Szolgáltatások

Komplex sport és életmód asszisztencia csomag

Általános ismertető a szolgáltatásról


Amennyiben elhatároztad, hogy komolyan kerékpározni szeretnél, és célodban eltántoríthatatlan vagy, akkor ez a szolgáltatáscsomag egyértelműen neked szól. Minden olyan komponenst tartalmaz, amely a sikeres és élvezetes kerékpárzáshoz szükséges, és külső forrásból igénybe vehető.

A komplex sport és asszisztencia csomag nem egyszerűen egy szolgáltatás, hanem egy komplex szolgáltatáscsomag. Méghozzá, a leginkább a hobbikerékpározáshoz szabott az összes igénybe vehető szolgáltatásunk közül. 

Alapvetően két oldalról igyekszik megtámogatni a legvérmesebb versenyzői ambíciókat. Az első, a kerékpárválasztás, amely egy kerékpárversenyző szempontjából több mint elengedhetetlen. A második az edzéstervezés, amely szintúgy létfontosságú, amennyiben számottevő mértékben fejlődni szeretnénk. 

Tehát, a komplex sport és asszisztencia csomag az alábbi két szolgáltatásunkat tartalmazza egyszerre és teljes egészében:

  • kerékpár-választási szaktanácsadás
  • kerékpár és kondicionáló edzésterv

A kerékpár-választási szaktanácsadás szolgáltatásunk segít mind méretében, mind típusában, mind felszereltségében megtalálni a számodra legmegfelelőbb kerékpárt, amely a lehető legnagyobb mértékben támogatja versenyzői céljaidat, hogy semmiképp ne a kerékpáron múljon a siker.

A kerékpár és kondicionáló edzésterv a versenyzői kondíciót segít felépíteni. Egy versenyzői igényekre és célokra optimalizált, teljeséggel személyre szabott edzéstervről van szó, egyenesen a huszonkétszeres magyar bajnok és hatszoros Giro d’Italia teljesítő Seregély Mártától.    

Természetesen ezeket a szolgáltatásokat egyenként is igénybe lehet venni, azonban együttesen jóval kedvezőbb, mindösszesen 89 000 Ft-ért kínáljuk.  

A komplex sport és életmód asszisztencia csomag hétköznaponként, nyitvatartási időnben érhető el, akkor lehet bejelentkezni rá kizárólag online foglaló rendszerünkben - a szolgáltatás 60-90 percet vesz igénybe.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!