Pinarello 2023-as kollekció

  • A legendás Pinarello vállalatot Giovanni „Nani” Pinarello alapította 1953-ban, miután az 1951-es Giro d’Italia-n megnyerte a Maglia Nera-t, azaz a Fekete trikót, amellyel egy csapásra világhírűvé vált. Az olasz vállalat azóta a prémium kerékpárgyártás és olasz formakultúra kétségkívül legjellegzetesebb képviselője, olyan győzelmi lajstrommal, amihez még csak hasonlóval sem rendelkezik senki a világon. Ennek megfelelően a Pinarello 2023-ban is minden kétséget kizáróan a világ legvágyottabb, mitikus szenvedéllyel áthatott, kétkerekű aszfaltszaggatóit kínálja.

 

PINARELLO 2023 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – VERSENY-CSALÁD:

 

A Dogma-család jelenti a Pinarello 2023-as palettájának zászlóshajóját. Ez a totális prémium kategória – minden túlzás nélkül a világ legvágyottabb országúti kerékpárjairól van szó. Ebben a szegmensben egyetlen modell található mindössze, a csúcsok csúcsa: a Dogma F. A világ tetején – minden kategóriában. Ebbe a kategóriába tartozik még a Pinarello F-család, amely valamelyest alacsonyabb kategóriában is a Dogma-széria ordító karizmáját kínálja, a Dogma F-el tökéletesen megegyező külsővel, mindezt a földi halandók számára is elérhetőbb árszínvonalon. Tehát, ugyanazzal a formanyelvvel és technológiai megoldásokkal – jelentősen barátságosabb árcédulával. Ide három modell tartozik: Pinarello F5, F7 és F9.

Pinarello Dogma F

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Dogma F Mindennek a Teteje. Minden elemében fejlődött a tökéletesség metafórájának is beillő Dogma F12–höz képest: merevebb, aerodinamikusabb és jelentősen könnyebb is lett. TiCR Technology, konkáv alsócső, 3Air Technology, szupertartós olaszmenetes középrész és totális prémiumság tetőtől talpig. Torayca T1100 1K Dream Carbon, aszimmetrikus vázkialakítás és elképesztő egyedi formanyelv – tárcsafékkel. A Dogma F minden bizonnyal a világ legjobb országúti kerékpárja.

Pinarello F9

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Pinarello F9 a Dogma F utáni legmagasabb szintű Pinarello, amely egy karbon vázas, tárcsafékes, prémium országúti kerékpár. Torayca T900 UD ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék, teljes kábelintegráció – és minden, ami csak lehetséges. Az F9 a valaha volt egyik leggyönyörűbb olasz országúti kerékpár, amely külsejét tekintve tulajdonképpen teljesen megegyezik a Dogma F-el. A treviso-i cég 2023-as modellpalettájának egyik legjobbja – ez a tárcsafékes karbon vázas országúti kerékpár.

Pinarello F7

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A kis Dogma eljövetele. A Pinarello F7 a Dogma F utáni legmagasabb szintű Pinarello karbon vázas, tárcsafékes, prémium országúti kerékpár. A váz tökéletesen megegyezik az F9-el: Torayca T900 UD ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék, TiCR Technology (teljes kábelintegráció) – és minden, amit csak a csúcskategória tud – a különbséget az F9-hez képest kizárólag a felszereltség jelenti. Az F7 a valaha volt talán leggyönyörűbb olasz országúti kerékpár, amely külsejét és technológia arzenálját tekintve tulajdonképpen teljesen megegyezik a Dogma F-el. Szerelem első látásra.

Pinarello F5

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A legkisebb Dogma eljövetele – a Prince dedikált utódja, elérhető közelségben a Dogma F-hez. A Pinarello F5 egy merészen pazar vonalakat felvonultató tárcsafékes, karbon vázas országúti kerékpár. Az F9 és az F7 kedvezőbb árú tagja. Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, teljes kábelintegráció és elképesztően gyönyörű olasz design, amely magával ragad, és amely szinte minden szempontból megyegyezik a Dogma F-el! Az F5 egy virtuózan tökéletes Pinarello-performansz – sallangok nélkül.

