁZADOS SZÖVETSÉGÜNK FENNTARTHATÓSÁGOT TEREMT A KERÉKPÁROZÁS SZENVEDÉLYÉBEN.

MÁRTA, A TÉZIS

Seregély Márta minden idők egyik legjobb magyar női kerékpárosa. Amely még nem indokolná, hogy vállalkozóként és kerékpáros csapatvezetőként is megállja a helyét - azonban a negyed évszázad rácáfolt minden kétkedőre, akik a kezdetekkor látványos fanyalgással fogatták a tényt, miszerint egy nő is képes lehet az üzleti életben sikeres lenni. 

Márta a Biondo Bike társtulajdonosa és első frontharcosa. Szerepe az élenjárás, melyet példamutató karrierjével és szakmai eredményeivel érdemelt ki. 

Márta a tűz természete. A tűz, amely nem csak utat tör magának, de meleget is ad. Ő a vállalkozás arca, és kreatív ereje. Nem csak rendszeres médiaszerepléseivel, de a marketing, illetve a kerékpáros csapatvezetés területén végzett áldozatos munkájával is hozzájárul a mi Nagy Közös Ügyünk sikeréhez.

GABRIELE, AZ ANTITÉZIS

Gabriele Biondo olasz bajnok kerékpárversenyző, aki versenyzői karrierjét követően edzőként is számos tehetséges fiatalból legendás kerékpárversenyzőt faragott, jó példa erre Matteo Tosatto, aki jelenleg az Ineos egyik edzőjeként dolgozik. Gabriele az olasz faktor. Nélküle sosem lehetne teljes a kép, ő a híd két világ között. 

Gabriele a Biondo Bike társtulajdonosa és örök jó szelleme, aki vigyázó tekintetét mindig a közös ügyön tartja. A kritikus, aki felelősséggel ügyeli a rendet, és megbízhatóan hozza az olasz temperamentumot mindennapjainkba.

Gabriele a víz természete. A víz, amely nem csak folyót váj a földbe, de életet is teremt. Ő a vállalkozás lelke és rendező szelleme. Több évtizede munkájával, és kerékpáros szakértelmével segíti a Biondo Bike sikeres működését.

BENCE, A SZINTÉZIS

Horváth Bence magyar amatőr kerékpáros, aki gyermekkorától fogva szenvedélyesen szereti ezt a sportot. Ő a mérnök, a stratéga, az ideológus. Ő az, aki összekapcsolja a világ aktuális történéseit a vállalkozás mindenkori lehetőségeivel. Tervez és végez. 

Bence a Biondo Bike társtulajdonosa és vállalkozás agya. Szerepe a stratégiaépítés, illetve a stratégiai elképzelések végrehajtása és végrehajtatása. A Pinarello kerékpárok legnagyobb szakértője Magyarországon. Az egyetlen, aki évtizedes távlatban is kronologikus horizontban lát komplett gyártói modellpalettákat. A kerékpár, mint sporteszköz ideologikus ismerője és az írás felkent tudója.

Bence a föld természete. A stabilitás és út. Irodalmi munkásságával és mintázatfelismerő képességével járul hozzá a Biondo Bike ügyének sikeréhez.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!