PINARELLO kollekció 2024

PINARELLO kollekció 2024
A KIRÁLY
A KIRÁLY

A KIRÁLY

A legendás Pinarello vállalatot Giovanni „Nani” Pinarello alapította 1953-ban, miután az 1951-es Giro d’Italia-n megnyerte a Maglia Nera-t, azaz a Fekete trikót, amellyel egy csapásra világhírűvé vált. Az olasz vállalat azóta a prémium kerékpárgyártás és olasz formakultúra kétségkívül legjellegzetesebb képviselője, olyan győzelmi lajstrommal, amihez még csak hasonlóval sem rendelkezik senki a világon.

Ennek megfelelően a Pinarello a mai napig is minden kétséget kizáróan a világ legvágyottabb, mitikus szenvedéllyel áthatott, kétkerekű aszfaltszaggatóit kínálja.

PINARELLO ORSZÁGÚTI/IDŐFUTAM/TRIATLON/PÁLYA KERÉKPÁR

A verseny portfólió csúcsa, a Dogma F. Alatta az F9, az F7, és az F5 található. Az endurance család teteje, a Dogma X. Alatta vannak az X9, az X7, az X5, az X3 és az X1. Időfutam és triatlon kategóriában két lehetőséget kínál a Pinarello: Bolide F és Bolide TR. Pályakerékpárok közül pedig, a Bolide F HR 3D, a Bolide F HR C és a MAAT Italia jelentik a kínálatot. Végül pedig, elektromos országútik terén, a Nytro E9 Road, a Nytro E7 Road és a Nytro E5 Road közül lehet választani.

Pinarello DOGMA F

A Dogma F Mindennek a Teteje, egész egyszerűen egy brutális erődemonstráció. TiCR Technology, konkáv alsócső, 3Air Technology, aszimmetrikus vázkialakítás, szupertartós olaszmenetes középrész és totális prémiumság tetőtől talpig. TorayCa T1100G 1K Dream Carbon + Nanoalloy Technology, Onda villa, Flatback Profile és elképesztő egyedi formakultúra. A Dogma F minden bizonnyal a világ legjobb országúti kerékpárja.

további részletek
Pinarello F9

A Pinarello F9 a Dogma F utáni legmagasabb szintű Pinarello, amely egy karbon vázas, tárcsafékes, prémium országúti kerékpár. TorayCa T900 UD ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész, TiCR Technology - és minden, ami csak lehetséges. Az F9 a valaha volt egyik leggyönyörűbb olasz országúti kerékpár, amely külsejét tekintve majdnem teljesen megegyezik a Dogma F-el. A treviso-i cég 2024-es modellpalettájának egyik legjobbja.

további részletek
Pinarello F7

A kis Dogma eljövetele. A Pinarello F7 a Dogma F utáni legmagasabb szintű Pinarello országúti kerékpár. A váz tökéletesen megegyezik az F9-el: TorayCa T900 UD ultra high modolus carbon, aszimmetrikus hátsórész, tárcsafék, TiCR Technology - és minden, amit csak a csúcskategória tud. A különbséget az F9-hez képest kizárólag a felszereltség jelenti. Az F7 a valaha volt talán leggyönyörűbb olasz országúti kerékpár. Szerelem első látásra.

további részletek
Pinarello F5

A legkisebb Dogma eljövetele - a Prince dedikált utódja, elérhető közelségben a Dogma F-hez. A Pinarello F5 egy merészen pazar vonalakat felvonultató tárcsafékes, karbon vázas országúti kerékpár. Az F9 és az F7 kedvezőbb árú verziója. TorayCa T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, TiCR Technology és elképesztően gyönyörű olasz design. Az F5 egy virtuózan tökéletes Pinarello-performansz sallangok nélkül.

