LIMAR KOLLEKCIÓ 2024

LIMAR KOLLEKCIÓ 2024
A SISAK-SPECIALISTA
A SISAK-SPECIALISTA

A SISAK-SPECIALISTA

Az olasz prémium bukósisakgyártó vállalatot 1986-ben alapította az akkor már az EPS-gyártásban 20 éves tapasztalatot szerzett MPE anyavállalat. Az olasz sport felhasználásra készült cipők egyik legnagyobb mestere. A Limar azóta is a világ sisakgyártásának élvonalába tartozik, számtalan profi kerékpáros csapat és versenyző szponzorai az eltelt négy évtizedben. Akár országúti, akár mountain bike szakág, vagy akár hobbifelhasználás. Limar 2024.

LIMAR ORSZÁGÚTI/GRAVEL/TRIATLON KERÉKPÁROS BUKÓSISAK

Továbbra is, a Limar országúti, gravel és triatlon kerékpáros bukósisak kollekciója az egyik legmagasabb szintű a világon. Az aerodinamikus triatlon bukósisakoktól, a pehelykönnyű fejvédőkön át, egészen az univerzális, vagy a belépő szintű felhasználású gyönyörű olasz bukósisakokig. Air Atlas, Air Pro, Air Speed, Air Stratos, Air Star, Maloja és Air King Evo. Minden szinten mindenkinek olasz prémium minőséget kínál a Limar.

Limar AIR ATLAS

A csúcsok csúcsa. Az Air Atlas egy nagyon könnyű, szuper innovatív, aerodinamikus, de rendkívül kényelmes országúti kerékpáros bukósisak, a Team Astana hivatalos fejvédője. Alkalmazott technológiák: In Mould Triple Shell, 23 szellőzőnyílás, Air Fit Evo System 5 fokozatú magasságállítással, önbeállító szárnyrendszer hevederes csatlakozással, anti-allergén mosható, kényelmes szivacsbetétek. A bukósisak tömege M-es méretben: 235 gramm.

további részletek
Limar AIR PRO

A másik csúcs. Az Air Pro egy szintén rendkívül könnyű, kényelmes, áramvonalas, versenyzésre szánt karbon merevítéssel rendelkező országúti kerékpáros fejvédő. Alkalmazott technológiák: Triple Shell In Mould Carbon/EPS Frame, 28 szellőzőnyílás, Air Fit System magasságállítással és hevederes csatlakozással. Ez az Air Pro. A bukósisak tömege M-es méretben: 250 gramm.

további részletek
Limar AIR SPEED

Közel a csúcshoz. Az Air Speed egy szintén könnyű, kényelmes, áramvonalas, szuper-aerodinamikus, versenyzésre szánt országúti kerékpáros bukósisak. Alkalmazott technológiák: Mono Shell In Mould, 15 szellőzőnyílás, Air Fit System magasságállítással és hevederes csatlakozással és anti-allergén, mosható, kényelmes szivacsbetétek. Ez az Air Speed. A bukósisak tömege M-es méretben: 250 gramm.

további részletek
Limar AIR STRATOS

Az országúti középkategória egyik legkedveltebb modellje. Az Air Stratos egy kényelmes, nagyon könnyű, amatőr kerékpáros felhasználásra szánt országúti kerékpáros bukósisak. Alkalmazott technológiák: Doubles in Mould PC-EPS Shell, 15 szellőzőnyílás, Air Fit System magasságállítással és hevederes csatlakozással és anti-allergén, mosható, kényelmes szivacsbetétek. Ez az Air Stratos. A bukósisak tömege M-es méretben: 240 gramm.

további részletek
Limar AIR STAR

Szintén az országúti középkategória egyik legkedveltebb modellje. Az Air Star egy kényelmes, nagyon könnyű, amatőr kerékpáros felhasználásra szánt országúti kerékpáros fejvédő. Alkalmazott technológiák: In Mould Triple Shell, 19 szellőzőnyílás, Air Fit System magasságállítással és hevederes csatlakozással és anti-allergén, mosható, kényelmes szivacsbetétek. Ez az Air Star. A bukósisak tömege M-es méretben: 230 gramm.

