WILIER kollekció 2024

WILIER kollekció 2024
A RANGIDŐS
A RANGIDŐS

A RANGIDŐS

A Wilier Triestina vállalatot 1906-ben alapították a Dal Molin fivérek - Ciclomeccanica dal Molin néven. A két világháború közt a cég bezárta kapuit, amelyeket később újra megnyitottak – ekkor a vállalat a Wilier Triestina nevet kapta. A WILIER egy mozaikszó, amely a „Viva l’Italia liberata e redenta” (Éljen a szabad és megváltott Olaszország) kifejezésből takarja.

A Triestina utótagot pedig, Trieszt városa előtti tisztelgésképp kapta a brand - a város I. Világháborúban tanúsított példás helytállása miatt.

WILIER ORSZÁGÚTI/IDŐFUTAM/TRIATLON KERÉKPÁR

A Wilier országúti palettája többféle országúti kerékpárt takar. A szuperkönnyű divízió két modellje a 0 SLR és a 0 SL. Az aero szegmens két képviselője, a Filante SLR és a Filante SL. A multifunkcionalitás csúcsai a Rave SLR és a Rave SL. A Wilier komfort-kategóriás országútijai a Granturismo SLR, a Garda és a Superleggera. Időfutam és triatlon kerékpárok terén a Turbine SLR viszi a prímet, elektromos országúti kerékpárok esetében, pedig, a Filante Hybrid és a Garda Hybrid közül választhatunk.

Wilier FILANTE SLR

A Filante SLR a világ egyik legkönnyebb és legigényesebb aero versenykerékpárja. Mindenből csak a legjobbat hozták az olasz prémium cég háza tájáról: HUS-MOD + Liquid Crystal Polymer karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, elképesztően kis tömeg, és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. A Filante SLR jelen pillanatba a világ egyik legmagasabb színvonalú aero országúti kerékpárja. 

további részletek
Wilier FILANTE SL

A Filante SL egy szuperkönnyű, aerodinamikus, kizárólag tárcsafékkel megvásárolható olasz országúti kerékpár, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja. A technológia alapvetően a Filante SLR-től származik: NH MOD high modulus karbon szövet, totális integráció, kis tömeg, és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. A kategória egyik legkomplettebb országúti kerékpárja. A Filante SL a tökéletességre törekvés non plus ultrája.

további részletek
Wilier 0 SLR

A 0 SLR a világ első szuperkönnyű, aerodinamikus, kizárólag tárcsafékkel és elektromos szettekkel megvásárolható szuperkerékpárja, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja, tehát egyetlenegy kábel sincs a vázon kívül! A 0 SLR az első ilyen kerékpár a világon! HUS-MOD + Liquid Crystal Polymer ultra high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, totális kábelintegráció, kis tömeg és teljes aerodinamika. 

további részletek
Wilier 0 SL

A 0 SL egy szuperkönnyű, aerodinamikus, kizárólag tárcsafékkel megvásárolható olasz országúti kerékpár, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja. A technológia egy az egyben a 0 SLR-től származik. NH MOD high modulus karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, elképesztően kis tömeg, és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. Jelen pillanatban a kategória egyik legjobb és legkomplettebb országúti kerékpárja.

további részletek
Wilier GRANTURISMO SLR

A Wilier Granturismo SLR egy csúcskategóriás, tárcsafékes, karbon vázas endurance országúti kerékpár. HUS-MOD + Liquid Crystal Polymer ultra high modulus karbon váz, aszimmetrikus hátsó rész, Actiflex 2.0 - és mindez mindössze 1100 gramm. A Granturismo SLR a Wilier versenyzésre szánt csúcsmodelljeinek komfortos, granfondo verziója. Prémium minőség, éteri kényelem és fantasztikus olasz design – ez a Granturismo SLR.

további részletek
Wilier GARDA

A Garda a bestseller. A Garda egy tárcsafékes, endurance/all around felhasználásra megálmodott, NH MOD high modulus karbon vázas hyper-okos országúti kerékpár. Itt is megvalósítják a teljes kábelintegrációt, amely ebben az árfekvésben teljesen egyedülálló! Aszimmetrikus hátsó háromszög és mindent felülmúló komplexitás. A Garda az egyik legeslegjobb választás a piacon, az ár/érték arány talán legnagyobb királya.

