Blog - Legfrissebb hírek és ajánlatok

Pinarello-sláger akár csomagban is?

PINARELLO-SLÁGER CSOMAGBAN?

 

A Pinarello X1 kétségkívül a legendás olasz cég egyik legnépszerűbb országúti modellje. Ennek persze, több oka is van. Az egyik, hogy egy Pinarello-ról van szó - egyedileg-házon belül tervezett és gyártott alkatrészekkel és kiegészítőkkel, semmivel össze nem hasonlítható formakultúrával és természetesen azzal a minőséggel, amire a világon mindenki áhítozik, aki már találkozott vele.

A másik ok az ára. Ennyiért nagyon régen lehetett bármilyen Pinarello-t kapni utoljára, nemhogy ilyet. A harmadik ok, pedig a geometria és a kialakítás, amely egy hétköznapi – nem versenyző ambíciókkal rendelkező – felhasználó számára a lehető legideálisabb választássá teszi az X1-et.

S hogy még csavarjunk egyet a dolgon, most még korlátozott számban, online, csomagban is megvásárolható ez a gyönyörű, tárcsafékes, karbon vázas, teljes kábelintegrációval rendelkező komfort országúti kerékpár, amely már alapból 32 mm-es gumiszélességgel érkezik!

A SILVER csomagunk keretei között megvásárolható webáruházunkból ez a kerékpár 2x11-es és 2x12-es Shimano 105 szettel hihetetlenül kedvező akciós áron.

Nézz rá, és rendeld meg álmaid kerékpárját online és kapsz hozzá a csomagban ajándékba egy gyönyörű olasz bukót és egy középgenerált is!



kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!