Blog - Legfrissebb hírek és ajánlatok

A Wilier Rave SL lett az Év Gravel Kerékpárja 2024-ben!

A WILIER RAVE SL-NEK ÍTÉLTE A 2024-ES ÉV GRAVEL KERÉKPÁRJA DÍJÁT A PATINÁS LE CYCLE FRANCIA KERÉKPÁROS MAGAZIN

A tekintélyes francia magazin, a Le Cycle kihirdette az év legjobb kerékpárjainak járó díjakat: a Wilier Rave SL nyerte a 2024-es Év Gravel Kerékpárja díjat, ezzel újabb győzelmet szerzett a legendás liliomos gyártó a 2009-es és a 2010-es országúti kategóriában már megszerzett elsőségeihez.

 A Rave SL dizájnjának egyszerűsége és sokoldalúsága megnyerte a díjat odaítélő zsűrit, miután különböző modelleket teszteltek, és beszámoltak az okokról a hivatalos weboldalon megjelent cikkükben.

 

A ZSŰRI NYILATKOZATA

Az elegáns, de agresszív, sokoldalú, de ellenállhatatlan karakterű Wilier Rave SL nyerte a 2024-es Év Gravel Kerékpárja díjat.

A hat méretben és tizenegy konfigurációban elérhető Rave SL lehetőségek széles skáláját kínálja. Ezenkívül, a 4200 és 7000 euró közötti árfekvésben mindenki megtalálhatja magának az igényeinek leginkább megfelelő kerékpárt, továbbá, az olasz cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ez a gravel kerékpár aszfalttal is megbirkózzon. Csak szerelj fel egy kereket 32 ​​mm-es slick gumikkal, és kész - A Wilier Rave SL szinte teljesen országúti kerékpárrá változik!

Könnyen a felhasználáshoz adaptálódó geometriájával és hihetetlen sokoldalúságával a Rave SL valóban egy több funkcióval rendelkező kerékpár, amely képes gravel viadalokat nyerni, vagy akár a legmagasabb szintű élményt nyújtani a szabadidőd pillanataiban. A málházhatóság hiányára azonban bíráink is felfigyeltek.

kövess minket!

Speciális ajánlatainkért, exkluzív termékeinkhez, információkhoz kövess be minket!