további részletek
Wilier RAVE SLR

A Rave SLR egy könnyű, multifunkcionális, kizárólag tárcsafékkel megvásárolható szuperkerékpár, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja. A technológia alapvetően a 0 SLR-től, és a Filante SLR-től származik. HUS-MOD + Liquid Crystal karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, kis tömeg (890 gramm a váz tömege), és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. A Rave SLR elérhető országúti és gravel verzióban is.

további részletek
Wilier RAVE SL

A Rave SL a Rave SLR egyenesági kistestvére. Egy egy könnyű, multifunkcionális, kizárólag tárcsafékkel megvásárolható szuperkerékpár, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja. NH-MOD high modulus karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, kis tömeg, és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. A Rave SL is elérhető országúti és gravel verzióban is.

további részletek
Wilier SUPERLEGGERA

A Superleggera egy CrMo acél vázas all around országúti kerékpár, amely bár csak vázszettként vásárolható meg, azonban mind eszmei, mint valódi érték szempontjából az egyik legidőtállóbb termék a piacon. A Superleggera Colombus SL csövekből készül, teljes egészében made in Italy és kizárólag ramato színben kapható. A dicső múlt a legendás vállalat 2024-es modellpalettájának egyik ékköve.    

további részletek
Wilier TURBINE SLR

A Turbine SLR a legendás cég valaha volt legjobb időfutam kerékpárja. Lehengerlő aerodinamika, tárcsafék, hihetetlen variálhatóság és minden eddiginél könnyebb szállítás. A Turbine egy HUS-MOD + Liquid Crystal Polymer szuper karbon vázas triatlon kerékpár, aszimmetrikus hátsó háromszöggel, elképesztő aerodinamikai mutatókkal, kompromisszummentes prémium minőségben - a cég 2024-es modellpalettáján.

további részletek
Wilier FILANTE HYBRID

A Filante Hybrid a legkönnyebb és legmagasabb színvonalú elektromos országúti kerékpár a világon. Egyszerűen mindent tud. HUS-MOD + Liquid Crystal ultra high modulus karbon váz, totális kábel integráció, Integrált karbon kormányszerkezet és Mahle X20 motoros rásegítés. Mindez összesen akár 10 kg is lehet! Olasz high end mestermű, amely a legokosabb, legkönnyebb és az egyik legszebb elektromos országúti kerékpár a világon. 

további részletek
Wilier GARDA HYBRID

A Garda Hybrid az egyik legkönnyebb és legmagasabb színvonalú elektromos endurance országúti kerékpár a világon. NH MOD high modulus karbon váz és Mahle Ebikemotion X35 motor, amely 45Nm-es forgatónyomatékot tud, az akkumulátora pedig 250Wh teljesítményű. Minden összehangolható a telefonunkkal és más eszközökkel is.

további részletek

WILIER MOUNTAIN BIKE KERÉKPÁR

A Wilier MTB palettája egyfelől, fully XC MTB-okokból áll. Ezek a high end Urta SLR, Urta Max SLR és a 110FX. A hardtail XC MTB kerékpárok között megtaláljuk az új csúcsmodellt, az Usma SLR-t, és a 101X-et, továbbá, itt marad velünk az alumínium vázas 503X divízió. E-MTB-ok terén pedig, a hyperkönnyű Urta Hybrid, és a Karga jelentik a kínálatot. A legendás liliomos márka MTB szegmensben is a legnagyobbak közé tartozik.

Wilier URTA MAX SLR

A high end downcountry mountain bike! Az Urta Max SLR a legendás liliomos gyártó minden igényt kielégítő, csúcskategóriás HUS-MOD + Liquid Crystal ultra high modulus karbon vázas, prémium, 29”-es kerekű fully XC/downcountry MTB kerékpárja. Aszimmetrikus hátsórész, integrált kormány, szuperkönnyű kivitel és döbbenetes prémiumság minden négyzetmilliméteren.

további részletek
Wilier URTA SLR

Az Urta SLR a legendás liliomos gyártó minden igényt kielégítő, csúcskategóriás HUS-MOD + Liquid Crystal Polymer ultra high modulus karbon vázas, prémium, 29”-es kerekű fully MTB kerékpárja. Aszimmetrikus hátsórész, integrált kormány, szuperkönnyű kivitel és döbbenetes prémiumság minden négyzetmilliméteren. A gyönyörű olasz design pedig, csak hab a tortán. Az Urta SLR a világ egyik legjobb XC fully MTB kerékpárja. 

