Gaerne

VÁSÁRLÁSI SZABÁLYOK ÉS MEGKÖTÉSEK 2021. JANUÁR 1-TŐL – GAERNE TERMÉKEKRE

A Biondo Bike kerékpárüzlet 1999 óta a Gaerne márka magyarországi forgalmazójaként a következő új szabályokat vezette be és tekinti érvényesnek 2021.01.01-től:

I. Minden nálunk vásárolt új Gaerne termékhez jár garancia is. A Gaerne cipőkre két év teljes körű garancia van, a BOA betekerőkre pedig, örökélet garancia, de magukra a cipőkre minden esetben a vásárlástól számított két év. Minden egyéb Gaerne termékre egy év, azaz a vásárlástól számított 12 hónap. Melyek a garancia feltételei?

  • az első ilyen, a rendeltetésszerű használat, melynek paraméterei és kifejtése a www.gaerne.com oldalon megtalálható.

  • a második feltétel a számla, nyugta vagy bármilyen a vásárlást igazoló hivatalos elismervény megléte. Ennek eltétele és megőrzése is a vásárló fél felelőssége.

  • a garancia minden nálunk vásárolt Gaerne termék esetében kizárólag rajtunk keresztül érvényesíthető. A szabályok nem ismerete nem mentesít annak betartása alól.

II. Szállítási, fizetési és pénzvisszafizetési feltételek, illetve a legfontosabb ezen témakörhöz kapcsolódó kritériumok.

  • Gaerne termék rendelésekor mi a gyártó által megjelölt provizórikus szállítási időintervallumokat kommunikáljuk vásárlóink felé. Ennek megfelelően semmilyen mértékű késésért, illetve az előzetesen jelzett szállítási dátumtól eltérő beérkeztetésért felelősséget vállalni nem tudunk, erre semmiféle ráhatásunk nincs.

    Igyekszünk mindenkit korrekt módon tájékoztatni az esetleges szállítási időben tetten érhető csúszásokról/változásokról, de anyagi, vagy egyéb felelősséget ezért nem vállalunk. Ezekről bővebben a Online és Offline vásárlási útmutató menüpont alatt lehet tájékozódni.

  • Gaerne termékek esetén beszedésre kerülő foglaló, illetve előleg esetleges visszafizetéséről, nem visszafizetéséről, illetve a vásárlástól való elállás vagy ezen elállást kizáró szabályokról, illetve ezek pontos jogi szabályozási kereteiről az Általános Szerződési Feltételek menüpont alatt lehet tájékozódni.

    Szavatossági és egyéb kérdésekről pedig, szintúgy az Általános Szerződési Feltételek menüpont alatt lehet tájékozódni.

  • Fizetési feltételekről és lehetőségekről pedig, az Online és Offline vásárlási útmutató menüpont alatt lehet tájékozódni.