Szolgáltatások

Törzsvásárlói hűségprogram

Általános ismertető a szolgáltatáscsoportról


A Biondo Bike kerékpárüzlet 1999 óta kiemelt figyelemmel kíséri törzsvásárlóit. Éppen ezért dolgoztuk ki törzsvásárlói hűségprogramunkat. 

Hűségprogramunk díjazni és értékelni szeretné legelkötelezettebb vásárlóinkat, illetve ösztökélni azokat, akik hűségükkel a legnagyobb mértékben megtisztelnek minket. Programunk célja azonban nem pusztán ez. Ugyanis, mi szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy ebbe a körbe tartozhasson - ennek következtében úgy döntöttünk, hogy törzsvásárlói kedvezményeinket 2024. január 30-tól történő egyösszegű vásárlásokra vonatkoztatjuk.

Tehát, olyan vásárlásokra adjuk törzsvásárlói kedvezményeinket, amelyek 2024. január 30 után történnek online vagy offline, és egy összegben elérik az adott törzsvásárló kártyához szükséges minimum összeget. 

Három sávot különböztetünk meg törzsvásárlói kártyáink között:


1, SILVER TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA

  • a SILVER törzsvásárlói kártya egy névre szóló plasztik kártya adott kedvezménysávval, adott időintervallumra 
  • a SILVER törzsvásárlói kártya 5% kedvezményre jogosít minden nem akciós termék offline vásárlása esetén 1 naptári éven keresztül 
  • a SILVER törzsvásárlói kártya minimum 3 000 000 Ft egyösszegű online vagy offline vásárláskor igényelhető (a vásárlás nem tartalmazhat akciós terméket)


2, GOLD TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA

  • a GOLD törzsvásárlói kártya egy névre szóló plasztik kártya adott kedvezménysávval, adott időintervallumra 
  • a GOLD törzsvásárlói kártya 10% kedvezményre jogosít minden nem akciós termék offline vásárlása esetén 1 naptári éven keresztül 
  • a GOLD törzsvásárlói kártya minimum 6 000 000 Ft egyösszegű online vagy offline vásárláskor igényelhető (a vásárlás nem tartalmazhat akciós terméket)


3, PLATINIUM TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA

  • a PLATINIUM törzsvásárlói kártya egy névre szóló plasztik kártya adott kedvezménysávval, adott időintervallumra 
  • a PLATINIUM törzsvásárlói kártya 12% kedvezményre jogosít minden nem akciós termék offline vásárlása esetén 2 naptári éven keresztül 
  • a PLATINIUM törzsvásárlói kártya minimum 10 000 000 Ft egyösszegű online vagy offline vásárláskor igényelhető (a vásárlás nem tartalmazhat akciós terméket)

A kiválasztott plasztikkártya akár személyesen, akár utánvéttel átvehető. 

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!