 

PINARELLO 2023 – ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR – ALL AROUND/ENDURANCE CSALÁD:

 

Az all around/endurance-család a trevisoi gyártó egyik legnépszerűbb országúti kerékpáros divíziója. Ez a kategória nagyjából mindenre alkalmas, ami egy modern országúti kerékpártól elvárható. A legendás all around/endurance kategória a prémium szegmens teljességgel egyedi újraértelmezése. Az X1 – amely a legendás Paris utódja – nagyon sok mindent tud abból, amivel a Dogma-család is rendelkezik, miközben formanyelvben egyértelműen egy új Pinarello-formakultúra kezdetét jelenti, ráadásul jelentősen kedvezőbb árcédula is társul hozzá, mint a Dogma F-hez, vagy úgy általában véve a versenyzésre megálmodott F-szériához. Az X1-en kívül még egy modell tartozik az all around/endurance országúti kerékpár kategóriába: ez az X3, amely váza az X1-el teljesen megegyezik, csak egy másik, drágább felszereltség jár hozzá. A legmagasabb minőség – minden kategóriában.

Pinarello X3

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Pinarello X3 a Pinarello Paris utódja. A Dogma-formanyelv legújabb, teljesen újraértelmezett követője. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség – all around még ezen az árszinten is. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, konkáv alsócső, TiCR technológia (teljes kábelintegráció) és a megszokott egyedülálló prémium minőség. Az X3 egy komfortra kihelyezett, endurance de mégis, akár versenyzésre is alkalmas színvonalú, gyönyörű karbon vázas országúti kerékpár, amely teljesen új dimenziókat kínál sokak számára.

Pinarello X1

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Pinarello X1 a Pinarello Paris dedikált utódja, akárcsak az X3, amellyel a váz-szinten teljesen megegyezik, csupán más felszereltséggel kínálja a két modellt a legendás Pinarello. A Dogma-formanyelv legújabb, újraértelmezett követője ez az endurance karbon vázas országúti kerékpár is. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség. Torayca T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, konkáv alsócső, TiCR technológia (teljes kábelintegráció) és teljességgel egyedülálló prémium minőség. Az X1 egy komfortra kihelyezett, de mégis akár versenyzésre is alkalmas, gyönyörű karbon vázas országúti kerékpár, amely – az X3-hoz hasonlóan – teljesen új dimenziókat kínál sokak számára, akik nem pusztán, vagy nem kifejezetten versenyzésben gondolkodnak.

 

PINARELLO 2023 – CYCLOCROSS ÉS GRAVEL KERÉKPÁR:

 

A Treviso-i vállalat 2023 cyclocross és gravel kerékpár palettája egy mindent kielégítő OFF-ROAD divízió. Cyclocross és gravel szinten is a megszokott kompromisszummentes prémiummodelleket találjuk. A patinás trevisoi gyártó cyclocross palettáján két modellt találunk: Crossista F7 és Crossista F9, a gravel palettát pedig, a Grevil F5, Grevil F7 és Grevil F9, illetve a Granger X1, Granger X3 és Granger X5 képviselik. Gravel és cyclocross – a Pinarello OFF-ROAD-ban is a világ tetején.

Új Pinarello Grevil F 3. szint

Az új Grevil F 3. szintje egy teljesen új, már TiCR (teljes kábelintegráció) rendszerrel ellátott, prémium kategóriás karbon vázas gravel kerékpár. Egy kompromisszummentes gravel kerékpárról van szó tehát, az egykori Grevil utódjáról, amely annál egy jelentősen magasabb technológiai szinttel bír. Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, TiCR technology, Fork Flap, és prémiumság, amerre csak a szem ellát. Természetesen, a semmivel össze nem téveszthető egyedi formanyelvet is megkapjuk ennél a modellnél is, amely tökéletes választás mindenkinek, aki egy minden szempontból csúcsminőségű gravel kerékpárra vágyik.