további részletek
Limar AIR KING EVO

A csúcsok csúcsa triatlonhoz és időfutamhoz. Az Air King EVO egy innovatív, aerodinamikus, de kényelmes időfutam kerékpáros bukósisak. Alkalmazott technológiák: High Performing EPS/PC Shell, 12 szellőzőnyílás, Air Fit Evo System 5 fokozatú magasságállítással, önbeállító szárnyrendszer hevederes csatlakozással, anti-allergén mosható, kényelmes szivacsbetétek. A bukósisak tömege M-es méretben: 420 gramm.

további részletek

LIMAR MOUNTAIN BIKE KERÉKPÁROS BUKÓSISAK

Továbbra is, az egyik legjobb választás az OFF-ROAD kerékpáros bukósisakok piacán a Limar. A Limar MTB kerékpáros fejvédő kollekciója nem pusztán XCO/XCM MTB fejvédőket kínál, hanem több esetben all mountain, trail, sőt enduro felhasználásra is tökéletesen alkalmas bukósisakokat is. Delta, Pora, Alben, Etna és Tonale. A Limar mountain bike kerékpáros fejvédő palettája mindenkinek a lehető legjobb alternatívát kínálja.  

Limar ETNA

Az OFF-ROAD király. Az Etna egy hyperinnovatív, merev, de kényelmes enduro MTB kerékpáros bukósisak – kifejezetten versenyzőknek kifejlesztve. Alkalmazott technológiák: All Around In Mould Double Shell PROXEAR Coverage System, 15 szellőzőnyílás, Air Fit Evo System 5 fokozatú magasságállítással, önbeállító szárnyrendszer hevederes csatlakozással, anti-allergén mosható, kényelmes szivacsbetétek. A bukósisak tömege M-es méretben: 450 gramm.

további részletek
Limar TONALE

Karnyújtásnyira a legjobbtól. A Tonale egy versenyzésre tökéletesen alkalmas, merev, könnyű, azonban rendkívül kényelmes all mountain/trail mountain bike kerékpáros bukósisak. Alkalmazott technológiák: All Around In Mould Double Shell, 15 szellőzőnyílás, Air Fit Evo System 5 fokozatú magasságállítással, önbeállító szárnyrendszer hevederes csatlakozással, anti-allergén mosható, kényelmes szivacsbetétek. A bukósisak tömege M-es méretben: 310 gramm.

további részletek
Limar DELTA

Középkategóriában is prémiumot mindenkinek! A Delta egy versenyzésre (is) alkalmas, merev, könnyű, azonban rendkívül kényelmes all mountain/enduro mountain bike kerékpáros bukósisak. Alkalmazott technológiák: All Around In Mould Triple Shell, 17 szellőzőnyílás, Air Fit System, önbeállító szárnyrendszer hevederes csatlakozással, anti-allergén, mosható, kényelmes szivacsbetétek. A bukósisak tömege M-es méretben: 310 gramm.

további részletek
Limar PORA

Középkategóriában is csúcsszínvonal! A Pora egy középkategóriás, nagyon könnyű, merev, könnyű, azonban rendkívül kényelmes all mountain mountain bike kerékpáros bukósisak. Alkalmazott technológiák: Monoshell In Mould – Superlight Technology, 22 szellőzőnyílás, anti-allergén, mosható, kényelmes szivacsbetétek. A bukósisak tömege M-es méretben: 260 gramm.

további részletek
Limar ALBEN

Belépő kategóriában is prémiumot mindenkinek! Az Alben egy hobbifelhasználásra tervezett, merev, hihetetlenül könnyű, azonban rendkívül kényelmes mountain bike kerékpáros bukósisak. Alkalmazott technológiák: Monoshell In Mould – Superlight Technology, 22 szellőzőnyílás, Air Fit System, önbeállító szárnyrendszer hevederes csatlakozással, anti-allergén, mosható, kényelmes szivacsbetétek. A bukósisak tömege M-es méretben: 230 gramm.