további részletek
Pinarello DOGMA X

A Dogma X a Pinarello endurance divizójának a csúcsa. A világ leggyorsabb endurance országúti kerékpárja. TiCR Technology, konkáv alsócső, X Stays, szupertartós olaszmenetes középrész, endurance geometria és totális prémiumság minden négyzetmilliméteren. TorayCa T1100G 1K Dream Carbon + Nanoalloy Technology, aszimmetrikus vázkialakítás és elképesztő, új egyedi formanyelv. Komfortban is Number One.

további részletek
Pinarello X9

A Pinarello X9 a Dogma X legnagyobb kistestvére. Ez a legmagasabb színvonalú olyan Pinarello endurance országúti kerékpár, amely rendelkezik az X Stays technológiával és tulajdonképpen majdnem ugyanazt a karakterisztikát kapjuk, mint a Dogma X-nél. TorayCa T900 3K ultra high modulus karbon váz, TiCR Technology, Fork Flap, aszimmetrikus vázkialakítás, és még nagyon sok minden más. Az X9 egy kiváló választás ebben a kategóriában. 

további részletek
Pinarello X7

A Pinarello X7 a Dogma X középső testvére. A vázszett teljesen megegyezik az X9-el, a felszereltség jelenti a különbséget. TorayCa T900 3K ultra high modulus karbon váz, TiCR Technology, Fork Flap, X Stays, aszimmetrikus vázkialakítás, és még nagyon sok minden más. Az X7 a legjobb ár/érték arányú tagja az X-családnak, s egy kiváló választás ebben a kategóriában, nem csak kerékpárrajongóknak – például neked.

további részletek
Pinarello X5

A Pinarello X5 a Dogma X legkisebb testvére. Ez a legkedvezőbb árú olyan Pinarello endurance országúti kerékpár, amely rendelkezik az X Stays technológiával és tulajdonképpen majdnem ugyanazt a karakterisztikát kapjuk itt is, mint a Dogma X-nél. TorayCa T700 UD high modulus karbon váz, TiCR Technology, Fork Flap, aszimmetrikus vázkialakítás, és még nagyon sok minden más. Az X5 egy remek választás ebben a kategóriában.

további részletek
Pinarello X3

A Pinarello X3 a Paris egyik utódja. A Pinarello endurance-formanyelv legújabb, teljesen újraértelmezett követője. Elképesztően csinos formák, gyönyörű színek és teljesen kompromisszummentes prémium minőség. TorayCa T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus hátsórész, konkáv alsócső, TiCR technológia és a megszokott egyedülálló minőség. Az X3 egy komfortra kihelyezett, endurance országúti kerékpár. 

további részletek
Pinarello X1

A Pinarello X1 a Pinarello Paris dedikált utódja, akárcsak az X3, amellyel a váz-szinten teljesen megegyezik, csupán más felszereltséggel kínálja a két modellt az olasz vállalat. A Pinarello endurance-formanyelv legújabb, újraértelmezett követője ő is. Csinos formák, gyönyörű színek és kompromisszummentes prémium minőség. TorayCa T600 UD high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, konkáv alsócső és TiCR technológia.

további részletek
Pinarello BOLIDE F

A Bolide F az időfutam kerékpárok koronázatlan királya. A Bolide F egy minden igényt kielégítő csúcsragadozó. TorayCa T1100G 1K Dream Carbon + Nanoalloy Technology váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, továbbá hamisítatlan egyedi megoldások. A Bolide F a cég egyik legexkluzívabb modellje – az olasz high end 2024-es modellpalettáján változatlan formában elérhető.

további részletek
Pinarello BOLIDE TR

A Bolide TR egy prémium kategóriás, karbon vázas triatlon kerékpár. TorayCa T700 UD high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális aerodinamika és prémiumság, tárcsafék - továbbá hamisítatlan Pinarello megoldások. Bolide TR – nincs más választás!

további részletek
Pinarello BOLIDE F HR 3D

Filippo Ganna csodakerékpárja. A Bolide F HR 3D egy magnézium-alumínium szkandium 3D nyomtatott pályakerékpár, amely kifejezetten Ganna egyórás csúcskísérletére készült. A káprázat csúcsa - totális luxus. 56792. Egyszerűen felülmúlhatatlan.

