Szolgáltatások

Kerékpár tartós bérlet

Általános ismertető a szolgáltatáscsoportról


A kerékpár tartósbérlet egy vadonatúj konstrukciónk, mellyel sokak egy fantasztikus új lehetőség kapujában állnak. Sokakkal előfordulhat, hogy nincs meg az anyagi fedezetük adott pillanatban álmaik kerékpárjának megvásárlására, de a vágy ettől nem csitul. Az is sokakkal megtörténhet, hogy nem szeretnének minden évben új kerékpárt vásárolni, ellenben ülni rajta és használni nagyon is vágynának. Ezek feloldhatatlan ellentmondásnak tűnnek? Eddig.

Ugyanis mostantól a problémára van megoldás: ez pedig a kerékpár tartósbérlet szolgáltatásunk. 

A kerékpár tartósbérletnek az a lényegi funkciója, hogy nem kell sok millió forintért megvásárolnod az áhított kerékpárt, hanem akár ki is bérelheted. Persze, ez eddig nem hangzik valami formabontó újdonságnak, de ha hozzáteszem, hogy akár több hónapra, vagy egy egész szezonra is? Ez már így egészen más, ugye?

Hogyan néz ki ez a dolog? Webáruházunkban kiválasztod a kölcsönözni kívánt kerékpárt és az időintervallumot, ameddig használni szeretnéd. Az időpontfoglalás után kosárba teszed és kifizedted bankkártyával a kiválasztott modellt a lefoglalni kívánt időszakra. Majd, mikor jössz hozzánk a kerékpárért, itt hagyod nálunk a kerékpár vételárának az 50%-át letétben (amelyet természetesen visszakapsz, ha visszahoztad a kerékpárt), és utána a kiválasztott kerékpár a tiéd akár egész szezonra! 

S tudod mi a legjobb? Hogy amennyiben úgy hozzád nőtt a kiválasztott darab, hogy akár meg is vásárolnád, erre előjogot biztosítunk neked – sőt! A bérlési időszak első hónapjátát beszámítjuk neked a vételárba! S ezt akár minden évben megteheted egy másik kerékpárral, így minden évben új kerékpáron ülhetsz – mégsem kell megvásárolnod.

A minimum bérlési időszak 30 nap, de akár öt hónapra is ki lehet kölcsönözni a kiválasztott kerékpárt. Az egyes kerékpárok bérleti díja különböző attól függően, hogy mennyi annak a vételára.

1, 2, 3, 4, illetve 5 hónapos bérlési konstrukciók közül lehet választani minden bérelhető modell esetében.

Kizárólag a feltüntetett kerékpárok kölcsönözhetőek!

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!