Pinarello Grevil F

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

Az új Grevil F egy teljesen újratervezett, már TiCR (teljes kábelintegráció) rendszerrel ellátott, prémium kategóriás, karbon vázas gravel kerékpár. Egy kompromisszummentes gravel kerékpárról van szó tehát, az egykori Grevil utódjáról, amelynek a vázszettje teljesen megegyezik a Grevil F 3. szintjével. Jelesül: Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, TiCR technology, Fork Flap, és prémiumság, amerre csak nézünk. A semmivel össze nem téveszthető egyedi formanyelvet is megkapjuk ennél a modellnél is, amely tökéletes választás mindenkinek, aki egy minden szempontból csúcsminőségű gravel kerékpárra vágyik. A Grevil F 3. szintjéhez képest mindösszesen felszereltségben van különbség.

Új Pinarello Grevil F 1. szint

Az új Pinarello Grevil F 1. szintje teljesen megyezik a 3. szinttel és a Grevil F-el – a különbség mindösszesen a felszereltségben érhető tetten! Egy teljesen új, már TiCR (teljes kábelintegráció) rendszerrel ellátott, prémium kategóriás karbon vázas gravel kerékpárról van szó, tehát. Az új Grevil F 1. szintje is ugyanazokkal a vázkarakterikszikai jellemzőkkel rendelkezik, mint a 3. szint és a Grevil F. Tehát: Torayca T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, TiCR technology, Fork Flap, és prémiumság minden négyzetmiliméteren.

Pinarello Granger X5

Az új Pinarello gravel endurance-széria egy teljesen új, kifejezetten túrázásra és szabadidő felhasználásra készült karbon vázas gravel kerékpárok összessége. A Pinarello Granger X5 is sok mindent tud, amit a legnagyobbak. A teljesség igénye nélküli leltár: Torayca T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás, egyedi Pinarello formavilág, a szokásos exkluzív minőség és – természetesen – szemetgyönyörködtető összkép. Ez az olasz gravel kerékpár az egyik legnépszerűbb választás lehet a gravel kategóriában.

Pinarello Granger X3

Az új Pinarello gravel endurance-széria egy teljesen új, kifejezetten túrázásra és szabadidő felhasználásra készült karbon vázas gravel kerékpárok összessége. A Pinarello Granger X3 ugyanazzal a vázzal rendelkezik, mint az X1 és az X5 – a felszereltség jelenti a különbséget. Torayca T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás, egyedi formavilág, a szokásos exkluzív minőség és – természetesen – szemetgyönyörködtető összkép. Az egyik legnépszerűbb választás lehet a gravel kategóriában.

Pinarello Granger X1

Az új Pinarello gravel endurance-széria egy teljesen új, kifejezetten túrázásra és szabadidő felhasználásra készült karbon vázas gravel kerékpárok összessége. A Pinarello Granger X1 ugyanazzal a vázzal rendelkezik, mint az X5 és az X3 – a különbség mindösszesen a felszereltségben érhető tetten. Torayca T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás, egyedi formavilág, a szokásos exkluzív minőség és – természetesen – szemetgyönyörködtető összkép. Az egyik legnépszerűbb választás lehet a gravel kategóriában.

Pinarello Crossista F9

A Crossista F9 az olasz gyártó cyclocross zázslóshajója. Elképesztően kis tömeg és prémiumminőség a köbön. A Crossista F9 abszolút versenyzésre termett, amint azt a specifikációi is bizonyítják: Torayca T700 UD karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista F9 – mindenből a legjobb.

Pinarello Crossista F7

A Crossista F7 az olasz gyártó cyclocross zázslóshajója, amelynek váza teljességgel megyezik az F9-el – a differenciát mindösszesen a felszereltség jelenti. Elképesztően kis tömeg és prémiumminőség a köbön. A Crossista F7 is abszolút versenyzésre termett, amint azt a specifikációi is bizonyítják: Torayca T700 UD karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista F7 – az igényesség csúcsa.