további részletek
Pinarello BOLIDE F HR C

Filippo Ganna csodakerékpárja - karbonból. A Bolide F HR C egy TorayCa T1100G 1K Dream Carbon + Nanoalloy Technology vázas luxus pályakerékpár, amely kifejezetten a Filippo Ganna egyórás csúcskísérletére készült Bolide F HR 3D karbonból készült verziója. A káprázatos minőség, elképesztő külső. 

további részletek
Pinarello MAAT Italia

A legendás olasz vállalat minden bizonnyal leghíresebb pálya kerékpárja. Megszámlálhatatlan világversenyt nyertek a MAAT-al férfiak és nők egyaránt. TorayCa T1100G 1K Dream Carbon + Nanoalloy Technology és a már megszokott lehengerlő külső, pályára - a legnagyobb ambíciókkal rendelkezők számára.

további részletek
Pinarello NYTRO E9 ROAD

A Nytro E9 Road a legendás a vállalat legújabb TorayCa T900 3K high modulus karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro E9 Road egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-roadbike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. 

további részletek
Pinarello NYTRO E7 ROAD

A Nytro E7 Road a legendás a vállalat legújabb TorayCa T900 UD high modulus karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro E7 Road egy kifejezetten hobby felhasználásra készült e-roadbike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. 

további részletek
Pinarello NYTRO E5 ROAD

A Nytro E5 Road a legendás a vállalat legújabb TorayCa T700 UD high modulus karbon vázas elektromos országúti kerékpárja. A Nytro E5 Road egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-roadbike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. 

további részletek

PINARELLO GRAVEL/CYCLOCROSS/ALL ROAD KERÉKPÁR

A patinás trevisoi gyártó cyclocross palettáján egyetlen modellt találunk: ez a Crossista F9. A gravel palettát a Grevil F5, a Grevil F7, a Grevil F9, a Granger X5, a Granger X3 és a Granger X1 képviselik. Végül pedig, elektromos gravel és elektromos all road fronton a Nytro E5 Gravel, a Nytro E7 Gravel, és a Nytro E9 Gravel, illetve a Nytro E3 All Road és a Nytro E5 All Road közül lehet választani.  

Pinarello GREVIL F9

Az új Grevil F9 egy teljesen új, már TiCR (teljes kábelintegráció) rendszerrel ellátott, prémium kategóriás karbon vázas gravel kerékpár. TorayCa T900 UD ultra high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, TiCR technology, Fork Flap, és prémiumság, amerre csak a szem ellát. Természetesen, a semmivel össze nem téveszthető egyedi formanyelvet is megkapjuk ennél a modellnél is, amely tökéletes választás mindenkinek.

további részletek
Pinarello GREVIL F7

Az új Grevil F7 egy teljesen újratervezett, már TiCR Technology rendszerrel ellátott, prémium kategóriás, karbon vázas gravel kerékpár. Egy kompromisszummentes gravel kerékpárról van szó tehát, az egykori Grevil utódjáról, amelynek a vázszettje teljesen megegyezik a Grevil F9-el. Jelesül: TorayCa T900 UD ultra high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, TiCR technology, Fork Flap, és prémiumság, amerre csak nézünk. 

további részletek
Pinarello GREVIL F5

Az új Pinarello Grevil F5 váza geometriára megegyezik a Grevil F7-el és a Grevil F9-el - a különbség a karbon szövetben és a felszereltségben érhető tetten! Egy teljesen új, már TiCR rendszerrel ellátott, prémium kategóriás karbon vázas gravel kerékpárról van szó, tehát. TorayCa T700 UD high modulus karbon, aszimmetrikus vázkialakítás, Fork Flap, és prémiumság minden négyzetmiliméteren.

