Szolgáltatások

Komplex alakformáló és rekreációs csomag

Általános ismertető a szolgáltatásról


Amennyiben elhatároztad, hogy a lehető legszebb, legerősebb és legállóképesebb testet szeretnéd felépíteni – ráadásul, a legjobb kondícióval - egy meghatározott időintervallumon belül, és célodban eltántoríthatatlan vagy, akkor ez a szolgáltatáscsomag egyértelműen neked szól. Minden olyan komponenst tartalmaz, amely a sikeres alak és testkompozíció-változáshoz szükséges, és külső forrásból igénybe vehető.

A komplex alakformáló és rekreációs csomag nem egyszerűen egy szolgáltatás, hanem egy komplex szolgáltatáscsomag. Méghozzá, pont a fentebbi célcsoportra fókuszálva, személyre szabottan, Neked kidolgozva.  

Alapvetően két oldalról igyekszik megtámogatni a legelkötelezettebb ambíciókat:

  • Az első, az edzéstervezés, amely szintúgy – nyugodtan mondhatjuk – létfontosságú és elengedhetetlen.
  • A második, pedig a táplálkozás beállítása, amely a még hiányzó komponens a legjobb TE felépítésének érdekében.
  • Az edzés táplálkozás és megfelelő regeneráció szentháromsága, illetve ezeknek a pontos, személyre szabott kidolgozása vezethet egyedül sikerre, ha komolyan vehető céljain vannak a fentebb vázolt területen.  

Tehát, a komplex alakformáló és rekreációs csomag az alábbi két szolgáltatásunkat tartalmazza egyszerre és teljes egészében:

  • kerékpár és kondicionáló edzésterv
  • táplálkozási szaktanácsadás

A kerékpár és kondicionáló edzésterv a versenyzői kondíciót segít felépíteni. Egy versenyzői igényekre és célokra optimalizált, teljeséggel személyre szabott edzéstervről van szó, egyenesen a huszonkétszeres magyar bajnok és hatszoros Giro d’Italia teljesítő Seregély Mártától.    

A táplálkozási szaktanácsadás szolgáltatásunk a versenyzői célokhoz és személyes preferenciákhoz tökéletesen összeállított táplálkozási rendszert kínál. Versenytáplálkozás nélkül ma már elképzelhetetlen a komolyan vehető versenyzői teljesítmény. Diatetikusunkhoz hetente egyszer lehet bejelentkezni, így hozzá külön időpontot szükséges foglalni.

Természetesen ezeket a szolgáltatásokat egyenként is igénybe lehet venni, azonban együttesen jóval kedvezőbb, mindösszesen 79 000 Ft-ért kínáljuk.  

A komplex alakformáló és rekreációs csomag hétköznaponként, nyitvatartási időnben érhető el, akkor lehet bejelentkezni rá kizárólag online foglaló rendszerünkben - a szolgáltatás 60-90 percet vesz igénybe.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!