további részletek

LIMAR NAPSZEMÜVEG

A napszemüvegek piacán is abszolút kiemelkedő a Limar. A Limar szabadidő és kerékpáros napszemüveg kollekciója nem pusztán akár versenyszintű kerékpározásra is alkalmas napszemüvegeket kínál a nagyközönség számára, hanem mindennapi használatra is tökéletesen használható darabokat. Caos, Theros, Horus. A Limar napszemüveg palettája mindenkinek a lehető legjobb alternatívát kínálja

Limar CAOS

A mountain bike kerékpáros napszemüveg király. A Caos egy innovatív, de fantasztikusan kényelmes kerékpáros napszemüveg. Alkalmazott technológiák: Grilamid TR90 keret. Magas tapadású orrpárna és állítható szárak. Áteresztő lencsékkel: 100% polikarbonát UV400, (15% áteresztőképesség), vakutükör és revo bevonat / kiegészítő átlátszó lencse a dobozban. Fotokromatikus lencse: 100% polikarbonát UV400, fotokromatikus (80%) pótlencse: (17% áteresztőképesség).

további részletek
Limar THEROS

Az országúti, CX, gravel kerékpáros napszemüveg király. A Theros egy innovatív, de emellett kényelmes kerékpáros napszemüveg. Alkalmazott technológiák: Grilamid TR90 keret. Magas tapadású orrpárna és állítható szárak. Áteresztő lencsékkel: 100% polikarbonát UV400, (15% áteresztőképesség), vakutükör és revo bevonat / kiegészítő átlátszó lencse a dobozban. Fotokromatikus lencse: 100% polikarbonát UV400, fotokromatikus (80%) pótlencse: (17% áteresztőképesség).

további részletek
Limar HORUS

A kifejezetten gravel kerékpárosoknak tervezett kerékpáros napszemüveg. A Horus egy innovatív, de kényelmes kerékpáros. Alkalmazott technológiák: Grilamid TR90 keret. Magas tapadású orrpárna és állítható szárak. Áteresztő lencsékkel: 100% polikarbonát UV400, (15% áteresztőképesség), vakutükör és revo bevonat / kiegészítő átlátszó lencse a dobozban. Fotokromatikus lencse: 100% polikarbonát UV400, fotokromatikus (80%) pótlencse: (17% áteresztőképesség).

további részletek

ÖSSZEFOGLALÓ A LIMAR 2024-ES MODELLPALETTÁJÁRÓL

  • A Limar 2024-es termékpalettája egyszerre képviseli a nemzetközi minőséget a legmagasabb szintű olasz designkultúrával.
  • Az olasz bukósisakgyártó vállalat a megalkuvás nélküli minőséget és a meghökkentő innovációt tekinti tervezési filozófiája két fő pillérének.  
  • Made in Italy. Az olasz vállalat esetében ezt szó szerint kell érteni. A Limar bukósisakok minden egyes elemükben, teljes egészében Olaszországban készülnek. 
  • Számos profi kerékpáros csapatot és versenyzőt támogatnak – többféle szakágban, meglehetősen nagy sikerrel. 
  • A Limar 2024-es kerékpáros bukósisak kollekciója két divízióból áll. Az első az országúti, gravel és triatlon kerékpáros fejvédő kategória, ezen belül a következő modelleket találjuk: Air Atlas, Air Pro, Air Speed, Air Star, Air Stratos, Maloja és Air King Evo. A második kategória MTB kerékpáros bukósisakok divíziója, itt a következő modellekkel találkozhatunk: Etna, Tonale, Delta, Pora, Alben. Végül, de nem utolsósorban pedig, az utcai felhasználásra és kerékpározásra tervezett napszemüvegek között a következőeket találjuk: Cosmos, Cruz, Horus és Argo.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!