további részletek
Pinarello GRANGER X5

A Granger X5 egy TorayCa T700 UD high modulus karbon vázas endurance gravel kerékpár. Az X1, X3 és X5 ugyanazzal a vázszettel rendelkezik, a különbséget a felszereltség jelenti. A Granger X5 egy igazi endurance/all around gravel kerékpár, amely kifejezetten hobbi célokra lett kifejlesztve. A Granger X5 a Pinarello endurance gravel portfóliójának legjobban felszerelt darabja.

további részletek
Pinarello GRANGER X3

A Granger X3 egy TorayCa T700 UD high modulus karbon vázas endurance gravel kerékpár. Az X1, X3 és X5 ugyanazzal a vázszettel rendelkezik, a különbséget a felszereltség jelenti. A Granger X3 egy igazi endurance/all around gravel kerékpár, amely kifejezetten hobbi célokra lett kifejlesztve. A Granger X3 a Pinarello endurance gravel portfóliójának közepesen felszerelt darabja. 

további részletek
Pinarello GRANGER X1

A Granger X1 egy TorayCa T700 UD high modulus karbon vázas endurance gravel kerékpár. Az X1, X3 és X5 ugyanazzal a vázszettel rendelkezik, a különbséget a felszereltség jelenti. A Granger X1 egy igazi endurance/all around gravel kerékpár, amely kifejezetten hobbi célokra lett kifejlesztve. A Granger X1 a Pinarello endurance gravel portfóliójának legkedvezőbb árú darabja. 

további részletek
Pinarello CROSSISTA F9

A Crossista F9 az olasz gyártó cyclocross zászlóshajója. Elképesztően kis tömeg és prémiumminőség a köbön. A Crossista F9 abszolút versenyzésre termett, amint azt a specifikációi is bizonyítják: TorayCa T900 UD ultra high modulus karbon, aszimmetrikus kialakítás, agresszív szögek és extatív tökéletesség – csak, ahogyan azt megszokhattuk. Crossista F9 - mindenből a legjobb.

további részletek
Pinarello NYTRO E9 GRAVEL

A Nytro E9 Gravel a legendás a vállalat legújabb TorayCa T900 UD high modulus karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro E9 Gravel egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-gravel bike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. 

további részletek
Pinarello NYTRO E7 GRAVEL

A Nytro E7 Gravel a legendás a vállalat legújabb TorayCa T900 UD high modulus karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro E7 Gravel egy kifejezetten hobby felhasználásra készült a e-gravel bike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. 

további részletek
Pinarello NYTRO E5 GRAVEL

A Nytro E5 Gravel a legendás a vállalat legújabb TorayCa T700 UD high modulus karbon vázas elektromos gravel kerékpárja. A Nytro E5 Gravel egy kifejezetten hobby felhasználásra készült az e-gravel bike. Prémium karbon váz, aszimmetrikus vázkialakítás és gyönyörű Pinarello-design minden négyzetmilliméteren. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, karbon váz és szívdöglesztő külső. 

további részletek
Pinarello NYTRO E5 ALL ROAD

A Nytro E5 Allroad a treviso-i vállalat legújabb karbon vázas elektromos városi és all road kerékpárja. A Nytro E5 Allroad a vállalat modellpalettájának egyik sztárja lehet. TQ-HPR50 elektromos rásegítés, TorayCa T900 UD high modulus karbon váz, kis tömeg, perfekcionális szinergia. Új idők, új megoldások, régi tökéletesség – városi és hétköznapi használat közben is.

további részletek

PINARELLO MOUNTAIN BIKE KERÉKPÁR

Azt hiszem, ez a divízió is elő bizonyíték arra, hogy a Pinarello nem tud olyanhoz nyúlni, amit ne vinne sikerre – méghozzá meglehetősen rövid időn belül. Pauline Ferrand-Prévot és Tom Pidcock három világbajnoki címmel indították a Pinarello mountain bike palettájának megjelenését. A Dogma XC, az XC, a Dogma XC Hardtail és az XC Hardtail modellek nem viccelnek: rögtön azzal az igénnyel léptek ki a fénybe, hogy mindenki más elszürkül mellettük. 