 

PINARELLO 2023 – TRIATLON, IDŐFUTAM ÉS PÁLYA KERÉKPÁR:

 

A Pinarello triatlon időfutam és pálya kerékpár palettája mindig is az extravaganciáról és a megismételhetetlen formavilág kevercséről szólt. A legendás olasz gyártó időfutam kerékpárja a Bolide F TT, amely egy igazi szörnyeteg. A triatlon szegmens képviselője pedig, a Bolide TR, amelyek a TT verzió továbbfejlesztett változata – only for triathletes.

Pinarello Bolide F HR 3D

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE 

Filippo Ganna csodakerékpárja. A Bolide F HR 3D egy magnézium-alumínium szkandium 3D nyomtaott pályakerékpár, amely kifejezetten Ganna egyórás csúcskísérlletére készült. A káprázat csúcsa – totális luxus. 56792. Egyszerűen felülmúlhatatlan.

Pinarello Bolide F TT

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Bolide F TT az időfutam kerékpárok koronázatlan királya. A Bolide F TT egy minden igényt kielégítő csúcsragadozó. Torayca M40X hyper high modulus carbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, továbbá hamisítatlan egyedi megoldások. A Bolide F TT a cég egyik legexkluzívabb modellje – az olasz high end 2023-as modellpalettáján változatlanul elérhető.

Pinarello Bolide TR

A Bolide TR egy prémium kategóriás, karbon vázas triatlon kerékpár. Torayca T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, tárcsafék – továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. Bolide TR – nincs más választás!

 

PINARELLO 2023 – ELEKTROMOS KERÉKPÁR:

 

A Pinarello 2023 elektromos kerékpár divíziója több különböző irányban kínál lehetőséget a legigényesebb e-bike fanoknak. A Nytro Roadstar, a Nytro E5 Road, a Nytro E7 Road és a Nytro E9 Road országútra, gravel kerékpározásra / vegyes terepre pedig, a Nytro Grinta, a Nytro E5 Gravel, A Nytro E7 Gravel és a Nytro E9 Gravel a választék. Elektromos MTB felhasználásra a Nytro Dust 2 és a Nytro Dust 3 modelleket kínálja a legendás gyártó. Illetve, a Nytro E5 Allroad városban kínál megoldást azoknak, akik még keresgélnek – jelentem nem kell tovább – már ha fontos a minőség és nem csak az ár. Az elektromos kerékpár divíziót a cég épp úgy értelmezi, mint bármi mást – a totális prémiumság jegyében. A Ferrari elektromos rásegítéssel is Ferrari.

Pinarello Nytro E9 Road

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Nytro E9 Road a legendás a vállalat legújabb Torayca T900 UD high modulus karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro E9 Road egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-roadbike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. Ez az elektromos országúti kerékpár a legigényesebbek számára készült. A csúcsok csúcsa.

Pinarello Nytro E7 Road

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Nytro E7 Road a legendás a vállalat legújabb Torayca T900 UD high modulus karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro E7 Road egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-roadbike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. Ez az elektromos országúti kerékpár a legigényesebbek számára készült.

Pinarello Nytro E5 Road

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Nytro E5 Road a legendás a vállalat legújabb Torayca T700 UD high modulus karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro E5 Road egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-roadbike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. Ez az elektromos országúti kerékpár a legigényesebbek számára készült.

Pinarello Nytro Roadstar

A Nytro Roadstar a legendás a vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro Roadstar egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-roadbike. Hidroformált alumínium váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. Ez az elektromos országúti kerékpár egy kiváló választás sokak számára.

Pinarello Nytro E9 Gravel

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Nytro E9 Gravel a legendás a vállalat legújabb Torayca T900 UD high modulus karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro E9 Gravel egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-gravel bike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. Ez az elektromos garvel kerékpár a legigényesebbek számára készült.

Pinarello Nytro E7 Gravel

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Nytro E7 Gravel a legendás a vállalat legújabb Torayca T900 UD high modulus karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro E7 Gravel egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-gravel bike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. Ez az elektromos garvel kerékpár a legigényesebbek számára készült.

Pinarello Nytro E5 Gravel

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Nytro E5 Gravel a legendás a vállalat legújabb Torayca T700 UD high modulus karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro E5 Gravel egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-gravel bike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. Ez az elektromos garvel kerékpár a legigényesebbek számára készült.

