csomag ajánlatok

silver csomag

silver csomag

mi a silver csomag?

A Silver csomag tulajdonképpen a belépő csomagajánlatunk. A csomagban jelölt három kerékpár valamelyikének online, azaz webáruházunkból történő megvásárlása esetén egy meghatározott terméket és egy szolgáltatást adunk a kiválasztott kerékpárhoz ajándékba. Hogy miket pontosan? Tekintsd meg a csomagot!

gold csomag

gold csomag

mi a gold csomag?

A Gold csomag tulajdonképpen a középkategóriás csomagajánlatunk. A csomagban jelölt három kerékpár valamelyikének online, azaz webáruházunkból történő megvásárlása esetén három meghatározott terméket és egy szolgáltatást adunk a kiválasztott kerékpárhoz ajándékba. Hogy miket pontosan? Tekintsd meg a csomagot!

platinum csomag

platinum csomag

mi a platinium csomag?

A Platinium csomag tulajdonképpen a felső-kategóriás csomagajánlatunk. A csomagban jelölt három kerékpár valamelyikének online, azaz webáruházunkból történő megvásárlása esetén négy meghatározott terméket és egy szolgáltatást adunk a kiválasztott kerékpárhoz ajándékba. Hogy miket pontosan? Tekintsd meg a csomagot!

diamond csomag

diamond csomag

mi a diamond csomag?

A Diamond csomag tulajdonképpen a prémium csomagajánlatunk. A csomagban jelölt három kerékpár valamelyikének online, azaz webáruházunkból történő megvásárlása esetén hat meghatározott terméket és három szolgáltatást adunk a kiválasztott kerékpárhoz ajándékba. Hogy miket pontosan? Tekintsd meg a csomagot!