Pinarello DOGMA XC

A Dogma XC egy TorayCa M40J UD ultra high moldulus carbon anyagból készült szuperprémium, 29”-es kerekű, fully XC/maraton mountain bike kerékpár. A külső megjelenése sokkolóan gyönyörű, és most már világbajnoki pedigrével is rendelkezik. A Dogma XC egy hatalmas fricska a kétkedőknek és egy óriási öröm azon szerencséseknek, akik megvásárolhatják maguknak.

további részletek
Pinarello XC

A Pinarello XC egy TorayCa T900 UD ultra high modulus carbon anyagból készült prémium, 29”-es kerekű, fully XC/maraton mountain bike kerékpár. A külső megjelenése sokkolóan gyönyörű, és geometriára teljesen megegyezik a nagytestvérrel. A Pinarello XC is egy hatalmas fricska a kétkedőknek és egy óriási öröm azon szerencséseknek, akik megvásárolhatják maguknak.

további részletek
Pinarello DOGMA XC HARDTAIL

A Dogma XC Hardtail egy TorayCa M40J UD ultra high modulus carbon anyagból készült szuperprémium, 29”-es kerekű, hardtail XC/maraton mountain bike kerékpár. A külső megjelenése sokkolóan gyönyörű, és most már világbajnoki pedigrével is rendelkezik. A Dogma XC Hardtail egy hatalmas fricska a kétkedőknek és egy óriási öröm azon szerencséseknek, akik megvásárolhatják maguknak.  

további részletek
Pinarello XC HARDTAIL

A Pinarello XC Hardtail egy TorayCa T900 UD ultra high modulus carbon anyagból készült prémium, 29”-es kerekű, hardtail XC/maraton mountain bike kerékpár. A külső megjelenése sokkolóan gyönyörű, és geometriára teljesen megegyezik a nagytestvérrel. Az XC Hardtail is egy hatalmas fricska a kétkedőknek és egy óriási öröm azon szerencséseknek, akik megvásárolhatják maguknak.

további részletek

összefoglaló a pinarello 2024-es modellpalettájáról

  • A legendás Pinarello 2024-es országúti kerékpár palettája már csak karbon vázas, és tárcsafékes kerékpárokat kínál! A versenykategória csúcsa a Dogma F, egy szinttel lejjebb pedig ott vannak az F5, az F7 és az F9. A másik kategória pedig, az endurance szegmens. Ennek a csúcsa, a Dogma X, alatta pedig, a Pinarello X1, X3, X5, X7 és X9 vannak. Időfutam és triatlon kerékpárok terén ez a választék: Bolide F és Bolide TR. Pálya kerékpárok terén pedig: Bolide F HR 3D, Bolide F HR C és MAAT italia. E-road bike-ban a paletta: Nytro E5 Road, Nytro E7 Road, és Nytro E9 Road.
  • Nem csak országúti. A Pinarello 2024-es, új gravel, cyclocross és all road kerékpár palettáján a Grevil-család (F5, F7, F9), a Granger X család (X1, X3, X5), illetve a Crossista-família (F9) érhető el. E-bike szinten a felhozatal: Nytro E5 Gravel, Nytro E7 Gravel, Nytro E9 Gravel, Nytro E3 All Road, illetve Nytro E5 All Road. 
  • Mountain bike-ok terén is a legszűkebb élvonal néz szembe velünk. Tom Pidcock és Pauline Ferrand-Prévot háromszoros világbajnok XC/maraton MTB kerékpárjai a Dogma XC, az XC, a Dogma XC hardtail és az XC Hardtail. 
  • Minden Pinarello modellt Európa legkedvezőbb árain vagy legjobb konstrukcióiban kínáljuk!

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!