Blog - Technika

Wilier Cento10 NDR – a modern ember választása

A modern ember számára egyre fontosabb szempont a kényelem. Nincs ez másképp kerékpárválasztás esetén sem. A komfort manapság az egyik leggyakrabban felmerülő igény kerékpárvásárláskor – legyen szó 200 000 Ft-os belépőszínű kerékpárról, vagy éppen egy 3 000 000 Ft-os csúcsmodellről.

Az autógyártók egyre komfortosabb futóművekkel és belső terekkel rukkolnak ki, hogy az utasok a lehető legnagyobb kényelemben érezzék magukat azon idő alatt, amit az autójukban töltenek. Ez pedig, ma már nem számít luxusnak, hanem lassan alapelvárás. S nincs ez másként a kerékpárok esetében sem. Manapság már nem csupán a középkategóriás „komfort” országúti kerékpárok kiváltsága a kényelem, hanem a topkategóriában is kínál néhány gyártó a kategória színvonalának megfelelő komfortosított gépet -

- ilyen a Wilier Cento10 NDR és a Cento10 NDR Disc is.

A Wilier Cento10 NDR szériát pontosan ezen igények kielégítésére tervezték. Ez a szuperkönnyű és extrakényelmes országúti kerékpár tulajdonképpen a csúcskategóriás országúti gépek legújabb mutációja. Itt már nem azok a tervezési alapelvek érvényesültek, mint például a Zero.7-nél, vagy a Cento10 Air-nél, hanem kifejezetten egy univerzális használatra megálmodott prémiumterméket próbált a Wilier letenni az asztalra.

Az ok egyszerű. A Wilier Cento10 NDR a modern ember választása szeretne lenni. Az olyané, aki lehetőleg egy kerékpárt használ csak egyszerre, de az az egy több felhasználási területhez is kompatibilis, könnyű, merev, hatékony, szép és alapértelmezett módon komfortos. A modern ember nem spórolni szeretne egy termék megvásárlásakor, hanem kompromisszummentes minőséget, megbízhatóságot és ennek megfelelő külcsínt akar a pénzéért. Mindezek után, azt hiszem, nem kell tovább folytatnunk.

A WILIER CENTO10 NDR A MODERN EMBER ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRJA

Az elmúlt évtizedekben a civilizált társadalmakban az átlagéletkor drasztikusan növekedett, köszönhetően egyfelől az orvosi ellátás javulásának, másrészt pedig, a fejlettebb szociális hálónak. A hosszabb átlagéletkornak köszönhetően az aktív évek is egyre későbbi életszakaszokra tolódnak ki, amely természetesen azt is jelenti, hogy a sportolás iránti igény is egyre szélesebb körökben jelentkezik.

Ennek megfelelően a kerékpárgyártók is igyekeznek minél szélesebb körben és minél több felhasználási területre használható kerékpárokat fejleszteni, ennek a jegyében született a Wilier Cento10 NDR is.

A támvillákba szerkesztett rezgéscsillapító konzol és a szuperkényelmes (de még mindig országútis és nem trekkinges!) geometria mind az előbbi célok szolgálatába állította a Wilier Cento10 NDR-t.

Képzeljük el, a könnyű, merev, mégis éteri módon kényelmes kerékpárunkat, amely akár egyetlen kerékpárként is kiválóan képes funkcionálni, s amellyel minden egyes közösen eltöltött perc egy felejthetetlen élmény.

A Wilier Cento10 NDR és Cento10 NDR Disc pontosan ezt az élményt, illetve ezt a státuszt kínálja. A Mitsubishi 60TON UD (MR60H) szuper karbonja a csodálatos S.E.I. FILM technológiával kiegészítve egy királyi vázat alkot, amelyre a koronát az Actiflex Absorbation System elnevezésű egyedileg tervezetett rezgéselnyelő konzol teszi fel. A vázat hétféle méretben, négyféle színben, illetve háromféle erősségű, konzolba való gumibetéttel érhető el. A váz tömege 1 190 gramm, amelyhez egy 390 grammos, ugyanebből az anyagból készülő villa tartozik.



KIKNEK AJÁNLJUK A WILIER CENTO10 NDR-T?

A Wilier Cento10 NDR egy kompromisszummentes prémiumtermék, amely univerzális felhasználásra készült minden korosztály számára, mindenféle igény kielégítése céljából. Az ára nyilván nem kevés, de ilyen technológia színvonalat egész egyszerűen nem lehet olcsóbban megvásárolni. Sőt, az 1,2-1,3 millió forintos alapár kifejezetten kedvezőnek mondható ebben a kategóriában, különösen, ha a technológia színvonalat és a tervezés minőségét vesszük alapul.


KONKLÚZIÓ

A Wilier Cento10 NDR a modern ember kompromisszummentes kerékpárja, amely minden szempontból az egyik legjobb választás a piacon jelenleg.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!