Szolgáltatások

Bikefitting

Általános ismertető a szolgáltatáscsoportról


A Biondo Bike Kerékpárüzletben három profi szakember fogadja a kerékpárját helyesen, fájdalommentesen használni vágyó rider-eket. Seregély Márta 22-szeres magyar bajnok, egykori válogatott mindig nyitott szemmel járt a világban. Tanult külföldi versenyzőktől és a hazai edzőktől egyaránt. Elsajátította a helyes ülés pozíciót és mind ezt a tudást adja át a vevőknek és a tanítványainak.

  • Nyert DH, cross country, pálya és országúti bajnokságot egyaránt, egyedüli magyarként. Összesen 22 magyar bajnoki címet szerzett 4 különböző szakágban.
  • 6 női Giro d’ Italia részvétele és teljesítése önmagáért beszél.
  • 40 év kerékpáron eltöltött idő.
  • 500.000 megtett kilométer kerékpáron.
  • Aki látott már Biondo Bike Club tagokat kerékpárjukon ülve, az láthatta Márta állhatatos munkája eredményét, minden egyes versenyzőjében. 
  • A másik Sg. Gabriele Biondo, aki olasz bajnok volt. Azóta is aktívan sportol, kerékpározik hazájában, Olaszországban és különböző Gran Fondo-kon indul a Dolomitok aljában. Biondo úr a klasszikus olasz iskola féle Bike fitting-et alkalmazza. Az üzletben fekete-fehér képeken megcsodálhatjuk az ő stílusát is. Ő is nagyszerűen át tudja adni az így kialakult tudását a vevők számára és szívesen teszi ezt, két hetente - mikor meglátogatja a boltját.
  • E két exprofitól tanulta meg Horváth Bence – az üzlet harmadik tulajdonosa - a helyes beállítást, a Bike fitting-et és alkalmazza, immár több mint egy évtizede a megfelelő kerékpár méretválasztáshoz a vásárlók számára.
  • Üzletünknek van egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett bemérő-kerékpárja, melyen a kormányszár hosszúságtól kezdve az ülőcső és a felsőcső hossza is állítható a kedvező méretre, nem beszélve a stack és reach adatokról. A szerkezet kiválóan alkalmazható tehát, a bike fitting-re!
  • Ezen ülve kell kerékpározni kényelmes tempóban, míg mi minden rezdülését figyeljük a vásárlónak, és addig állítgatjuk a pozícióját, míg mind a kényelmi szempontokat, mind az esztétikai és vizuális képet tökéletesnek nem találjuk.
  • A bikefitting szolgáltatás ára mindössze 25.000 Ft, mely levonásra kerül a nálunk vásárolt kerékpár árából, amennyiben ez jelen szolgáltatás igénybevételétől számított 14 naptári napon megtörténik. De természetesen jelen szolgáltatás akkor is jó választás, Tehát, már meglévő kerékpáron is beállítjuk a helyes pozíciót, az ár ez esetben szintén 25.000 Ft.

Márta előszeretettel nézi meg aszfalton is a vásárlókat a frissen vásárolt kerékpárjukkal. Még mindig megy a stíluscsiszolgatás tovább, immáron már éles helyzetben. Ugyanis mindenki másképpen viselkedik terepen, mint egy szobában hajtott járművön. Itt könnyen látszanak, az olyan hibák, mint például a stopli rosszul van beállítva, a fékkar nem jó helyen helyezkedik el, nem jó helyen ülsz a csapágyhoz képest, vagy túl keskeny kormányt használsz - vagy éppen valami más probléma merül fel. Erre nagyszerű alkalmat ad a Biondo Bike Club hétvégi edzésein való részvétel. 

A bikefitting szolgáltatás minden munkanap elérhető, és a nyitvatartásunk időintervallumában lehet bejelentkezni online időpontfoglaló rendszerünkben - 30 perc a szolgáltatás időtartama.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!