további részletek
Wilier USMA SLR

Az Usma SLR a legendás liliomos gyártó minden igényt kielégítő, csúcskategóriás HUS-MOD + Liquid Crystal Polymer ultra high modulus karbon vázas, prémium, 29”-es kerekű hardtail MTB kerékpárja. Aszimmetrikus hátsórész, integrált kormány, szuperkönnyű kivitel és döbbenetes prémiumság minden fellelhető ponton. A fantasztikus, összetéveszthetetlen olasz design pedig, csak hab a tortán. Az Usma SLR büszkén lóg ki a sorból. 

további részletek
Wilier 110FX

A Debertolis-Fojtik duó Cape Epic kategória-győztes prémium XCO/XCM MTB fullyja. Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, 29”-es kerék, pehelykönnyű súly, S.E.I. film technológia, BOOST, aszimmetrikus hátsórész és elképesztő prémiumság, amerre csak a szem ellát. A 110FX a Wilier egyik legkedveltebb fullyja, amely most már mindenki számára elérhető a vállalat 2024-es modellpalettáján.

további részletek
Wilier 101X

A 101X talán minden idők legemblematikusabb olasz MTB modellje. A 101X egy élő legenda: Mitsubishi 46TON UD high modulus karbon váz, 29”-es kerék, kis tömeg, BOOST, aszimmetrikus hátsó háromszög és a megszokott prémium minőség minden szinten - csak az eddiginél is jóval kedvezőbb árakon – ez a 101X az olasz gyártó 2024-es modellpalettáján.

további részletek
Wilier URTA HYBRID

Az Urta Hybrid egy elképesztő, piacvezető csúcstermék! Ez a modell egy karbon vázas 29”-es kerekű elektromos fully MTB kerékpár. HUS-MOD + Liquid Crystal Polymer ultra high modulus karbon váz, Fazua motor, 60Nm-es forgatónyomaték, 216Wh akkumulátor, és elképesztő prémiumság minden négyzetmilliméteren. Hihetetlen erő, elképesztő élmény és meghökkentő prémiumság – nem beszélve arról, hogy mindez mindössze 16,5 kg!

további részletek
Wilier KARGA

A Wilier legújabb elektromos enduro kerékpárja nem akármit mutat a nagyközönség számára! Ez az NH-MOD high modulus karbon vázas 29”-es kerekű enduro e-MTB. Ez legerősebb Shimano EP801 motorral ellátott, 160 mm-t mozgó, háromféle felszereltségi szinten elérhető superbike. Nagyon sokak kedvenc játékszere lehet.

további részletek

WILIER GRAVEL/CYCLOCROSS/ALL ROAD KERÉKPÁR

A Wilier gravel palettája számos modellből áll. Először is, itt van a high end Rave SLR, Jena és Rave SL amelyek csúcskategóriás karbon vázaikkal és karakterisztikai jellemzőikkel igazán finom darabok. Továbbá, ott van a felmálházható – szintúgy karbon vázas - Adlar.  Aztán, a két alumínium vázas gravel romboló a Jaroon és a Jareen. Végül pedig, az elektromos gravel paletta: az Adlar Hybrid és a Jena Hybrid

Wilier RAVE SLR

A Rave SLR egy könnyű, multifunkcionális, kizárólag tárcsafékkel megvásárolható szuperkerékpár, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja. A technológia alapvetően a 0 SLR-től, és a Filante SLR-től származik. HUS-MOD + Liquid Crystal karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, kis tömeg (890 gramm a váz tömege), és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. A Rave SLR elérhető országúti és gravel verzióban is.

további részletek
Wilier RAVE SL

A Rave SL a Rave SLR egyenesági kistestvére. Egy egy könnyű, multifunkcionális, kizárólag tárcsafékkel megvásárolható szuperkerékpár, amely ráadásul a teljes integrációt is megvalósítja. NH-MOD high modulus karbon szövet, aszimmetrikus vázkialakítás, totális integráció, kis tömeg, és a szokásos, jellegzetes Wilier formanyelv. A Rave SL is elérhető országúti és gravel verzióban is.

