Rólunk

Bővebben rólunk

Mi, a Biondo Bike kerékpárüzletben 1999 óta prémium olasz termékeket kínálunk Európa legkedvezőbb árain. Karbon és aluminium országúti és hegyi kerékpárok, kezdőtől a professzionális szintig. Szuper design utcai és városi modellek, gravel, cyclocross és triatlon kerékpárok. Fitness és Mountain bike kerékpárok a hétvégi kirándulástól a versenyzői terepfelhasználásig.
Technika, sport és stílus. Világmárkák és minőségi alkatrészek, kiemelkedő szolgáltatások, edzés és táplálkozási tanácsadás szakértőktől. Mi mindenki számára megtaláljuk az optimális megoldást, legyen szó kerékpárról, kerékpáralkatrészről vagy testreszabott beállításról!

Mottónk:

„Mi életmódot kínálunk, nem csak kerékpárt – minőséget és nem csak mennyiséget!”

 A Biondo Bike kerékpárüzletet 1999-ben alapította Seregély Márta és Gabriele Biondo. Sg. Biondo 1972-ben nyert olasz országúti bajnokságot, majd profi csapatoknál edzősködött. Márta huszonháromszoros magyar bajnok a kerékpározás minden szakágában. Az egyetlen versenyző Európában, aki pályán, országúton, crosscountry-ban és downhill-ben egyaránt, felnőtt – országos bajnoki címmel büszkélkedhet.

18 év töretlen pályafutás után jött az ötlet, hogy megalapítsák az ország első kifejezetten országúti kerékpárokkal foglalkozó üzletét, és tudásukat, mind a vevők, mind a később megalapított amatőr kerékpár klub tagjai felé átadják. A kerékpár helyes beállítása, táplálkozási tanácsadás, edzésmódszerek és testsúlyproblémák megvitatása nélkül, senki sem távozhat az üzletből.

2012 tavaszán jött a friss erő, Horváth Bence, aki friss bölcsészdiplomával, szenvedélyes amatőr kerékpárosként érkezett a Biondo csapatba. Ő a Biondo Bike kerékpárüzlet harmadik tulajdonosa. 

Cégünk hivatalos hazai forgalmazója több világhírű gyártónak, többek között egyedüli hivatalos képviselője vagyunk Magyarországon a PINARELLO, WILIER, MBM, MOST, TUFO és GIPIEMME termékeknek. Továbbá a CAMPAGNOLO, SHIMANO, DEDA, SIGMA, VDO, LOOK, GIST és a RITCHEY is képviselteti magát nálunk, mindegyik cég összes termékével állunk az Önök rendelkezésére.

A kerékpárokés alkatrészek mellett hagyományosan rendkívül széles ruha és cipő választékkal várjuk vásárlóinkat. Kínálatunkban megtalálhatóak a piacvezető olasz ruhagyártó cégek (Gist,Wilier, Pinarello és MEM) és vezető cipőgyártók (GAERNE és CHRONO) termékei.
Cégünk értékesítési stratégiája a kezdetektől a minőségre helyezi a hangsúlyt a mennyiséggel szemben, valamint arra, hogy a kerékpározás nem csak egyszerűen sport, hanem életforma. Mottónk is, eme gondolat mentén igyekszik megfelelni a vásárlóink által támasztott legmagasabb elvárásoknak is:

Közösségi hálózat

Interaktívak vagyunk. A Biondo Bike kerékpárüzlet a közösségi hálózatokon is jelen van. Üzletünk megtalálható a facebook-on, az instagram-on, illetve van egy saját blogunk is, ahol mindenki naprakészen tájékozódhat a kerékpársport aktualitásairól.

A facebook-on megtalálható Seregély Márta is, aki bármiféle szakmai kérésre/kérdésre munkaidőben örömmel rendelkezésre áll.

Várunk szeretettel Mindenkit Üzletünkben!