Blog - Technika

Eurobike kategóriagyőztes lett a Wilier Cento10 NDR

A 2017-es Eurobike díjkiosztó győztese idén országúti kerékpár kategóriában a Wilier Cento10 NDR lett, amely már megálmodása pillanatában kasszasikernek ígérkezett.


MI AZ EUROBIKE AWARD?

Ezt a díjat a kiállítás szakmai zsűrije minden évben a leginnovatívabb, legelőremutatóbb, legérdekesebb kerékpáros termékeknek igyekszik adományozni. A kerékpáros szakma ezt a díjat igen sokra értékeli, sőt én azt hiszem a díj presztizse egy kicsit túl is mutat annak szakmai jelentőségén.

Ettől függetlenül a Eurobike Award komoly megtiszteltetés mindenki számára, nincs ez másképp a Wilier Cento10 NDR esetében sem.


MI EZ?

A Wilier Cento10 NDR egy prémium performansz Olaszországból, onnan, ahol a legjobban tudják, hogyan is kell az ilyesmit csinálni. Könnyű, merev, gyönyörű és jövőbemutató.

Miért mondom ezt? Mert a Wilier Cento10 NDR egész egyszerűen a jövő országúti kerékpárja. Ha lehunyom lelki szemeimet, és elképzelem az országúti kerékpározás jövőjét, öt év múlva az ilyen elven működő aszfaltszaggató gépek lesznek már többségben. Abban a korban élünk, amikor az elektromos kerékpárok piaca olyan elképesztő ütemben nő, hogy ezen tendencia alapján tíz év múlva valószínűleg ugyanannyi fog cirkálni Európa utcáin, mint mechanikus elven működő társaikból. Abban a korban élünk, ahol az OFF-ROAD szegmens is egyre kényelmesebb és sokoldalúbb mountain bike-okat termel ki magából, abban a korban, ahol az egyfunkciós célgépek az elmúlt években egyre bővülő piaca most már egyértelműen szűkülni látszik, és többfunkciós prémiumkerékpárok veszik át a helyét – lassan mindennek.


MIÉRT EZ?

Mert szinte mindenre jó. Értelmezhető keretek között, kisebb kompromisszumokkal a Wilier Cento10 NDR egy multifunkcionális eszköz, amely mind koncepciójában, mind anyaghasználatban, mind összeszerelési minőségben jelenleg piacvezető termék.

Mert kompromisszummentes prémiumot kínál elfogadható áron.

Mert a kényelmet olyan szinten vették komolyan a Wilier Cento10 NDR tervezésekor, hogy ez a kerékpár tényleg mindenki számára optimális választás, a nyugdíjastól a Paris Roubaix szupersztárig.


MENNYIÉRT?

A Wilier Cento10 NDR-t és Wilier Cento10 NDR Disc-et a hivatalos Európai árakhoz képest nagyságrendileg 20%-al kedvezőbb áron kínáljuk. Így az ára 1,2 és 2,6 millió forint között van, amely nyilván így sem kevés, azonban összevetve más presztizsgyártók csúcsmodelljeivel, továbbá ha még hozzáadjuk azt, hogy sokoldalúságban nem nagyon veszi fel vele a versenyt senki, akkor ez az ár már sokkal emészthetőbb.

A Wilier Cento10 NDR összességében véve megérdemelten nyerte meg azt a díjat és továbbra is a piacon az egyik legjobb választásnak tartjuk.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!