Gaerne vásárlási feltételek

A Biondo Bike kerékpárüzlet hozta be Magyarországra a Gaerne brand-et 1999-ben, s azóta is megszakítás nélkül kizárólagos forgalmazója a márkának. A Gaerne márka bemutatását számtalan oldalunkon megtettük már, például ITT, de számtalan blogcikkünkben is foglalkoztunk már behatóan a témával, így ezen oldalon erre most nem térnénk ki.

Ami ellenben fontosak lehetnek azok az alapvető információk, amelyek a Gaerne kerékpáros cipők, ruházati és kiegészítő termékek vásárlásra vonatkoznak.

Vásárlási szabályok és megkötések 2021. január 1-től

A Biondo Bike kerékpárüzlet 1999 óta a Gaerne márka magyarországi forgalmazójaként a következő új szabályokat vezette be és tekinti érvényesnek 2021.01.01-től:

I. Minden nálunk vásárolt új Gaerne termékhez jár garancia is. A Gaerne cipőkre két év teljes körű garancia van, a BOA betekerőkre pedig, örökélet garancia, de magukra a cipőkre minden esetben a vásárlástól számított két év. Minden egyéb Gaerne termékre egy év, azaz a vásárlástól számított 12 hónap. Melyek a garancia feltételei?

  • Az első ilyen, a rendeltetésszerű használat, melynek paraméterei és kifejtése a www.gaerne.com oldalon megtalálható.
  • A második feltétel a számla, nyugta vagy bármilyen a vásárlást igazoló hivatalos elismervény megléte. Ennek eltétele és megőrzése is a vásárló fél felelőssége.
  • A garancia minden nálunk vásárolt Gaerne termék esetében kizárólag rajtunk keresztül érvényesíthető. A szabályok nem ismerete nem mentesít annak betartása alól.

II. Szállítási, fizetési és pénzvisszafizetési feltételek, illetve a legfontosabb ezen témakörhöz kapcsolódó kritériumok.

  • Gaerne termék rendelésekor mi a gyártó által megjelölt provizórikus szállítási időintervallumokat kommunikáljuk vásárlóink felé. Ennek megfelelően semmilyen mértékű késésért, illetve az előzetesen jelzett szállítási dátumtól eltérő beérkeztetésért felelősséget vállalni nem tudunk, erre semmiféle ráhatásunk nincs.
  • Igyekszünk mindenkit korrekt módon tájékoztatni az esetleges szállítási időben tetten érhető csúszásokról/változásokról, de anyagi, vagy egyéb felelősséget ezért nem vállalunk. Ezekről bővebben a Fizetési és szállítási tájékoztató menüpont alatt lehet tájékozódni.
  • Gaerne termékek esetén beszedésre kerülő foglaló, illetve előleg esetleges visszafizetéséről, nem visszafizetéséről, illetve a vásárlástól való elállás vagy ezen elállást kizáró szabályokról, illetve ezek pontos jogi szabályozási kereteiről az Általános Szerződési Feltételek menüpont alatt lehet tájékozódni.
  • Szavatossági és egyéb kérdésekről pedig, szintúgy az Általános Szerződési Feltételek menüpont alatt lehet tájékozódni.
  • Fizetési feltételekről és lehetőségekről pedig, a Fizetési és szállítási tájékoztató menüpont alatt lehet tájékozódni.