további részletek
Wilier JENA

A Jena a legendás liliomos gyártó karbon gravel bike fejlesztése, mely már egy karbon vázas minden igényt kielégítő ragadozót takar. Mitsubishi 46TON UD szuper karbon váz, aszimmetrikus hátsórész, S.E.I. film technológia, kiváló geometria és szívdöglesztő design. A Jena egy karbon vázas prémium gravel kerékpár, amely 28"-os és 650B kerekekkel is kompatibilis - a cég 2024-es modellpalettáján.

további részletek
Wilier ADLAR

Az Adlar egy NH-MOD karbon vázas málházható gravel kerékpár. Egy igazi málhagép, amely 25 kg-ig terhelhető csomagokkal, ami több mint szép adat egy ennyire könnyű és filigrán kerékpártól. Az Adlar a legendás liliomos gyártó egyik, ha nem legnépszerűbb gravel kerékpárja.  

további részletek
Wilier JAROON

A Jaroon a gyártó gravel kerékpár palettájának talán legérdekesebb szereplője. A Jaroon egy acél vázas gravel kerékpárból lett alumínium vázas, karbon villás gravel. Alumínium váz, aszimmetrikus hátsórész, unikális megjelenés és kompromisszummentes Wilier minőség borítja el a horizontot.

további részletek
Wilier JAREEN

Jereen a cég 2024-es gravel kerékpár palettájának legkedvezőbb árú darabja. 6061-es T6-os alumínium váz, minőségérzet és gyönyörű megjelenés. A Jareen egy minőségi kerékpár mindenféle felhasználási területre - mindezt alacsony áron.

további részletek
WIlier ADLAR HYBRID

A serpa. Az Adlar Hybrid egy NH-MOD high modulus karbon vázas elektromos gravel kerékpár, amely 25 kg-ig málházható is! A TQ-HPR50 motor gondoskodik a plus rásegítésről. Az Adlar a legtöbb hobbibringás kedvenc választása lehet minden olyan tulajdonsága miatt, amely épp ezt a felhasználást támogatja. Az Adlar Hybrid az elektromos sláger. 

további részletek
Wilier JENA HYBRID

A világ egyik legkönnyebb elektromos gravel kerékpárja – mindössze 12,9 kg! A Jena Hybrid-el sikerült fokozna a hagyományos Jena már egyébként is földöntúli tulajdonságait. Mahle Ebikemotionx 35+ motor, 40Nm forgatónyomaték, 250W teljesítmény, kormányról vezérelhetőség, NH-MOD high modulus karbon váz, és totális csúcstechnológia minden szinten – ez Jena Hybrid.

további részletek

ÖSSZEFOGLALÓ A WILIER 2024-ES MODELLPALETTÁJÁRÓL

  • A vállalat 2024-es MTB kerékpár palettája az egységesség és kompromisszummentes prémium minőség jegyében született: a csúcsok csúcsai most az Urta SLR és az Urta Max SLR szuper-fully-k. Az ő vadonatúj hardtail megfelelőjük az Usma SLR. Utána következik a Cape Epic győztes 110FX, illetve a legendás - és megújult - 101X. Végül az alumínium vázas 503X divízió. E-MTB-ok terén az Urta Hybrid és a Karga választható.
  • A gravel kerékpár paletta is mindent kielégítő: a csodálatos, karbon vázas Rave SLR, kistestvére a Rave SL, a szintén karbon Jena és Adlar, az alumínium vázas Jaroon és az alumínium vázas Jareen mind kiváló választás. Elektromos gravel palettánk a Jena Hybrid-ből és az Adlar Hybrid-ből áll. 
  • Országúti kerékpárok terén itt van a szuperkönnyű  0 SLR, illetve a hyper-aero Filante SLR. Egyel alacsonyabb árfekvésben a 0 SL és a Filante SL. A Rave SLR és Rave SL gravel változatban is elérhető. Az endurance kategóriában, rendkívül magas színvonalon, itt van a Granturismo SLR, illetve a bestseller - a Garda, továbbá, a legendás acélvázas Superleggera. 
  • Wilier Magyarország: 1999 óta kizárólagos magyar forgalmazóként Európai legkedvezőbb árain vagy legjobb konstrukcióban kínáljuk a Wilier teljes modellpalettáját.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!