Szolgáltatások

Selle Italia IDmatch nyereg program és bemérés

Általános ismertető a szolgáltatáscsoportról


A Selle Italia IDmatch nyeregprogram és bemérés az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk. Ez a nyeregprogram segít mindenkinek megtalálni bármilyen felhasználási területre a legmegfelelőbb nyerget a Selle Italia kínálatából - személyre szabottan méghozzá. Legyen szó országúti, MTB, vagy akár gravel kerékpár nyeregről, itt mindenki számára megtaláljuk a méretben, kialakításban, design-ban és árban a legmegfelelőbbet. 

A mérés zömét SmartCaliper készülékkel végezzük, amely a Selle Italiának a saját külön erre a célra rendszeresített precíz bemérő készüléke, amely tévedés és csalódásmentes segít a legmegfelelőbb, legszemélyreszabottabb kerékpáros nyereg megtalálásában. Természetesen azoknak is segítünk megtalálni a megfelelő ülőalkalmatosságot, akik trekking kerékpáros, városi kerékpáros, vagy valamilyen komfortkerékpáros nyerget választanának magunknak – akár hétköznapi használatra is. A Selle Italia IDmatch nyeregprogram és bemérés a piac jelenleg legfejlettebb és legpontosabb nyeregprogramja, amely a világ legnagyobb nyereggyártó cégének teljes kínálatát figyelembe veszi minden egyes ajánlás alkalmával.

Alapvetően 4 bemérési fázist végzünk a legideálisabb kerékpáros nyereg megtalálása érdekében. Ezt a négy fázist egymás után, pontosan kivitelezett gyakorlatsorok segítségével végezzük, s a végeredmény nem lehet más, mint egy tökéletesen kiforrott kerékpáros nyereg, amelynek ottlétét a tulajdonosa észre sem veszi. Ez volna a cél. 

Erre a szolgáltatásra is időpontot szükséges foglalni, az ára 15 000 Ft.

A Selle Italia IDmatch nyereg program és bemérés szolgáltatásunk minden munkanap elérhető, és a nyitvatartásunk időintervallumában lehet bejelentkezni online időpontfoglaló rendszerünkben - 30 perc a szolgáltatás időtartama.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!