Blog - Legfrissebb hírek és ajánlatok

Megérkezett Bence új Dogma F-je!

Megérkezett Bence új Dogma F-je!

2024.07.19.

Végre eljött a várva várt pillanat, és megérkezett Bence új Pinarello Dogma F-je! Ez egy 2025-ös egyedi konfigurációval készült, 250 darabos limitált szériás kerékpár, amely szinte teljesen megegyezik azzal, amelyet az Ineos Grenadiers versenyzői hajtanak. Tehát, a kerékpár pont ebben a formában nem elérhető.

tovább
GIRMAY EGYEDI CIPŐJE

GIRMAY EGYEDI CIPŐJE

2024.07.16.

A Gaerne egy új, egyedi modellel lepte meg Girmay-t, amely csak számára elérhető. A cipő amellyett, hogy az eritreai nemzeti zászló feszít rajta, színvilágában is Girmay ízlésvilága szerint készült. Gratulálunk Biniam!

tovább
CAV MEGCSINÁLTA!

CAV MEGCSINÁLTA!

2024.07.03.

Mark Cavendish megszerezte 35. szakaszgyőzelmét, amellyel világcsúcstartó a Tour de France történetében. Mindezt egy Wilier Filante SLR nyergében, és egy Limar Air Atlas bukósisakkal a fején tette, amely külön büszkeség számunkra!

tovább
TOUR DE FRANCE AKCIÓ KÉT BEFUTÓRA!

TOUR DE FRANCE AKCIÓ KÉT BEFUTÓRA!

2024.06.28.

A Wilier Garda és a Pinarello X1 párosból minden endurance/all around országúti kerékpár-kedvelő megtalálhatja magának a minden szempontból ideális kerékpárt, a felhasználási területének, elképzeléseinek és pénztárcájának megfelelően - mindezt olasz prémium minőségben.

tovább
MEGJELENT AZ ÚJ WILIER VERTICALE SLR!

MEGJELENT AZ ÚJ WILIER VERTICALE SLR!

2024.06.26.

Az új Verticale SLR a Wilier új csúcs mászó-országúti kerékpárja, amely a 0 SLR utódjaként látta meg a napvilágot. A Verticale SLR minden elemében jobb lett elődjénél: tömegben, merevségben, aerodinamikai tulajdonságaiban, megjelenésében és számtalan apróságában, például abban, hiogy jelenleg ez a legkönnyebb tárcsafékes országúti a piacon!

tovább
1 2 3

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!