Szolgáltatások

Komplex versenycsomag

Általános ismertető a szolgáltatásról


Amennyiben elhatároztad, hogy versenyezni szeretnél, és célodban eltántoríthatatlan vagy, akkor ez a szolgáltatáscsomag egyértelműen neked szól. Minden olyan komponenst tartalmaz, amely a sikeres versenyzéshez szükséges, és külső forrásból igénybe vehető.

A komplex versenycsomag nem egyszerűen egy szolgáltatás, hanem egy komplex szolgáltatáscsomag. Méghozzá, a legkomplexebb az összes igénybe vehető szolgáltatásunk közül. 

Alapvetően három oldalról igyekszik megtámogatni a legvérmesebb versenyzői ambíciókat:

  • Az első, a kerékpárválasztás, amely egy kerékpárversenyző szempontjából több mint elengedhetetlen.
  • A második az edzéstervezés, amely szintúgy létfontosságú.
  • A harmadik pedig a táplálkozás beállítása, amely a még hiányzó komponens a tökéletes felkészülés szempontjából.

Tehát, a komplex versenycsomag az alábbi három szolgáltatásunkat tartalmazza egyszerre és teljes egészében:

  • kerékpár-választási szaktanácsadás
  • kerékpár és kondicionáló edzésterv
  • táplálkozási szaktanácsadás

Részletesen:

  • A kerékpár-választási szaktanácsadás szolgáltatásunk segít mind méretében, mind típusában, mind felszereltségében megtalálni a számodra legmegfelelőbb kerékpárt, amely a lehető legnagyobb mértékben támogatja versenyzői céljaidat, hogy semmiképp ne a kerékpáron múljon a siker.
  • A kerékpár és kondicionáló edzésterv a versenyzői kondíciót segít felépíteni. Egy versenyzői igényekre és célokra optimalizált, teljeséggel személyre szabott edzéstervről van szó, egyenesen a huszonkétszeres magyar bajnok és hatszoros Giro d’Italia teljesítő Seregély Mártától.    
  • A táplálkozási szaktanácsadás szolgáltatásunk a versenyzői célokhoz és személyes preferenciákhoz tökéletesen összeállított táplálkozási rendszert kínál. Versenytáplálkozás nélkül ma már elképzelhetetlen a komolyan vehető versenyzői teljesítmény. Diatetikusunkhoz hetente egyszer lehet bejelentkezni, így hozzá külön időpontot szükséges foglalni.

Természetesen ezeket a szolgáltatásokat egyenként is igénybe lehet venni, azonban együttesen jóval kedvezőbb, így mindösszesen 129 000 Ft-ért kínáljuk.

A komplex versenycsomag hétköznaponként, nyitvatartási időnben érhető el, akkor lehet bejelentkezni rá kizárólag online foglaló rendszerünkben - a szolgáltatás 90-120 percet vesz igénybe.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!