Horváth Bence

tulajdonos

HORVÁTH BENCE – a Biondo Bike kerékpárüzlet társtulajdonosa

Bence 1983.12.29-én született Budapesten. Az ELTE Bölcsészettudományi karán szerzett egyetemi diplomát román nyelv és irodalom szakon. Bölcsész-aspiránsként 2004-ben bekerültek a versei egy antológiába is, azóta is gyakorolja eredeti szakmáját: több száz vers, novella, továbbá egy nagyregény fűződik a nevéhez.

A sport területén a kerékpár a legnagyobb szerelem, gyermekkora óta szenvedélyes amatőr kerékpáros, azon belül is az országúti, a MTB, illetve a gravel szakág áll a legközelebb a szívéhez. Bencét mindig is a kerékpársport technikai vetületei érdekelték a leginkább, azaz maga a kerékpár, mint eszköz.

2012. márciusa óta dolgozik a Biondo Bike kerékpárüzlet kötelékében. Márta és Gabriele mellett ő a vállalkozás harmadik társtuladonosa. A Pinarello országúti kerékpárok talán legnagyobb hazai szakértője. A román nyelv mellett kiválóan beszél olaszul, és társalgási szinten angolul.

Feladata: ideológiai és üzleti stratégiaalkotás, komplex rendszerépítés, illetve a Biondo Bike online felületeinek folyamatos újragondolása, fejlesztése. Továbbá, az ő felelőssége a weboldalainkon (is) olvasható művészi igényességű szövegek, cikkek, elemzések megalkotása és optimalizálása is.  

Szakterülete: országúti, gravel és MTB szegmens

Horváth Bence

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!