Pinarello Nytro Grinta

A Nytro Grinta a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro Grinta az olasz cég modellpalettájának egyik sztárja lehet. Fazua elektromos rásegítés, alumínium váz, kis tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – terepen és túrázás közben is.

Pinarello Nytro E5 Allroad

RÉSZLETEKHEZ KATT IDE

A Nytro E5 Allroad a treviso-i vállalat legújabb karbon vázas elektromos városi kerékpárja. A Nytro E5 Allroad a vállalat modellpalettájának egyik sztárja lehet. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, Torayca T700 UD high modulus karbon váz, kis tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – városi és hétköznat használat közben is.

Pinarello Nytro Dust 2

A Nytro Dust 2 a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos enduro fully MTB kerékpárja. A Nytro Dust 2 az olasz vállalat modellpalettájának egyik legérdekesebb modellje, egy igazi terepromboló. Shimano elektromos rásegítés, alumínium váz, mesés menettulajdonságok, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – MTB felhasználás közben is.

Pinarello Nytro Dust 3

A Nytro Dust 3 a legendás treviso-i vállalat legújabb hidroformált alumínium vázas elektromos enduro fully MTB kerékpárja. A Nytro Dust 3 a vállalat modellpalettájának egyik legérdekesebb modellje, egy igazi terepromboló. Shimano elektromos rásegítés, alumínium váz, mesés menettulajdonságok, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – MTB felhasználás közben is.

MINDENT A PINARELLO 2023-AS MODELLPALETTÁJÁRÓL

  • Az olasz prémium kerékpár vállalat 2023-ban is a létező legmagasabb prémium színvonalat kínálja minden árszinten, illetve minden felhasználási területre kivetítve.
  • Már történelem. A legendás Pinarello 2023-as országúti kerékpár palettája már csak karbon vázas, illetve csak tárcsafékes országúti kerékpárokat kínál! Alapvetően két kategóriába soroljuk a patinás olasz vállalat országúti palettáját. Az első, a kifejezetten versenyhasználatra megálmodott országúti kerékpárokat jelenti, ez az úgynevezett F-széria! Ez jelenleg is a Dogma F-ben csúcsosodik ki, egy szinttel lejjebb ott a Prince-család utódja, a Pinarello F-széria (F5, F7, F9). A második kategória pedig, az országúti kerékpárokon belül az all around/endurance szegmens. Ennek két szintje van: a Pinarello X1 és az X3.
  • Nem csak országúti. A Pinarello 2023-as, új gravel és cyclocross kerékpár pelettáján a Grevil-család (F5, F7, F9), a Granger-széria (X1, X3, X5), illetve a Crossista-família (F7, F9) érhető el, amelyek minden igényt kielégítő karbon vázas gravel és cyclocross kerékpárok.
  • A minden szempontból legendás trevisoi cég, a Pinarello 2023-as időfutam kerékpár divízióját továbbra is a Bolide F TT jelenti, illetve a triatlon kerékpár-szegmenst a Bolide TR erősíti, pályafronton pedig, Filippo Ganna csodakerékpárja a kínálat, a Bolide F HR 3D.
  • E-bike fronton is erős ez az álom-vállalat: A Nytro E9 Road, a Nytro E7 Road, a Nytro E5 Road és a Nytro Roadstar elektromos országúti kerékpárok, a Nytro E9 Gravel, Nytro E7 Gravel, a Nytro E5 Gravel és a Nytro Grinta elektromos gravel kerékpárok, a Nytro Dust 2 és Dust 3 elektromos MTB kerékpárok, illetve a Nytro E5 Allroad  elektromos városi kerékpár képviselik a legendás treviso-i céget.
    A terviso-i cég 2023-as kerékpár-divíziója – néhány high end alumínium vázas pedelec-et leszámítva – már csak és kizárólag a legmagasabb szintű karbon vázas modelleket tartalmazza – és minden egyes modell csak és kizárólag tárcsafékkel érhető el.