Szolgáltatások

Szervezett túrák külföldön

Általános ismertető a szolgáltatásról


A Biondo Bike kerékpárüzlet rendszeresen szervez kerékpáros tárákat külföldre. Ezen kerékpáros túrák legfőbb célja egyfelől, a meglátogatott földrajzi tájék mindenféle értelemben vett felfedezése, másfelől, pedig, maga a kerékpáros edzés, illetve az előre jelzett távok teljesítése. 

1, HOGYAN MŰKÖDIK A TÚRASZERVEZÉS?

A túrákat jó előre meghirdetjük különféle fórumokon, többek között is az oldalunkon is. A túrák helyszínnel, időpontokkal, időintervallummal és provizórikus programmal, illetve árral kerülnek meghirdetésre, és ezekre lehet jelentkezni. Amennyiben összegyűlik a jelentkezőkből a minimális létszám, úgy a túra a megrendezésre kerül. Ekkor kerülnek beszedésre a foglalók, illetve akkor pontosítjuk a programot is. 

Egy évben több külföldi túra is meghirdetésre kerül, ezekre lehet jelentkezni, illetve ezek kerülnek a minimum létszám megléte estén megszervezésre. 

A túrák országúti vagy gravel kerékpárral zajlanak minden esetben, tehát a távok teljesítésekor ilyen típusú kerékpárokra kell készülni. A távok és túra teljesítése minden esetben kivitelezhető átlagos, hétköznapi edzettségi szinttel, nem kell hozzá sem versenysportolói múlt, sem kivételes kondíció. Ugyanez vonatkozik a teljesítés sebességére is természetesen. 

Túráink minden esetben több naposak, tehát nem egynapos elfoglaltságra kell készülni és minden ilyen esetben biztosítjuk a napi legalább kétszeri étkezést a meghirdetett árban. 

Az, hogy országúti vagy gravel kerékpárral fogjuk teljesíteni a túrát, előre meghirdetjük, tehát mindenki készülhet rá, senkit nem fog meglepetésként érni. A sportfelszerelésről mindenkinek magának szükséges gondoskodni, ezt ott a helyszínen nem tudjuk megoldani sajnos. 

Amennyiben valaki nem rendelkezik megfelelő sportfelszereléssel, netán kerékpárral, úgy keressen minket ezeken az elérhetőségeken, illetve használja webáruházunkat bátran!

2, MI LESZ MÉG A TÚRÁINKON?

Mivel nagyon fontosnak tartjuk a kiválasztott tájék földrajzi, helytörténeti és gasztronómiai bemutatását, ezért a kerékpáros túrákon túl egyéb szervezett programok is részét képezik a csomagnak, amit a túra díjában megfizetsz. 

Értelemszerűen lesznek szabadidős programok is, melynek költségeit a túrára jelentkezőnek kell már állnia.   


3, MI A CÉLJA A TÚRÁINKNAK?

Táráink célja a közösségszervezés, amely nem pusztán a túrák időtartamára szól. Továbbá, szeretnénk bizonyos kerékpáros lehetőségekkel megismertetni a jelentkezőket, és végül, de nem utolsósorban célunk a túra helyszínének részletes, több aspektusból való bemutatása is. 

Szervezett túráinkról érdeklődni ITT tudtok.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!